Ze gebruiken hun eigen administratiepaneel wat ik persoonlijk wat minder prettig vind, maar als je ergens niet uit komt of iets je niet lukt staan ze klaar om je te helpen; per helpticket of chat!... Mehr ansehen
Erg goede hosting voor een lage prijs. 4 sterren omdat het controlpanel niet veel documentatie heeft, maar het controlpanel blijkt voor zich te spreekt als je eenmaal de uitleggekregen hebt. De su... Mehr ansehen
ik heb tonnen ellende meegemaakt met deze webhost. vroeger was het goed en goedkoop in september verdwenen telkens stukken van een website die bovendien extreem traag reage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
SecureHoster is een jong en dynamisch bedrijf die hoofdzakelijk de volgende diensten aanbiedt: webhosting, domeinnaamregistratie, dedicated servers, back-up en e-mail hosting. Klantvriendelijk staat dan ook fier naast al onze diensten, net zoals onze deskundigheid en betrokkenheid. Betrouwbare webhosting al vanaf € 0.20 (0.24 incl. BTW) cent per maand. .nl Domeinnen voor maar € 6,- per jaar! Gratis domeinnaam bij webhosting voor een jaar.
3119DL, Schiedam
- info@securehoster.nl
- securehoster.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
zijn heel betaalbaar er hebben een hele…
zijn heel betaalbaar er hebben een hele snelle afhandeling van klantvragen
tonnen ellende …
ik heb tonnen ellende meegemaakt met deze webhost.
vroeger was het goed en goedkoop
in september verdwenen telkens stukken van een website
die bovendien extreem traag reageerde
bijkbaar waren de schijven van de server kapot...
ik heb dan een nutteloze overschakeling gedaan naar ssd hosting
maar de mail bleef staan op de oude server
waardoor de mail nooit terecht kwam
echter met de overname en verhuis werden de problemen helemaal niet kleiner
de verhuis veroorzaakte dat de website op de nieuwe hosting verkeerd werd overgenomen
waardoor de website weer helemaal verdwenen was
en deze keer voor WEKEN !
een backup was onvindbaar
uiteindelijk heb ik zelf een versie gevonden in mijn oude account
het management voor de overschakeling was problematisch en onprofessioneel
na de verhuis zit men nog altijd deels op securehoster.nl en een ander deel op whitelabeldomein.nl
men stelde een compensatie in het vooruitzicht
maar dan moet je eerst wel hernieuwen...
ik ben benieuwd hoeveel klanten willen blijven
neen, ik ben NIET tevreden van SecureHoster...
Diverse problemen na verhuizing van de…
Diverse problemen na verhuizing van de server snel opgelost
Vrijdagmiddag diverse problemen gehad na de verhuizing van de server die allemaal zijn opgelost in het weekend. Super helpdesk, zeer goede provider voor een heel schappelijke prijs.
slechte comunicatie en nog steeds is…
slechte comunicatie en nog steeds is mijn site off line
Securehoster is eigenlijk 1 van de…
Securehoster is eigenlijk 1 van de weinige hosting bedrijven waar ik erg tevreden over ben.
Ik host hier volgens mij 1 of 2 jaar, heb veel vragen gehad en veel problemen met mijn website. Ik wou graag bepaalde dingen uitbreiden, subdomeinen, SSL; van alles. Allemaal geen probleem!
De support is erg goed, je krijgt altijd heel snel antwoord. Zelfs 's avonds, het word of voor je opgelost of ze beantwoorden het op een duidelijke manier.
Ik had een keer een examen opdracht voor mijn opleiding Applicatieontwikkelaar hier was een vragenlijst en wat opdrachten en ik had ze gevraagd of ze deze ook wouden invullen, dat was geen probleem! Ze kwamen zelfs met tips en hadden wat bugs in mijn programma gevonden. Super!
Erg aan te raden!
goedkoop, goede uptime en goede support
goedkoop, veel zelf in te stellen, automatische facturatie, toegewijde ondersteuning!
Gewoon een goed en eerlijk bedrijf
Super! Websites zijn niet ultrasnel maar wat verwacht je voor zulke lage prijzen! Een hele goede en snelle service! Werkt allemaal top!
