Salensa Boutique

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal niks te horen gekregen! Ik heb ook 2 tnf trainingspakken besteld voor 90 euro maar nog geen reactie gehad betreft verzending etc! Ik wil binnen nu en 24 uur een reactie anders eis ik mi... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb het pak gekocht op 16 april toen…

Ik heb het pak gekocht op 16 april toen werd het bevestigd en ze gaven aan dat het 18 april onderweg is maar ik heb nog steeds niks geen track en trace code ontvangen om het pakket via PostNL te kunnen volgen dus ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn pak en dat ik mijn geld kwijt ben dus mensen kijk uit koop het niet daar
Ik hoop dat ik het nog mag verwachten maar ik heb er een slecht gevoel over.

16. April 2025

KOOP HIER NIETS

Geen ster waard! *binnen 2 uur reactie per mail* Gisteren iets gekocht maar binnen 3 uur gemaild voor annuleren. Nog geen reactie ontvangen. Nu eis ik uiterlijk 28 april reactie en spoedig geld terug anders ga ik aangifte doen!

**** KOOP HIER NIETS!

- Inmiddels 29 april en aangifte is gedaan. Mensen doe aub aangifte als je iets gekocht hebt bij deze 'webshop!

24. April 2025

Goedkoop wordt duurkoop

Wil eigenlijk GEEN ster geven, maar goed! Via snap 2 pakken gekocht bij deze klootzakken. Dit was 10 april. Tot op heden geen pakken, geen info en geen contact kunnen krijgen. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, is dat ook het geval dus mensen trap hier niet in want uiteindelijk komt goedkoop je duur te staan!!

10. April 2025

Bij mij hetzelfde

Bij mij hetzelfde! 20e 2 pakken besteld. Sinds 22e is het onderweg met post nl. Maar nergens een track code om me pakket te volgen. Meerdere mailtjws gestuurd krijg geen reactie.

25. April 2025

Scam!!

Ik ga deze persoon aanklagen hij heeft iedereen opgelicht

Update ik heb ondertussen aangifte gedaan

25. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal niks te horen gekregen

Ik wil binnen nu en 24 uur een reactie anders eis ik mijn geld terug!

Anders ga ik overal slechte recensies schrijven over dit bedrijf

Niet bestellen

Zie deze ad op snapchat, maar check deze site mensen. Ben zelf gelukkig niet zo dom maar trap hier niet in, dit is een oplichtingsite met een nepadres, ontbrekend kvk noem maar op

OPLICHTERS!!!!

OPLICHTERS!!!!
Ook een pak besteld en ze zeggen door drukte vertragingen te hebben maar krijg nergens geen reactie op, zoals andere Review schrijvers zo te zien!!
KOOP HIER NIET

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoals vorige revieuw hetzelfde bij mij

Zoals vorige revieuw hetzelfde bij mij. 2 north face trainingspakken voor €80 euro besteld. Een bevestiging gehad en er staat DHL exspress maar zonder trackingnr. Je kan niets vinden en krijgt nergens antwoord op. Mail gestuurd en nog niets ontvangen. Er staat op de site dat het langer kan duren voordat je pakket er is vanwege de opheffingskorting. Klinklare onzin! BESTeL hier NIET!!!! Ik zie ook dat veel revieuws verwijderd zijn!!!!!

16. April 2025

Koop hier niet!

Deze website adverteert via Snapchat met een aanbieding voor een trainingspak van The North Face voor €50. Een korte controle van de achtergrond van de site toont aan dat er geen btw-nummer of KVK-nummer wordt vermeld, wat in strijd is met de wettelijke eisen voor webshops. Daarnaast beweert de website dat de lage prijzen het gevolg zijn van een opheffingsverkoop vanwege hevige concurrentie. Uit nader onderzoek blijkt echter dat de website pas recent is opgericht, waardoor deze claim ongeloofwaardig is. Mijn advies: koop hier niet.

22. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr