Seashop Bewertungen 14

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Lijkt een scam te zijn

Lijkt een scam te zijn. Ze adverteren met een product, waarvan de prijs door een “technisch probleem “ te laag is, zeggen ze .
Maar dagen later is de prijs nog steeds laag.
Is dit een bewuste daad om klanten te lokken?

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettig om mee te werken en snelle respons

Voor de eerste keer antifouling bij hen besteld. De volgende dag werd dit per DPD verstuurd. Van DPD kreeg ik bericht dat binnen 2 dagen geleverd zou worden. Omdat wij niet thuis waren op 14/10 laten afleveren. Voor de bestelling nog email contact gehad en hier werd binnen een dag op gereageerd per email. Kortom een tevreden klant!

11. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden mee

Heel tevreden mee. Heb mijn pakketje besteld maandagochtend. Dinsdag was het bij me. Ik belde voor advies te krijgen een hele lieve en vriendelijke vrouw nam op. Ze wist me meteen te helpen. Heel snelle service en lief en vriendelijk personeel.

29. Juli 2024

Oplichters

Oplichters, ik heb betaald voor een bestelling , deze konden ze niet leveren, nu 6 maanden later na telefoontjes en mailtjes geen geld retour

19. Juni 2024

Leugenaars en dieven

Wij bestelden enkele artikels via de webshop in februari 2023 en informeerden ons over de levertijd, waarvan ze ons verzekerden dat dit geen probleem zou zijn. Omdat na bijna een maand de tijd voor ons begon te dringen, mailden we opnieuw. Er werd tegen ons gelogen over een gedeeltelijke verzending van de bestelling en ze probeerden ons aan het lijntje te houden om toch maar de bestelling laattijdig te verzenden, al hadden we duidelijk gezegd dat we de bestelling volledig wilden annuleren als de artikels niet tijdig verzonden konden worden. Een deel van onze bestelling werd uiteindelijk toch geannuleerd. Na 9 mails, waarvan de helft onbeantwoord bleef en er in de rest loze beloften worden gedaan en daarna ook niet meer op gereageerd wordt, hadden we ons geld nog steeds niet terug. Na 1 jaar en 4 maanden en door een maand wekelijks te bellen voor de terugbetaling van ons geld hebben we uiteindelijk deze week ons geld ontvangen.
Wees dus gewaarschuwd dat levertijden en beloften niet worden nagekomen en dat als u graag uw geld terug wil, u ervoor zal moeten werken.

PS: Hoe kan het dat er na 7 reviews van 1 en 2 sterren, er toch een totaalscore van 2,3 is?

7. Juni 2024

TERRIBLE CUSTOMER SERVICE

I ordered a Lopolight and paid on 19.12.22. In spite of “having it in stock” they said it would have to be ordered from Lopolight. Most of my emails were not answered. Eventually the product was delivered on 12.01.2024 and was the wrong product. Seashop then arranged for the product to be collected by GLS on 16.01.2024. As of today, 19.01.2024 have not refunded my money. DO NOT DEAL WITH THIS FIRM.

19. Jänner 2024

Leve de Nederlandse webwinkels

Bewust iets besteld bij een Belgische webshop ipv een Nederlandse maar na meer dan een week nog steeds niets ontvangen ondanks mail"verzonden" . Mails met de vraag wat er misgaat krijgen geen antwoord.

21. Juni 2023

Dont use this webshop

I ordered from webshop, paid at once and received nothing. I should have checked background prior to ordering.

26. Mai 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Contact onmogelijk........

Via bol.com een artikel besteld. Titel van het artikel klopt niet met het geleverde. Contact proberen te krijgen maar tot op heden niets gehoord. Gelukkig via bol.com het geld terug gekregen.

20. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Will never order here again

Will never order here again. Ordered 1300 our safety raft on 19 Aug, only to have delivered 14 Sept on a pallet and lots of plastic wrapping to be disposed of myself of course. I had to chase them by phone numerous times to get them to order/ship/process the item. The fact that I needed the raft for seatrip within a period didnt seem to impress the importance to them. There are enough alternative shops luckily.

14. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slow refunding on goods not delivered

Stay Away: I tried ordering goods twice from this webshop. They phoned to offer substitutes which were inadequate.
They were quick to take my money, but very slow in repaying when they could not supply the goods on their website. Even after constant chasing they were slow.
They seem to think this was normal. It is not, didn't even apologize, instead sent stroppy emails.
Stay Away

30. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr