RU connected Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar audiokabels bij RU connected terechtgekomen. Goeie site met veel keuze. Dubbele RCA kabel en digitale coax (beide 3m) gekocht. Snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Vergeleken bij an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t ieder... Mehr ansehen

1. Hi-Fi-Shop
  2. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
  3. Elektrofachmarkt
  4. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

102 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snel en goed

Snelle levering. Prima kabel.

1. August 2025

Antwort von RU connected

Dank, fijn dat de kabel bevalt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag de spiekerkabels en…

Vandaag de spiekerkabels en bananenstekkers gebruik genomen en het geluid is echt goed zeer goed
Stuk krachtiger dieper en helder geluid

24. Juli 2025

Antwort von RU connected

Bedankt voor de review Ronald! Heel goed om te horen dat de speakerkabels en banaanstekkers bevallen. Ik wens je veel luisterplezier

Super goede HDMI kabels

Super goede HDMI kabels! Paar jaar geleden ook de HDMI V2 4K(platte) kabel gekocht voor de aansluiting TV ontvanger naar TV en was een grote verbetering (kleur en scherpte). Vorige week is onze provider Delta geworden en TV via glasvezel met ontvanger Amino Aria 7X en het beeld is schrikbarend slecht en heb hierdoor wederom bij RU connected de Ultimate HDMI 2.1 kabel gekocht en het beeld, de kleuren en scherpte zijn weer TOP! Aanrader!!! Edwin.

10. Juni 2025

Antwort von RU connected

Dank voor deze positieve reactie Edwin!

Prima kabel.

Snel geleverd. Mooi afgewerkte en degelijke kabel (coax). Uitstekende klank.

7. Juni 2025

Prima banaanstekkers

Prima banaanstekkers voor mijn luidsprekerkabels. Zijn gemakkelijk te monteren (en stevig met 2 schroeven) en klemmen solide. Daarnaast hebben ze (in vergelijking met andere kwaliteitsstekkers) een goede prijs. Aanbevolen.

30. Mai 2025

Antwort von RU connected

Fijn om te horen dat de banaanstekkers goed werken. Veel luisterplezier, Ruben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jaren geleden al begonnen met HDMI…

Jaren geleden al begonnen met HDMI kabels. Bevallen nog altijd goed. Nu RCA kabels gekocht. Vroeger altijd dure kabels gekocht die niet bevielen. Deze kabels geven na een aantal dagen inspelen de gewenste audio kwaliteit.

29. Mai 2025

Antwort von RU connected

Wat goed dat de kabels zo bevallen! Ik wens je veel luisterplezier.

Top kabels

Perfect afgewerkte kabel die zonder probleem de competitie kan aangaan met de AudioQuest stack. Prijs-kwaliteit verhouding top. Stop de (marketing) sponsoring van de dure merken.
Snelle levering (24 uur) en netjes verpakt. Fijn contact met het bedrijf, perfecte ondersteuning.
Kortom een aanrader!

22. Mai 2025

Antwort von RU connected

Veel dank voor deze review Hans. Dit kunnen wij zeer waarderen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige premium kabels voor een top…

Geweldige premium kabels voor een top prijs.
Echt heel mooi afgewerkt 👌
Wat een verschil tegenover al dat standaard spul qua geluid.
Voor mijn geen andere....

3. März 2025

Antwort von RU connected

Fijn om te horen dat onze producten zo goed bevallen. Dank voor deze review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ru Connected, een aanrader!

Goede ervaringen met Ru Connected.
Al eerder interlinks gekocht van Ru Connected.
Nu een optische kabel gekocht voor een hele nette prijs. Netjes afgewerkt en vlotte verzending.Werkt uitstekend.

3. März 2025

Dankjewel Johan!

Mooie betaalbare kabels

Prima website, snelle verzending. En betaalbare, mooi afgewerkte kabels. Voor die prijs een aanrader.

14. Februar 2025

Antwort von RU connected

Dit horen wij graag. Dank voor deze review Harm.

Geen High End prijskaartje

Hoorbare brom bij volume op NUL verdwenen en klinkt prima. Werd ook goed verpakt de volgende dag geleverd.

15. Februar 2025

Antwort von RU connected

Fijn dat de brom weg is en de bezorging op tijd was. Dank voor je aankoop.

Zeer tevreden

Ik heb de laatste weken alle RCA kabels, en van mijn voorspeakers de speaker kabel vervangen door RU Connected kabels.

Ik ben zeer tevreden, al meteen na aansluiting hoorde ik al verschil.
Het geluid was meer transparant en open.

Ook de connectors die ik had besteld pasten perfect, en makkelijk te monteren aan de speaker kabel van RU. Top

15. Februar 2025

Antwort von RU connected

Veel dank René voor deze review.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr