SecureHoster Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze gebruiken hun eigen administratiepaneel wat ik persoonlijk wat minder prettig vind, maar als je ergens niet uit komt of iets je niet lukt staan ze klaar om je te helpen; per helpticket of chat!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg goede hosting voor een lage prijs. 4 sterren omdat het controlpanel niet veel documentatie heeft, maar het controlpanel blijkt voor zich te spreekt als je eenmaal de uitleggekregen hebt. De su... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb tonnen ellende meegemaakt met deze webhost. vroeger was het goed en goedkoop in september verdwenen telkens stukken van een website die bovendien extreem traag reage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alleen jammer dat je betalingkosten moet betalen waardoor je bij het pakket van 20 cent p.m ineens 70 cent p.m moet betalen, maar zoals het bedrijf zelf ook aangeeft kan dit ook worden opgelost door t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. Cloud-Speicher-Service
  3. DNS-Anbieter
  4. E-Mail-Dienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SecureHoster is een jong en dynamisch bedrijf die hoofdzakelijk de volgende diensten aanbiedt: webhosting, domeinnaamregistratie, dedicated servers, back-up en e-mail hosting. Klantvriendelijk staat dan ook fier naast al onze diensten, net zoals onze deskundigheid en betrokkenheid. Betrouwbare webhosting al vanaf € 0.20 (0.24 incl. BTW) cent per maand. .nl Domeinnen voor maar € 6,- per jaar! Gratis domeinnaam bij webhosting voor een jaar.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dubbele facturatie snel hersteld

Net als vorig jaar werd ik dubbel gefactureerd, werd snel geannuleerd door de helpdesk maar toch een aandachtspunt om aan te werken. Verder tevreden, veel voor weinig geld en erg snel hulp van de helpdesk.

Beste Hubert,

Bedankt voor uw leuke review!

Het probleem met de dubbele facturatie voor domeinen was al opgelost. Bedankt voor uw begrip.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goedkoop en zeer goede klantenservice

Ik ben er nu een paar jaar klant en heb nooit problemen ervaren met downtime (hierom ben ik weggegaan bij mijn vorige ISP).

Ik kan SecureHoster zeker aanbevelen!

Top!

Goedkope en mooie pakketten, snelle en vriendelijke klantenservice. Het enige dat verbeterd kan worden is de soms verwarrende mails over facturen.

Beste Boaz,

Bedankt voor uw positieve review!
Wilt u ons in e-mail (support@securehoster.nl) uitleggen wat u precies verwarrend vindt? Dan passen wij dit z.s.m. aan.

Alvast bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Securehoster is de ontdekking van de eeuw.

Heb zo goed als alle grote NL providers gehad en ook veel providers in de VS, zoals Hostgator, Bluehost en Godaddy.

Sorry dat ik het zeg, maar allemaal stampen ze hun servers propvol, waardoor er geen performance meer is.

Support van deze andere providers laat vaak te wensen over. Lang wachten en je krijgt vaak antwoorden die er meer om gaan om geantwoord te hebben, i.p.v. een echte oplossing te bieden.

Hoe anders is het bij SecureHoster. Snelle server(s), uitstekende site performance (snelle site), en een snelle en zeer correcte, inhoudelijke, oplossingsgerichte supportdesk. Ze weten waar ze het over hebben en helpen je daadwerkelijk een probleem vlug op te lossen.

Ook 's avonds en in het weekend snelle reacties en hun tarieven zijn volgens mij een van de laagste.

In mijn ervaring is het de beste webhoster die ik tot nu toe meegemaakt heb.

30. April 2016

Zeer goed bedrijf

Prima bedrijf met snelle antwoorden op vragen en de prijs is helemaal dik in orde
En idd heb ik hun al aangeraden bij meerdere firma's en vrienden waarvan er dan nu ook idd 3 over zijn gestapt

Zeer goede hosting!

De support is erg vriendelijk en weet hoe het werkt. Ik heb nu alles overgeplaatst naar één hosting pakket en dat was erg snel geregeld!

Ik heb nu al mijn webhosting bij hen onder gebracht.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede host voor lage prijs

Support is prima. Alleen in hun eigen apps installer ontbreken nog een aantal populaire.

Beste Marcel,

Bedankt voor uw positieve review.

We zullen het op prijs stellen als u ons een mailtje stuurt naar support@securehoster.nl met de app's die u nog wenst te hebben.

Beste hosting ooit

Beste hosting ooit!! Snelle support, geen storingen, goedkoop en vriendelijk. Enige minpunt is het niet zelf kunnen legen van de error logs

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

goedkoop, en in het begin best goed, maar later vreselijke trage hosting

Supergoedkoop, maar je krijgt waar je voor betaald. servers waarschijnlijk overvol met websites. vreselijke trage hosting. ben inmiddels verhuist naar een (duurdere) hosting

Beste Frank,

Vervelend om te horen dat uw website langzaam is. Onze servers zijn zeker niet overvol, wij doen geen overselling. Wilt u uw website sturen naar support@securehoster.nl zodat ik kan uitzoeken wat er precies aan de hand is?

Alvast bedankt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

zeer hoge uptime, klanten worden ook steeds netjes op voorhand verwittigd bij downtime ( omwille van onderhoud, upgrade etc )
erg tevreden

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr