Unternehmen hat geantwortet
Hurtigste levering jeg har oplevet. Bestilte kl. 14:53, modtog varen næste morgen kl. 8.10 Derudover havde jeg bestilt til et udleveringssted, men da det var en stor pakke, leverede de den til h... Mehr ansehen
Jeg skulle bruge nogle karabinhager til en speciel opgave. Tog derfor kontakt til firmaet, for at spørge til nogle mål på produktet. Meget venlig service fra medarbejderen...tak for det. Jeg bestilte... Mehr ansehen
Special-Butikken i Ribe, er sydvestjyllands STØRSTE Special-Butik. Vi har 1200 m2 butik og over 40.000 varenumre på lager. Hos Special butikken Ribe kan du finde alt indenfor blandt andet El-værktøj, Svejser/skærebrænder, Trykluft, Landbrugsartikler, Arbejds- og profilbeklædning, Gas-og gasudstyr, papir-og rengøringsartikler Olie/kemi samt meget meget mere. Vi satser på stor kvalitet, holdbarhed, brugbarhed og pris der opfylder den kvalitetsbevidste forbruger. Salg til både private kunder og erhverv
Industrivej 6, 6760, Ribe, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Bestilte varer på hjemmesiden til afhentning i butikken. På hjemmesiden stod der allerede der var et par dages leveringstid, fint nok. Jeg får en mail om en forventet leveringstid, da jeg ikke hører andet, kører jeg ned i butikken for at hente varerne da vi rammer leveringsdatoen (en onsdag). Får at vide de ikke er kommet endnu, men at varerne må komme i morgen, allersenest overmorgen. Jeg hører stadig ingenting, og kører derfor i butikken igen to dage senere (fredag), men varerne er stadig ikke kommet. Insisterer på at få at vide hvornår jeg helt præcist kan forvente varerne, de foretager et opkald, og kan så fortælle at der vil gå en måned(!) endnu, inden varerne kommer. Ordren bliver selvfølgelig annulleret på stedet, da jeg netop bestilte ved dem, fordi der kun var et par dages leveringstid

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Fik en mail efter bestilling om at 1 varelinje var udgået og 2 varelinjer var i restordre, med forventet levering d. 23-03-26, samme dag som bestillingen. Efter 8 hverdage rykker jeg for en svar ang. hvornår jeg kan forvente leveringen ankommer, da jeg vi er ved at løbe tør for nogle produkter. Intet svar og har i dag skrevet at de skal annullere min ordre.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Jeg har handlet der et par gange og har også haft brug for at returnere et produkt. Det forgik uden problemer, derfor 5 stjerner herfra.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Super tilfreds. Jeg forudbestilte en adventskalender fra Milwaukee for over 800 kr. Men da jeg modtog den, var den i mellemtiden blevet nedsat og prisen var derfor sat ned til 612,50, så det synes jeg er god service.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Hurtig levering og gode priser. Købte prolan rustbeskyttelse.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Ordren blev leveret til tiden og levede op til forventninger.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Jeg bestilte et sæt WorkTunes Connect høreværn den 19. august 2025 hos Special-Butikken.
Varen stod til at være på lager, og beløbet blev straks reserveret på min konto – men jeg har stadig ikke modtaget noget.
Der er heller ikke kommet nogen besked om forsinkelse eller levering, og kundeservice har ikke svaret.
Det er frustrerende og utrygt at handle et sted, hvor man betaler for en lagervare og efter flere uger stadig intet hører og intet modtager.
Jeg har nu kontaktet butikken med krav om enten hurtig levering eller annullering af ordren.
Handler ikke her igen, medmindre kommunikationen forbedres markant
Gjorde alt i deres magt for at sikker korrekt levering, super service💪
Jeg har bestilt et lithiumbatteri. Det koster 1.375kr hos SB Ribe. “Skarp pris” står der - og det er det egentligt også.
“ På lager - Sendes samme dag eller dagen efter ordremodtagelse” står der også, med en stor grøn prik i lagerstatus. Jeg får også en fin ordrebekræftelse.
Dagen efter bestillingen hører jeg ikke noget, og det kan jo egentlig være OK. Alligevel er der en lille indre klokke, der får mig til at ringe til SB Ribe for at checke, om de nu også har styr på det.
Det har de ikke. En flink ung mand roder rundt i en masse papirer, kan jeg høre i telefonen. Han når frem til, at batteriet er udsolgt. De har solgt det sidste dagen før jeg bestilte. De har bare ikke fået sendt mig en besked om det. Men han regner med at de får en hel masse batterier hjem i næste uge.
Men der stod jo, at det var på lager? Og det står der stadigvæk, mens jeg sidder og taler med ham. Med samme tekst: “ På lager - Sendes samme dag eller dagen efter ordremodtagelse”. “Hvorfor det”, spørger jeg, “når I nu ikke HAR noget på lager…?”
Men den unge mand svarer, at det er fordi, at ellers kan man jo bestille det.
OK - altså, for at kunder kan bestille en vare, man slet ikke har, og ikke rigtigt ved, hvornår man får, skriver man, at varen er på lager til omgående levering.
Det er så her, jeg bare beder om at få min ordre annulleret, og det er helt i orden med den unge mand i den anden ende af linjen.
Jeg beder også om at få en bekræftelse på, at ordren er annulleret, da SB Ribe jo har reserveret et beløb på mit betalingskort. Bare sådan for god ordens skyld.
Men den bekræftelse kan jeg kun få mundtligt her i telefonen. Så deeeet… Og tak, men nej tak

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
De leverer ikke varen, selvom den stadig er hjemmesiden.
Jeg bestilte den 1. marts en Goodnature rottefælde. 7 dage senere får jeg en mail om, at pakken 'inden længe' vil blive sendt med Brink Transport og et pakkenr.
Den 10. marts får jeg en faktura, og må formode at pakken nu er undervejs med Brink Transport. To dage senere får jeg en kreditnota uden nogen forklaring, og de trækker samtidig pengene fra min bankkonto!
Jeg spørger pr. mail, hvad der foregår, hvortil de svarer, at pakken er kommet tilbage fra GLS, fordi den ikke er blevet afhentet....
Jeg har intet hørt fra GLS om nogen pakke, og spørger derfor Special-Butikken Ribe om et GLS-pakkenr. Jeg får aldrig svar...

Pas på
Pas på med at købe på webshoppen, bestilte 2 par cowboybukser på tilbud de stod på lager, 2 dage efter ringer de at de har solgt for mange, så de har kun 1 par til mig samt i anden farve , som jeg har sagt ja til, har fået tilsendt ordre bekræftelse 109195, bare ærgerligt for mig, kunne have bestilt et andet sted, til samme pris, så nu må jeg betale 2 x fragt. Mener at de har taget mig ved næsen. Det var så sidste gang jeg handler der
Opdate, får så en mail, fatter ikke en dyt
Din forsendelse er gjort klar til afsendelse.
Vi har nu fundet lige præcis det du har bestilt. Tror ikke butikken ved hvad de gør 😱
Update, nu modtaget regning, de sender et helt andet model , end som jeg har købt 😡

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Bestilte varen nemt og hurtigt på siden
Og varen kom frem dagen efter det kan ikke gøres bedre
Varen som jeg bestilte er som forventet i orden
Bestilte en drænskovl på hjemmesiden. Der var 2 at vælge imellem. Valgte den dyreste, som var på lager ifølge hjemmesiden. Fik leveret den billigere model - det må være en fejl! Hvis butikken ikke havde den dyrere model, så kunne de have ringet på mit mobilnummer.
Jeg valgte at beholde modellen. Men måtte maile og rykke for at få prisforskellen tilbage. Burde ske automatisk!

Altid super god service
Dejlig butik at komme i, meget imødekommende, hjælpsom og løsningsorienteret personale. 😃🤠
Jeg har fået den bedste service ved Special butikken Ribe.
Jeg havde købt en stor diesel varmer, som desværre ikke fungerede i mit værksted og ringede til butikken og forklarede mit problem.
De forstod det 100 % og tog den tilbage til en rigtig god pris.
Det er bare service på høj plan 👍👍
Jeg kommer bestemt igen.

Hurtig service
Jeg havde varen under 1,5 dag efter jeg bestilte 🙂
Hmm ja kan se, jeg ikke er den eneste der oplever dårlig service og uorden herfa.
Har handlet her nogle gange, og det har været fint.
I går bestilte jeg så til vores firma en Milwaukee borehammer.
I dag tirsdag, først kl. 12.28, bliver jeg så ringet op af dem, og de beklager, at varen ikke er på lager, selv om den fremstår som lagervare på hjemmesiden.
Det er jeg lidt uforstående overfor, men han kan måske få fat i sin sælger på fredag, eller i næste uge for at høre, om man kan finde en løsning på problemet...
Jeg tænker lige over det, og ringer så tilbage, og siger, at vores firma jo ikke kan vente op til en uge på, at få at vide, om de kan sælge os en borehammer eller ikke. Måske kan de jo ikke.
Jeg synes det er meget uproffessionelt og amatøragtigt. De har åbenbart ikke styr på, hvad de har på hylderne.
Kan også se, at det er et generelt problem hos dem.
Finder et andet sted at handle fremover.
Man er jo til grin for sine penge her.
Lige for at svare på jeres indlæg...
Ved ikke hvorfor i lyver?
Nej, da jeg bestilte, stod den som lagervare. Levering 1-2 dage.
Og da jeg blev ringet var det ikke fordi der var længere leveringstid.
Jeg fik at vide, at det var en udgået model, som i ikke fik mere, og i ville finde ud af med jeres sælger fredag eller ugen efter, om i kunne gøre noget ved det.
Sølle sølle sølle, at i er nødt til at lyve.
Bestilte den et andet sted, de havde den heller ikke på lager, men havde dog pli nok til at sende mig en nyere større model til samme pris. SÅDAN.
Der handler vi så fremover.
Jeg kan jo også se jeres anmeldelser, fra andre kunder, det er ikke noget at skrive hjem om. 😊

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
De vil ikke oprette mig som kunde, fordi beløbet jeg i første omgang vil købe for, er for lille.

Antwort von Special-Butikken Ribe A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.