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ben zeer tevreden over deze web-hoster, geen verrassingen achteraf en een woord is een woord bij hun. Afspraken worden nagekomen, ook aan kleine afnemers (zoals wij). Ga vooral zo door! ;-)
fijne hosting
fijne hosting. snel besteld, reageren goed op vragen en emails.
Snelle en goede hulp
Alleen maar goede ervaringen met SecureHoster. Denken goed mee en komen met oplossingen wanneer er een technische fout is. Ik zou deze partij van harte willen aanbevelen.
Service is TOP
Snelle vakkundige adviezen en oplossingen.
Men heeft mij niet een keer in de steek gelaten, dank jullie wel !
Goedkoop en betrouwbaar
Goedkoop en betrouwbaar Snel contact duidelijk uitleg
Ik ben heel blij,
Thanks
Snelle service, snelle aansluiting
Nu is Securehoster sinds enkele jaren mijn hostingprovider en heb diverse websites en domeinen gehost, ook voor derden. In geval van vragen of problemen die kunnen voorkomen wordt er altijd zeer snel geantwoord en opgelost!
Zeker een aanrader!
Slecht service.
Ik had namelijk gekozen voor SecureHoster naar lang onderzoek gedaan naar een goede hoster voor mijn website.. Uit verschillende site kwam SecureHoster dus goed uit. Ik dus snel naar SecureHoster en heb meteen een pakket besteld. Voor een heel jaar was alles goed en perfect. Niks te klagen totdat ik mijn domeinnaam en site wilde verlengen. Dit heb ik dus gedaan via de interface. Ik helemaal blij en wilde graag aan mijn klanten laten zien wat ik allemaal gedaan heb. Ik ben van beroep een tatoeerder en webdesigner. Het moment dat ik aan mijn klant wilde laten zien, was mijn website leinktattoo.com offline.
Ik dus meteen contact opgenomen met SecureHoster via mail. Ik kreeg dan ook netjes antwoord terug binnen 24 uur, maar wel met de melding van " meneer, u wilde alleen uw naam behouden en niet uw website". Ik natuurlijk beetje teleurgesteld en natuurlijk ook boos. Heb netjes terug aangegeven dat ik volledig wilt verlengen en niet alleen mijn naam en vroeg of ze dit natuurlijk wilde terug draaien zodoende ik toch nog mijn website heb. Dit kon helaas niet gedaan worden en als dat zij het zouden doen, dan kwam er extra hoge kosten voor mij bij. Deze kosten was eigenlijk niet gehoeven als zij hun werk wel hadden gedaan. Toen ben ik echt boos geworden en heb dit aangegeven dat ik het nut niet zag dat ik alleen mijn naam behoud en mijn hele website weg is. Ik heb toen maar gezegd " jullie geniet maar van mijn geld dat ik mijn naam verlengd heb en zogenaamd niet het hele pakket, want ik ben weg bij jullie ". Dat ik betaald heb p is niet erg, maar wat wel erg is dat mijn gehele website weg is. Dus ben ik maar naar een andere webhoster gegaan en heb dus aan al mijn kennisen/vrienden aangegeven dat ze nooit bij SecureHoster in zee moeten gaan.
Heb ook ervaringen gehad met andere webhosters, maar nog nooit zoiets meegemaakt. Wel erg jammer.
Bij deze mijn beoordeling voor SecureHoster 1 ster.

goede provider
Deze provider/hoster heeft snelle reactie bij vragen. Weinig tot geen storingen waardoor je website uit de lucht is. En de prijs is heel gunstig voor wat ze bieden. Daarnaast verschillende (veel) scripts die je kan gebruiken.
Prima hoster voor een goede prijs die erg betrouwbaar is met goede/snelle service.
Goede hoster met superlage prijzen en hele hoge service
Alleen jammer dat je betalingkosten moet betalen waardoor je bij het pakket van 20 cent p.m ineens 70 cent p.m moet betalen, maar zoals het bedrijf zelf ook aangeeft kan dit ook worden opgelost door te betalen via bankoverschrijving. Dus voor 20 cent per maand een website is echt een koopje! Reageren ook heel snel op emails en zelfs maatwerk is mogelijk!

Antwort von SecureHoster
SMTP server wordt niet altijd geaccepteerd
Service is okee alleen krijg ik af en toe mails terug omdat de SMTP server is geblokkeerd.

Antwort von SecureHoster
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.