SegboardShoppen Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har forsøgt at kontakte Segboradshoppen et par gange på telefon og mail. Ingen svar. Jeg tjekker deres CVR og de står til at være ophørt pr. 2018. Hvorvidt der er nogen der har overtaget deres s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på! Dette er desværre ikke et sted man får sine vare selvom man betaler og hverken adresse, telefon nr eller mail kan man finde svar på dem, kan slet ikke forstå der findes så ulækre mennesker der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi afgiver ordre på segboard og orienterer om, at kan I ikke levere indenfor 1 uge, er vi ikke interesseret i købet. To dage senere skriver I at ordren er annulleret og pengene returneres. I h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et Segboard i marts sidste år. Det går ud konstant, når min datter kører på det. Har prøvet at kontakte firmaet i en måned nu. Først via mail, derefter via deres kontaktformular, på hje... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tilbyder de mest populære segboards i Danmarks. Absolut bedste kvalitet. Kig forbi shoppen og vælg i mellem alle vores fede segboards og HoverKarts.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende service og opfølgning på…

Manglende service og opfølgning på reparation af segboard. Vi sendte det retur til segboardshoppen d.19.jan, så de kunne teste og reparere det. Fik efter mange opringninger at vide at det nok endte med at han ville sende et nyt til os, men vi har stadig ikke fået nogen endelig tilbagemelding omkring det.. der er ikke andet en dårlige undskyldninger når man så ringer for at høre hvad status er..det må altså kunne gøres bedre..

17. Februar 2020

Hej Rikke
Du har helt ret. Det er for dårligt at vi ikke har fået fixet din reparation endnu. Der har været lidt intern forvirring omkring dit board. Vi troede faktisk det var fixet og sendt retur til dig fra det firma som laver vores segboards. Vi holder ferielukket til på mandag og der får jeg sendt et nyt til dig.
Beklager mange gange fejlen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og godt segboard

Super service og godt segboard. Bestilte et segboard Black friday og det blev meget forsinket grundet travlhed. Jeg skrev til Martin og fik hjælp og vejledning i løbet af de 3 uger der er gået før jeg modtog segboardet. Da varen endelig blev sendt tog leveringen kun 2 dage før jeg havde varen. Kan godt anbefale andre at shoppe her. :)

18. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang leveringstid og intet svar

Jeg købte et Segboard hos Segboard Shoppen, fordi der stod levering inden for 3-5 dage, og det skulle bruges som en gave. Det ender med at det ankommer mere end to uger efter ordredato og efter jeg har rykket mange gange for det.
Som “plaster på såret” får jeg tilsendt en case/taske til segboarded, hvilket som sådan også er fint - ud over der ikke passer til segboarded. Det giver jeg Martin besked om i håb om at måske få en ny som passer, men jeg får intet svar, selvom der er rykket flere gange. Det er som om han er gået under jorden.
Vil bestemt ikke anbefale nogen at handle hos Segboard Shoppen.

Kommentar til Segbord Shoppen’s svar:
Iflg. scan er pakken ikke afsendt, før jeg rykker for varen første gang. Efterfølgende får den scan i Frankrig.
Ja jeg spørger selv på en taske, som plaster på såret, men der bliver ikke stillet spørgsmålstegn til om den måske ikke passer. Da jeg finder ud af den ikke passer, kontakter jeg jer, men får intet svar!

12. November 2019

Hej Stefan
Tak for din anmeldelse :-(
Nej vi er ikke sunket i jorden. Er virkelig ked af din dårlige anmeldelse omkring dit køb. Vi har hoppet og sprunget for at yde dig en god service.
Det er rigtigt at leveringstiden blev længere en forventet, da dit segboard blev stoppet i den Tyske told og samtidig var sendt forkert til Frankrig af GLS. Vi har haft flere samtaler med dig omkring forsinkelsen og hele vejen igennem givet dig status på pakken. Men jeg kan kun beklage igen igen.
Du kontakter os og ønsker en taske sendt gratis som plaster på såret. Det går vi med til som god service ( taske til 400.- ) Vi fortæller dig, at vi er i tvivl om den passer til dit segboard, men du vil have den. Du kontaker os så igen på mail og ønsker en ny taske tilsendt, da den anden ikke passede til lige dit board som vi fortalte. Jeg skriver til dig igen, at vi ikke har nogen taske som passer til dit board.
Forstår virkelig ikke at du kan fraråde andre kunder at handle hos os, men det er dit valg st skrive sådan.

