Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet både hairstroke og powder brows flere gange. Resultatet er meget naturligt og flot, vil helt sikkert anbefale Shelicious til andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået lavet Hairstroke bryn og Nano lips (3D-læber), resultat er meget flot og naturligt. Alt var bare så fint og betryggende, Sheila Brøndbjerg er yderst perfektionistisk og professionel. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Giver Shelicious mine varmeste anbefalinger. Klinikkens ejer er yderst professionel, og virkelig dygtig! Jeg valgte 3 behandlinger( 3D bryn, 3D læbe, designliner), og var meget tryg ift. den vejlednin... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Varmeste anbefalinger

Jeg har tidl. fået lavet 3D læber af Sheila, jeg fik så mange komplimenter. Denne gang, fik jeg så udover touch up af læber, lavet øjenbryn (hairstrokes), og det ser fantastisk ud, det er som at få et ansigtsløft. Jeg har tit set mange kunstige bryn fra andre steder, så var lidt skeptisk - men uden grund, de er SÅ flotte. Sheila er, foruden at være udadvendt og sød, ekstremt perfektionistisk, udstyret hun anvender er i top, man er bare i de tryggeste hænder. Ekstra bonus er at få rådgivning til div. hudplejeprodukter hvis man spørger :) varmeste anbefalinger herfra, hun er klart min ‘go to’ makeup artist, og nok i virkeligheden en af landets bedste, og nej kender hende ikke privat ;)

31. Juli 2025
Shelicious-Logo

Antwort von Shelicious

Hej Majbrit
1000 tak🥰
Jeg glæder mig til at ses igen.

Mvh
Sheila 🌸
Indehaver og behandler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk resultat - hver gang!

Jeg er kommet hos Shelicious siden 2015, og jeg er altid gået derfra med en god oplevelse. Sheila kan sit håndværk til UG og hun er perfektionist til fingerspidserne, så man er aldrig i tvivl om at man er i trygge hænder.

Jeg har fået PMU på øjenbryn og læber, og Sheila går meget op i at tilpasse behandlingen til den enkelte kunde, så man opnår et æstetisk og naturligt resultat. For mig er det en kæmpe game changer at have permanent make up, der bare spiller og jeg kan på det varmeste anbefale Shelicious.

14. Mai 2024

Flotte Hairstroke bryn og Nano lips

Man føler sig tryg og velkommen hos Sheila og ikke mindst i de bedste hænder, når hun laver behandlinger.
Jeg vil absolut anbefale hende til enhver tid!

14. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet de smukkeste powder…

Jeg har fået lavet de smukkeste powder bryn af Sheila. Virkelig professionel og super trygt. Går absolut ikke på kompromis med hverken sikkerhed og service. Sheila får mine varmeste og bedste anbefalinger.

20. April 2023

SUPER DYGTIG…

Har fået lavet bryn af Sheila gennem flere år og kan varmt anbefale dette sted. Hun er super dygtigt og man er i helt trykke hænder<3

21. März 2023

Flotte bryn

Flotte bryn som passer perfekt til mig. God rådgivning omkring hvad der er bedst

8. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Shila i snart 8…

Jeg har været kunde hos Shila i snart 8 år - hun er den bedste permanente makeup artist jeg har set/brugt. Hun er super omhyggelig og perfektionistisk. Giver altid ærlig, realistisk og proffesionel vejledning med fokus på harmoni og æstetisk.

3. Mai 2023

FULDSTÆNDIG FANTASTISK!

Fantastisk behandling! Jeg er såååå glad for jeg valgte, efter 2 års overvejelse at tage ind til Shelicious. Jeg har tidligere haft en utrolig uheldig oplevelse med permanent make Up, på en anden klinik og havde derfor mistet tilliden til det. Men jeg tog chancen og fik dem lavet igen hos Shelicious, hvilket jeg er MEGET glad for. Sheila er utrolig dygtig og ved hvad hun laver. Der er så stor tryghed i at være der, for hun har virkelig styr på hvad hun laver. Amen jeg kan kun anbefale hende, hun laver bryn som giver selvtillid!

6. Juli 2022

Do it!

Et håndværk af den kvalitet fortjener at blive anbefalet. Jeg har nu fået lavet bryn hos Sheila siden 2018 og har efter hvert besøg været meget tilfreds. Hun er sikker og ligefrem, hvilket giver stor tryghed. Do it!!!

11. März 2022

Anbefales!

Jeg er meget tilfreds med det Sheila har lavet. Hun er yderst professionel, behagelig og dygtig. Brynene ser naturlige ud, matcher min hårfarve og min ansigtsstruktur. De varmeste anbefalinger herfra.

28. November 2021

Jeg kan kun anbefale Shelicious

Jeg kan kun anbefale Shelicious. Jeg fik lavet powder brows af Sheila og jeg var 100% tryg hos hende. Hun er super dygtig til at vejlede, samt at lytte til mine behov. Vigtigst af alt, så er hun perfektionist på den gode måde. Jeg er endt med de flotteste bryn, hvilket jeg er ovenud lykkelig for.
Så uden tvivl s
De bedste anbefalinger herfra.

26. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr