Extremely slow delivery, zero update, just wait some days is the answer. aAnd terrible customer services, wil not take up any responsibility. Not even spoken about the product, cheap Chinese bad qual... Mehr ansehen
Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Mehr ansehen
Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters,bedriegers.
Heb 2 dodehoekspiegels daar besteld en uiteindelijk ontvangen voor €19,99, Made in China. Plakken beiden niet volgens mij door ouderdom. 3 x gemaild voor retourzending incl. Foto krijg gewoon geen reactie.
Trouwens deze zelfde spiegels zijn bij Alie press voor €3,60 te koop. Heb ik inmiddels daar besteld.
Voorstel of dezelfde spiegels of iets anders uitkiezen van € 19,99. Was niet te vinden dus 2 andere artikels besteld en gevraagd om link voor bijbetaling door mij van €8,
Dit kon niet moest in categorie 19,99. Al’s ik het geld terug wilde moest ik het op mijn kosten op sturen naar China met een adres van wel 10 plaats en en 50 cijfers. Wat een bedriegers.
Mensen pas op ze doen zich voor als een Europese webshop, maar laten alles voor woekerprijzen uit China komen.

Pure oplichterij bedrijf
Ik heb begin November iets besteld normaal worden geleverd na twee weken Wij zijn bijna eind van de maand ik heb altijd geen bestelling ontvangen en ik heb twee mail mails gestuurd om mijn geld terug te storten al geen reactie mijn pakje volg ik zie die weken in dezelfde plaats geen beweging en geen geld dat is een heel slecht bedrijf En oplichterij

Kijk uit!!! Dropshipping! Geen kwaliteit en duurder
Ik kwam laat achter dat het om dropshipping gaat. Artikelen die veel duurder worden verkocht. 1 zending is kwijtgeraakt, en dat was dan mijn eigen probleem. Een artikel die ze drie keer zo duur hebben verkocht terwijl je ze ook bij Temu/Ali Express of Wish kan kopen.
Je wordt aan het lijntje gehouden. Schaamteloos

Lang gewacht op bestelling
Lang gewacht op bestelling
Achteraf krijg ik te horen dat het geleverd is.
Vooraf geen trace en track.
Maar na dat het zogenaamd geleverd is
Dan sturen ze wel tracé en track dat het geleverd is.
Gehaaide oplichters.

Antwort von Shadeflair
Was never refunded for defective product
I bought an insulated lunch box. The box was hot on the outside and the food ended up cold at lunch time. I reached out to the company by email for a refund but they never actually sent me the refund form. They asked for a video of the problem, when their website says "no questions asked". Stay away from them. Also, they are still in business, when a quick online search shows they closed down months ago.

Antwort von Shadeflair
1 ster is nog te veel.wat een…
1 ster is nog te veel.wat een waardeloos bedrijf.bestelling gedaan denk een maand of 3 geleden en nog niets ontvangen en wanneer je zegt stort mijn geld maar terug willen ze dat niet doen.je krijgt amper antwoord van ze .advies bestel hier niets.

Waardeloos
Waardeloos, product niet ontvangen en ze zeggen dat ze wel hebben gestuurd.
Nooit hier iets bestellen ,want ze liegen alles bij elkaar en elk antwoord wat je krijgt is een standaard copy past verhaal.
Zoals iedereen hier al schrijft, waardeloos

Oplichters je geld kan je vergeten
Oplichters je geld kan je vergeten

Antwort von Shadeflair
I ordered the birthday present to my…
I ordered the birthday present to my son 29 October. I still haven't received it yet! The website is not available anymore, what happened? I tried to track it, but it almost impossible, I found out only that product was departed from sorting center 10 days ago. They didn't answer any emails... What is going on? Is it a scam?

Antwort von Shadeflair
De bestelling zou opgestuurd zijn met…
De bestelling zou opgestuurd zijn met track and trace! De track and trace code werkt al niet!
Product is uiteindelijk nooit aangekomen.
De klantenservice reageert in eerste instantie wel, daarna nooit meer. In eerste instantie zeggen ze er werk van te maken en zsm een nieuwe te versturen. Rarara, dat gebeurt nooit. Shadeflair is oplichting
NIET DOEN
Op de trustpot ervaring reageren ze ineens weer “begripvol” met allemaal smoesjes.
De bestelling is afgeleverd op een ophaalpunt konden ze zien, mogen we het bestel nr nogmaals van u……….
NIET BESTELLEN BIJ schaduwbloem

Antwort von Shadeflair
Verkeerd product en slechte klantenservice
Jammer genoeg de reacties niet gelezen op Trustpilot over Shadeflair.
Ik had een product besteld en kreeg een totaal ander opgestuurd. Na contact met de ‘klantenservice’ kreeg ik dit antwoord:
Beste
Dank u wel voor uw geduld en excuses voor het ongemak. We willen graag een nieuwe zending voor u verzorgen, geheel kosteloos. Kunt u ons laten weten of u het oorspronkelijk bestelde product wilt ontvangen, of misschien een ander product binnen dezelfde prijsklasse?
Ik zie ernaar uit om dit snel voor u op te lossen.
Annie R.
ShadeFlair klantendienst
Ik vroeg om het juiste product op te sturen aangezien een refund niet mogelijk is. Nu drie weken verder en evenveel mails, nog steeds geen antwoord gekregen of product.
Dit zijn oplichters.
17/11 reactie: u vraagt me gegevens op te sturen. Ondertussen heb ik al drie keer hetzelfde antwoord gekregen nl
Beste
Bedankt voor je mail.
We hebben de foto’s in goede staat ontvangen, bedankt hiervoor.
Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.
Graag bieden we je de volgende oplossingen aan:
1) We sturen je een nieuw pakket.
2) Je kunt een ander product uit ons assortiment kiezen, mits dit in dezelfde prijsklasse valt als je huidige bestelling.
Indien een ander product is gewenst, ontvangen wij graag een linkje van het product met de gewenste maat/kleur.
Laat me alsjeblieft weten welke optie je voorkeur heeft.
Sherihan,
Het is genoeg geweest met info door te sturen.
Na 8 mails!!!

Oplichting
Oplichting. :( iets gekocht, kapotte goederen gekregen, ondertussen is website offline. Was zogezegd winkel uit Antwerpen. Chineese maffia... :(
Oplichters!!!!

Antwort von Shadeflair
Product ontvangen anders dan de…
Product ontvangen anders dan de afbeelding op de site. Bij retourzending blijkt dat je dit naar China moet sturen (ik dacht naar België/Nederland) à €15 tot €20 voor eigen rekening. Misleidend bedrijf, afrader!!!!

Antwort von Shadeflair
Vonooit meeror eerste keer tracker gekocht voor…
Voor eerste keer tracker gekocht voor camper.
€30.00 WAT ER NIET BIJ STAAT DAT je een beltegoed kaart er in moet dus kaartje kopen
Nu werkt dat ding door china vertaald nederlands (k.u.t)
Terug kijke waar je heen rijdt.
Werkt niet steeds ook als je tijd insteld . Niks.
Kort gezegt. BEGIN ERNIET AAN.
Eerste en laatste keer hier iets besteld

Waardeloos
Waardeloos, je denkt te bestellen in Antwerpen maar het artikel wordt in China besteld. Als het niet goed is mag je het zelf tegen hoge kosten terugsturen naar China. Ook de levertijden zijn heel lang (logisch als het uit China moet komen. Website is misleidend.

Antwort von Shadeflair
Na reactie hier van shaoplichtingde flair de mail…
Na reactie hier van shade flair de mail gestuurd zoals gevraagd maar geen reactie van hun kant zoals gewoonlijk bij deze ik wil mijn geld terug en niet zeggen stuur je ordernummer en gegevens die heb ik al meerdere keren gestuurd

2 gps tags besteld
2 gps tags besteld . Nooit ontvangen en allemaal smoesjes . Moment er komt dat je geld terug wild word stil . Al veel mails naar klantenservice gestuurd maar dat heeft geen zin . WEES GEWAARSCHUWD.
NIET KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!

Antwort von Shadeflair
Misleidend antwoord Shadeflair op review
Heb ik gedaan, en sindsdien is het weer stil, zelfs na 8 emails geen reactie, m.a.w. hun reactie was een misleidend hoopgevend bericht, order staat nog steeds op tracking 3 Oktober, ondanks hun reactie geloof ik niet dat het bestelde artikel ( blauwe remklauw covers Ford) ooit nog gaat komen en dat ik mijn €140,00 nog terug zie.
Pas op met bestellen bij Shadeflair

Antwort von Shadeflair
Foute kleur is volgens shadeflair wel de goede kleur
Mijn bestelde artikel wordt in de verkeerde kleur geleverd en dan wordt op mijn vraag geantwoord dat ik het fout zie en dat de kleur wel correct is. Ik mag na bijbetaling een andere bestellen. Yeah right.

Om op mijn antwoord in te gaan:
Om op mijn antwoord in te gaan:
Ik heb reeds meerdere emails gestuurd met de vraag waar mijn bestelling is. Blijkbaar krijg in via deze website snellere feedback dan op de emails die ik rechtstreeks verzend naar info@shadeflair...
Het directe contact om info te verkrijgen over bestellingen wordt volledig genegeerd!!
Laat ons dan maar zwijgen over eventuele terugbetaling. Ik heb reeds hetzelfde product bestelt bij een andere website, ik heb mijn pakket welgeteld 4dagen na bestelling ontvangen!!
Neem een voorbeeld aan deze service!
Ik begrijp niet dat iemand shadeflair meer dan 1 ster beoordeeld!

Antwort von Shadeflair
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.