Hurtig levering, god service!! Jeg bestilte i lørdags og i dag d.23/3 var den leveret, de ringede før ankomst og da jeg ikke var hjemme kom de til mit arbejde for at leverer pakken, det kalder jeg go... Mehr ansehen
Jeg var en af dem med problemer sidst, ingen svar på kundeservice, ingen pakke modtaget Dog modtog jeg mine penge igen for snusen. dog aldrig for fragten selvom dette også blev lovet mig derfor kun... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God leveringstid. Dog mangel på simpel kundeservice
God leveringstid. Dog er der ikke meget i form af status på levering, jeg kan ikke se hvor langt min pakke er. Jeg bor i lejlighedskompleks, så jeg plejer at skrive som kommentar at hvis jeg ikke er hjemme så det fint at sætte pakken under dørtelefonerne. men ud af de mange gange jeg har bestilt nu er der ikke blevet ringet på nogen af gangene og pakken er bare blevet lagt, det havde været fint hvis jeg ikke var hjemme, men flere gange har jeg oplevet at jeg har modtaget en mail for 3 timer siden hvor der står at din pakke er blevet leveret, men der er ikke blevet ringet på og jeg har været hjemme. Det da sund fornuft lige at ringe på når man leverer.
Perfekt
Perfekt. Bestilte snus i onsdags fra Sverige. Blev leveret lørdag.
Hurtig levering, god service!!
Hurtig levering, god service!!
Jeg bestilte i lørdags og i dag d.23/3 var den leveret, de ringede før ankomst og da jeg ikke var hjemme kom de til mit arbejde for at leverer pakken, det kalder jeg god service!! Kæmpe anbefaling, virkelig hurtige til at leverer hver gang. Har aldrig haft problemer med dem🙏🏽
Anbefaling
Leveringen var udmærket, men kunne sagtens være hurtigere. Det tog mig 5 dage for at modtage min levering hvor der var miskommunikation med tiden og leveringsstatus, som de måske kan gør bedre, men kontaktet dem på mail og fik svar rimelig hurtigt. Jeg anbefaler at de tilføjer tlf nummer så man kan kontakte leveringsmanden hvis den ikke kommer til tiden. Jeg anbefaler denne leverandører fordi de ikke laver noget snyd.
They didn’t deliver my package and…
They didn’t deliver my package and accused my neighbours of stealing it.
Hurtigt levering så forstår ikke de…
Hurtigt levering så forstår ikke de dårlige anmeldelser hvis man skal komme med et minus så er det at deres tracking system virker ikke men pakke kom efter 2 en halv dag det er god service 😃ros til khaled som kom med min pakke så hurtigt 👍😃
Har bestilt gennem dem flere gange
Har bestilt gennem dem flere gange. De sidste to gange ankom min pakke efter et døgn.
Den ene gang var jeg ikke hjemme, men fik buddet til at levere min pakke på min arbejdsplads i stedet, da det var tæt på.
Gode oplevelser herfra :)
Sindssyg levering
Sindssyg levering, mega hurtigt. Bestilte for under 48 timer siden og den ankom for 1 time siden
Elendig service
De kan ikke finde ud af at overholde deres egne leveringstider, så hvis ikke du tilfældigvis lige er hjemme når de kommer, så sender de bare pakken retur igen. Det er ikke til at få kontakt med nogen via mail, så du skal heller ikke regne med at kunne arrangere en løsning eller få dine penge tilbage når først pakken er sendt retur. Helt igennem en forfærdelig oplevelse og ikke mindst spild af din tid/penge.
Dårligt!!!!!
Står jeg skulle have fået min pakke men den er no show - bor i opgang med dørtelefon og skrev at de IKKE måtte lægge pakken udenfor men ringe på når de kom - men f… f… når de kommer midt om natten - har ikke hørt nogle ringe på og nu er pakken selvfølgelig væk udenfor - sikke et møg firma ❌❌❌❌❌
Lyn hurtig levering!
Lyn hurtig levering. Havde bestilt fra snusgiganten i går, søndag og modtog min bestilling idag, mandag :)
Leverer ikke pakken korrekte sted
Leverer ikke pakken korrekte sted, men der imod 30km fra min adresse ved en ældre dame. Stærkt gået 👌
Meget dårlig service
Meget dårlig service, og der går evigheder før du får din pakke fra dem. Jeg vil stærkt råde jer allesammen at holde jer væk
I vil hellere stoppe med snus
I vil hellere stoppe med snus, end at bestille SEK-Shipping til at levere. De svarer dig, så længe de finder det tilpas - sekundet du har en kommentar vedrørende at de ikke kan overholde deres leveringstid, så forsvinder de. Jeg har nu ventet 6+ dage på min levering, men tracking oplyser stadig at de intet har gjort i flere dage. Virkelig dårligt firma, som bør kunne lukkes udelukkende på kvaliteten af deres service. Bestil levering af alle andre du kan finde, eller hent selv, det går sikkert hurtigere.
Enorm dårlig service
Ordre står som forsøgt leveret, derfra ingen info. Dette på trods af fri adgang til postkassen.
Umuligt at kommunikere med kundeservice, da det er pr mail, og herfra får man ingen svar.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!
Tydeligvis svindel..
Jeg har bestilt en pakke d. 5/12 som skulle leveres i dag d. 8/12. Der står i SMS’en jeg har modtaget, at denne er leveret på adressen - endda med billededokumentation - men denne pakke er aldrig leveret her..
Super hurtig levering
Super hurtig levering.
Fik min vare efter en 1 hverdag
kan klart anbefales
Utrolig dårlig kundeservice.
Jeg har betalt for en vare jeg aldrig har fået.
Pakken er leveret til forkert adresse, de svarer ikke længere på mails.
Håbløs service.
Utrolig uprofessionelt firma
Utrolig uprofessionelt firma, de har utrolig dårlig tracking.
Bestilte en pakke med lovning på 3 dages levering, efter 10 dage er den leveret til den forkerte adresse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.