Dårlig eftersalgsservice

SegboardShoppen er ikke det billigste, men jeg valgte dem, fordi det er dansk distributør, og jeg hoppede, i tilfælde af problemer vil jeg få en god og hurtig service.
Desværre, da pakke ankom, var varen skadet. jeg har et forståelse for, at det kunne ske, da det er et Kinesisk produkt, men jeg forventede ikke så dårlig service fra SegboardShoppen side.
Board lægger allerede 3 uger hos importøren i Kastrup, og det eneste, jeg får besked på, at ”vi har meget travlt og andre kunder”.
Kære Martin, husk, at ikke kun salg, men altså god eftersalgsservice tæller.
Sagen er hos Center for klageløsning nu.

9. Oktober 2019

Hej.
Tak for din anmeldelse.
Det er ikke helt rigtigt at du kun få besked om at vi har travlt. Vi har fortalt dig at vores tekniker er ved at finde fejlen på segboardet. Vil erkende det har taget lidt tid for vores tekniker at finde fejlen og har lovet at skynde sig at få det testet igen inden vi sender det til dig. Hvis du ikke vil vente på det, er mere end velkommen til at sende os en mail med dit kontonummer så betaler det fulde beløb retur til dig og sagen er afslutte :-)
Beklager vente tiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og det virker bare. Hvis jeg skal sige noget, er der lidt irriterende med den kinesisk/engelsk man ikke kan slå fra hver gang man tænder segboardet. Men det betyder mindre for ungerne.

5. Oktober 2019

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse . Først fik jeg kyndig vejledning i telefon af Martin . Jeg besluttede mig næste dag for at bestille segcarts , og efter 20 min modtog jeg allerede track id på pakken og den kom to dage efter.

25. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

El-Løbehjul WINDGOO Madrid M11 250W i…

El-Løbehjul WINDGOO Madrid M11 250W i Sort.
Skulle kunne kører op til 25 km i timen, men kører kun 16 km.. dårlig service

6. September 2019

Hej Stina
Tak for din anmeldelse. En skam at du ikke har kontaktet os omkring fejlen.
Det er et stykke tid siden købet, så det kunne tænkes at du har kørt uden at løbehjulet er fuldt ladt op eller du har ladet batteriet forkert op. Farten kommer også an på hvilken vægt og kørestil du har under brug af løbehjulet.
Vi har solgt 100 vis af denne model og du er den første klage på produktet.
Virkelig en skam at modtage 1 stjerne uden at du har kontaktet os først. Håber du vil genoverveje din anmeldelse, før vi er her for at hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Segboardshoppen.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun varme anbefalinger til…

Har kun varme anbefalinger til segboardshoppen.dk
Jeg fik den bedste service og det er ikke sidste gang jeg køber herfra.
Super flinke og god kommunikation hele vejen igennem. Fik super vejledning til mit køb af et segboard til min søn og ikke mindst lyn hurtig levering.

Dbh Trine

13. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et Skateflash SK CruiserUrban 4.0…

Købte et Skateflash SK CruiserUrban 4.0 S 700w og det spiller bare hurtig levering ingen problemer der super kommunikation fik svar med det samme på mail og når man ringer kan kun anbefale folk at købe deres ting her kvalitet og hurtig levering er næsten alt hvad man vil forlange og det må man sige de levere.. Plus super flinke 💪🏻👍🏻 Ikk sidste gang jeg køber her fra!

Mvh Mark. R. G

5. August 2019

Kan kun give 5 stjerner 😊

Kan kun give 5 stjerner 😊
Super service, bestilte om onsdagen og valgte selv at hente på lager om fredagen, alt forløb som det skulle, ringede torsdag da vi havde besluttet også at købe en hoverkart til segboardet og det lå klar til afhentning sammen med segbordet fredag.
Havde et par spørgsmål som hurtigt blev besvaret, høflig, service mindet og hjælpsom.

24. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig service hele vejen…

Super god og hurtig service hele vejen igennem. Helt exceptionel personlig betjening, hvor jeg blev virkelig godt vejledt og ejeren gav mig lov til at komme til lageret samme dag. Gode produkter. Jeg vil bestemt handle her igen.

9. Mai 2019

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr