Kjøpte ny mobil av Samsung. De skulle ta den gamle i innbytte og betale litt over 1000 kr. Jeg sendte inn og fikk beskjed om at jeg bare kunne få 350kr pga defekt lcd skjerm. Ingen mulighet til å snak... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Helt forferdelig kundeservice. Bestilt vask og tørkemaskiner og ventet i nesten 2 måneder før det ble levert. De utsatte og utsatte levering flere ganger uten å gi oss oppdateringer på dette. I tilleg... Mehr ansehen
Mitt kombiskap kjøl og frys sluttet å virke på fredag 13 mars 2025. Ringte å snakket med Samsung, prøvde med å ta ut kontakten for å våtte vente flere timer for å ringe tilbake å si at nei det virker... Mehr ansehen
Avbestilte en del av en ordre rett etter bestilling, var også helg så de hadde ikke sendt ut ordren. Fikk bekreftet avbestilling og tenkte ikke mer over det. Noen dager senere har de sendt hele ordren... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Discover the latest in electronic & smart appliance technology with Samsung. Find the next big thing from tablets & smartphones to laptops & tvs.
Kontaktinformationen
137-072, Südkorea
- samsung.no
Useriøs bedrift utkledd som en seriøs aktør
Inkompetente kundebehandlere, nettbutikk med lav brukervennlighet, lover deg ting de ikke oppfyller, uprofesjonelt-
Hadde kjøpt en Samsung kombi…
Hadde kjøpt en Samsung kombi vaskemaskin+tørketromler for 2 år siden. Etter akkurat ett år etter kjøpt dato begynte den å gi feilmelding. Ringte samsung support og satt i kø i omtrent 30 min. Når jeg endelig kom frem møtte jeg på en ekstrem utrivelig operatør. Han var svensk, jeg er også svensk. Isteden for å ha fokus på vaskemaskinen min ble han irritert fordi jeg har en brytning på språket mitt, på svorsk. Han ville ikke hjelpe meg hvis jeg ikke snakket helt norsk. I tillegg rangerte han opp hvilke rettigheter samsung har og anklagede meg til å ha ødelagt maskinen. I alt kom det frem at maskinene var feilmontert. Nå skjedde samme problem på nytt, så nå blir det en annet merke. Skal aldri mer kjøpe samsung. Dårlig service og dårlig kvalitet på samsung, er ikke vert en stjerne enn gang.
Nytt TV ble levert med defekt
Nytt TV ble levert med defekt. Samsung prøvde å reparere uten hell og var på ingen måte villig til å la meg heve kjøpet. Etter seks måneder med frustrasjon endte til slutt Elkjøp opp med å ta regningen. Kundeservicen er det verste jeg har opplevd, det var rett og slett ingen hjelp å få.
Samsung har gode TV-er, ingen tvil om det, men det er en stor risiko involvert om du kjøper fra dem. Du kan rett og slett ende opp med å kaste flere titall tusener av kroner ut av vinduet. Styr unna!
Endrer avtalevilkår etter salget.
Nå-og-da kommer det plutselig krav om å akseptere avtale som tilsvarer 50 sider med text på telefonen.
Sikkert til det verre, og sikkert der de forsyner seg med mer data. Det er ingen info om hva de har endret, sikkert mye, til det verre. Hvis man ikke aksepterer, men klikker bort - som jeg gjorde - flere ganger, så minster man tilgang til Samsung app-butikken og oppdeteringer derfra. (blir bare spurt om å akseptere tonn med tekst igjen)
Samsung blir stadig ondere og mer lik Apple i sin kontroll-syke.
Support og kundeservice, hva er det samsung?
Forsøkt få support fra Samsung da Smartthingsvision atter engang slutter å virke. Får feilmedlinger om at den ikke kan koples til etter å ha scannet QR koden til den i smartthings. Den påstår at det er en skytag suitcase jeg prøver kople til som kun er kompatibel med galaxy telefoner. Kontakter kundeservice hvor det jeg blir satt over til svensk support som overhodet ikke er interessert i å hjelpe da jeg ikke har en samsung telefon. Spiller ingen rolle at problemet er en samsung smartthings vision som ikke vil kople til en samsung smatthings hub siden jeg ikke har en samsung telefon da deres systemer sier det er noe annet jeg prøver kople til. Eller at det ikke er noe problemer å kople til andre ting. Får bare til svar at de ikke kan garantere at deres produkter vil virke med en Huaewei telefon selv om jeg også sa det var samme problem med en samsung tablet.. WTF!!!!! Enden på visen er jeg reklamerer på alle smartthings vision jeg har og sender de i retur da Samsung ikke kan garantere at deres produkter vil virke sammen med deres egen produkter.
Fikk null svar og ble mer forvirret av support
Når du har problemer med innlogging av samsung account fordi du ikke får kode over sms og damen i kundeservice sier at det løser seg om jeg bare logger inn og kontakter dem på nettsiden. Jeg må ha koden over sms for å logge inn.. Sier dette til henne, men hun bare repeterer det samme om og om igjen. Dette var tidenes mest irriterende runddans🤦♀️
Utrulig dårlig kundebehandling ved…
Utrulig dårlig kundebehandling ved reklamasjon. Eneste grunn til en stjerne er at null stjerner ikke er mulig å gi. Hva du enn gjør.i.verden kjøp aldri Samsung vaskemaskin hos Power! Styr unna!!
Styr unna Samsung på nett
Styr unna Samsung på nett. Kjøpte en bærbar PC i oktober 23 og leverte den tilbake innen angrerettsfristen. Sendt i retur etter 3 dager. Ikke brukt. Det har tatt vinter og vår. I dag er det 6.2.24. Returen ble godkjent, men tilbakebetalingen har tatt tid. Har fått tilbakebetalt fra et firma i England, men får bare deler tilbake. Først manglet jeg 2500.-. Etter flere mail og telefoner kom det 800 inn på konto. Mangler fortsatt 1700.- .Et svar var at det var et maksimalt beløp som refunderes innenfor 100 dagers fristen. Dette er en angreretts sak og det oppfattes som useriøst å avkorte. Det er heller ikke opplyst om en velger 100 dagers ordningen. Det har nå gått 3.5 måneder og oppleves ikke seriøst fra Samsung.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Samsung har bra produkter, men skjer det noe feil så er det vanskelig å få kundeservice til å rette feilen. De sender saken videre og de sier de skal kontakte deg , men du hører aldri noe fra dem.
Uheldig opplevelse
Har vært veldig fornøyd med service, leveranse, bestillingsprosess og leveranse på en hel rekke produkter fra samsung. Jeg bestilte en telefon som ikke svarte til forventningene og returnerte den umiddelbart på Samsungs '100% fornøyd' garanti'/angrerett etter avtale med kundeservice. Det har gått over en måned og fakturaen står ennå åpen. Har kontaktet Samsung flere ganger, og det virker som om akilleshælen er Foxway som sender ut og tar imot telefonene. Samsung ser at telefonen er mottatt men får ikke gjort noe med dette. Dette har skapt en utrygg opplevelse. Å ha sendt fra seg et dyrt produkt uten å ane om man får refundert beløpet er ikke greit. Ennå verre er at problemet ikke er løst før betalingsfrist på kjøpsfaktura utløp. Har her måttet benytte klarnas kjøpssikkerhet og meldt disputt hos dem. Jeg håper at Samsung nå griper fatt i det og at vi unngår Forbrukertilsynet. Uheldig og skuffende opplevelse hos mitt favorittselskap - kommer heller til å kjøpe produktene deres fra elkjøp eller power for ettertiden.
Edit: Denne saken står fremdeles uløst 2 mnd etterpå. Kundeservice har gitt feil opplysninger om bruk av returseddel, og mobilen har kommet til feil plass. Mobiltelefonen er visstnok i Estland og faktura er ennå ikke annullert. Samsung har sendt tilbakemelding til klarna om 'feilaktig retur' selv om jeg har fulgt alle instrukser til punkt og prikke. Forbrukertilsynet neste stopp. Hårreisende!
Håpløs kundeservice
Håpløs kundeservice. Rigid og på ingen måte løsningsorientert. Informerer ikke på forhånd om at en leveringsmåte er et "pilotprosjekt" som ikke fungerer slik den skal, og det er på ingen måte mulig å endre leveringsmåte. Styr unna.
Gratis buds når du kjøper galaxy watch men kommer ikke
Jeg kjøpte galaxy watch 5 som er dyrt men dårlig "strap" er så dårlig. Det tar av selv. Det var i september 2023 kjøpte jeg det med egentlig gratis buds. Men inntil nå nesten februar 2024 kommer ingen samsung buds. Håper vi kan saksøke samsung! Er dere enig?
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, fikk ikke returlapp med i ordren. Prøvde å kontakte de for å retunere varen uten hell. Nå er det gått en stund, og nå er det for seint å retunere. Skal aldri bestille noe her igjen!
Samsung kampanje hvor man kan få et…
Samsung kampanje hvor man kan få et produkt med på kjøpet er ikke verdt problemene du må gjennom for å faktisk få produktet. Punktum!
Misliker samsung etter kampanjen!
Kjøper alternative produkter istedet.
Kjøpte en Samsung Galaxy S23 Ultra 2…
Kjøpte en Samsung Galaxy S23 Ultra i oktober når det var kampanje der man kunne få velge et av 3 ulike produkter gratis når man kjøpte telefonen, Power der jeg kjøpte telefonen registrerte mitt ønske som var ett nettbrett til Samsung , det gikk 1 måned men ingen nettbrett, kontaktet da Power som ba meg kontakte Samsung, ringde og spurte hvor nettbrettet jag skulle få blev av, fikk til svar att det tok noen dager til, ventet 14 dager men ingen nettbrett, ringde Samsung igen og de skulle se på de, etter 3 måner fikk jeg til svar at det ikke finner noen historikk på at jeg har registrert meg for Samsung kampanje, har sendt kvittering, og forsøkt med allt mulig, men virker ikke som man kommer noen vei, aldri mer Samsun / styr unna..
Helt forferdelig kundeservice! Du får ikke pengene tilbake!
Helt forferdelig kundeservice! Jeg kommer aldri mer til å kjøpe noe direkte fra Samsung.no. Jeg bestilte et kjøleskap derfra, men kansellerte orderen, og det har vært et mareritt. Det har tatt 4 uker, og fortsatt er ikke pengene betalt tilbake. Det er snakk om ganske mye penger, så dette er viktig. Men på Samsung er det ingen kontroll:
- Jeg har hatt 6 telefonsamtaler. Alle med forskjellige personer, alle har lovet å ta tak i det. Ingenting har skjedd.
- Det viser seg at ingen tar notater, så det finnes ikke noen loggføring på hva som er meldt tidligere. Jeg må forklare saken på nytt hver gang.
- Support har vært på norsk, engelsk og finsk.
- Jeg har sendt minst 15 eposter. De fleste er ikke besvart. Jeg har nylig fått svar på eposter som ble sendt for 4 uker siden.
- Jeg får eposter som sier at "Orderen er fullført". For noe sludder. Varen har aldri vært levert, ble kansellert dagen etter bestilling.
At Samsung holder igjen 25.000 kroner er ganske alvorlig. De viser heller ingen vilje eller evne til å rydde opp. Jeg vurderer nå å koble inn forbrukerrådet. Evt. Politi-anmeldelse om de ikke snart ordner opp.
Til alle andre: IKKE KJØP NOE FRA SAMSUNG.NO! Jeg unner ingen en slik opplevelse.
Styr unna.
Styr unna.Det skjedde en feil med ordren. De nektet å rette opp feilen da de sa de ikke hadde mulighet til det. Da ønsket jeg å kansellere. Ikke mulig.
Overpriset
Overpriset produkter, men fortrolig nettside som leverer.
Men deres leverandør selskap er bånnen i bøtta når det gjelder brukerbeskyttelse.
Leverte brukt TV med tydelige defekter. Nektet bruk av angrerett
Det hele begynte da jeg kjøpte ett 75'' 900B tv til Veil. 70 000kr på tilbud.
Da tv kom, var det tydelig tatt ut av pakken, og TV var sterkt deformert. Det var også en stekk i kanten på skjermen.
Da jeg ringte å sa jeg ønsket nytt TV, fikk jeg beskjed om at det i stede skulle komme en reperatør, noe jeg motsatte meg. Jeg ville ha ett nytt tv, og ikke ett brukt tv som var fikset på. Men det var umulig.
Etter en stund kom reperatøren med nytt panel som skulle byttes. Dette kom i pappeske tydelig merket med ett nr som tilsa at panelet egentlit tilhørte ett annet TV. Da jeg gjorde ham oppmerksom på dette ble han svært stresset, og sa han fikk bare montere. Også fikk jeg bruke tv så lenge til han hadde pratet med sjefen.
Hørte ikke noe mer, og han svarte heller ikke på tlf nr jeg fikk.
Kontaktet Samsung igjen, og dem lovte å rette opp, og å sende en påskjønnelse i tillegg for alt tullet.
Det gikk 2mnd og ingenting skjedde. Ringte igjen, og dem beklaget så mye, og ba meg skrive ned alt på nytt i en mail, også skulle dem få fortgang i saken. Ble faktisk spurt om jeg ønsket ny vare eller pengene tilbake pr mail.
Etter nye 2mnd, hørte jeg ingenting. Sendte ny mail, og svaret var kort:" Du må sende en VOC for å få service på produkt"
Det er helt umulig å ha kontakt med kundeservice, hvis man kan kalle det dette.
At ikke selskapet anmeldes for rein svindel fatter jeg ikke. Her selges ett brukt tv med feil som nytt. Og nektet meg å heve kjøpet samme dag som jeg mottok TV på angrerett, da jeg så skadene og dem ikke ville bytte TV til ett nytt.
Les tilbakemeldingene her. Jeg er ikke første som mottar brukt utstyr, som dem nekter å ta tilbake. Og defekte produkter blir sjeldent fikset. Saken har pågått i ett halvt år, uten at samsung har ryddet opp.
STYR UNNA!!!
Elendig service
Elendig service. Javla byrokrater. Kjøpte en av de dyreste novilene og ble lurt av alle de "positive beskrivelser" som finnes på samsung sine nettsider. Betaler for swap service,men får ikke servicen. Fukt i usb porten er ikke en grunn for swap,må sendes til service for "å skjekke opp mot garanti"🤦♂️
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.