Vi talte i telefon med Shining Stones og fik bekræftet en aftale med dem dagen efter med ankomst mellem klokken 8 og 9. Det blev tydeliggjort, at vi ikke ville være tilgængelige hverken på adres... Mehr ansehen
Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten: Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores træterrasse og udenddørs , træ-trapper blev rigtig pæne efter rens, let slibning og imprægnering. Har brugt Shining Stone flere gange nu og synes de hver gang leverer et flot resultat.
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået ordnet vores træterrasse hos shining stones. Kenneth og Tony har lavet et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi overvejer at få tilbud om en serviceaftale, så terrassen fo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Shining Stones sætter vi en ære i at være blandt Danmarks mest servicemindede og professionelle virksomheder. For os handler det ikke kun om at levere et perfekt resultat, men også om at sikre en kundeoplevelse i absolut topklasse – fra første kontakt til den sidste kvadratmeter er renset. Vi lægger stor vægt på tydelig og professionel kommunikation gennem hele processen. Derfor sørger vi altid for, at alle aftaler bliver bekræftet skriftligt, så du som kunde kan føle dig tryg, og vi undgår misforståelser. Hos os er kvalitet og gennemsigtighed nøgleordene, der sikrer, at du får en løsning, der lever op til dine forventninger – og mere til.
Langebjerg 1 , 4000, Roskilde , Dänemark
- +4552516218
- Magnus@shiningstones.dk
- shiningstones.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fin service
Vi fik renset vores terrasse af Shinningsstone. Første gang var vi ikke helt tilfredse, men firmaet reagerede hurtigt og sendte en ny medarbejder ud. Han lavede arbejdet om og gjorde det rigtig flot. Det er god service, når man tager ansvar og sikrer, at kunden bliver tilfreds. Kan varmt anbefales!
Flot arbejde
En træt træterrasse på 35 m2 har fået liv igen!
En fejlagtig faktura blev prompte rettet.
Sikke en meget negativ oplevelse
Opdate d. 25.09. Synes det er underligt man bliver kaldt løgner, når det er ens oplevelse med jer. Jeg kontakter jer først, men det ender med at gå igennem min tømrer. SÅ bare fordi man laver en dårlig anmeldelse, så chikanere man jer? Argh, come on. Men held og lykke derude :-)
Sikke en meget negativ oplevelse. Jeg ringer til Shining Stones for at få renset mit tag efter noget støv efter beskæring af tegl. I den forbindelse vælger jeg dem, da de siger i telefonen at de kommer ud med en ''rensekasse'' til taget og efterfølgende giver den algebehandling (Man kunne desuden ikke fravælge algebehandlingen). 5 min før ankomst siger de at de ikke kommer med den rensekasse og kommer med flere dårlige undskyldninger, samt jeg heller ikke får algebehandlingen.
Jeg vil på INGEN måde anbefale dem og synes i skal finde andre som overholder deres aftaler.

Antwort von Shining Stones
Rigtig god oplevelse.
Hvor er det skønt at overlevere opgaven med terrasserens til andre og opleve at den blev så fin og næsten ny at se på.
Det er super hurtig og effektiv service i leverer.
Topklasse service, flot arbejde
God service fra 1.opkald. God forklaring god introduktion, på hvad vi skulle gøre før jeres ankomst. Hurtigt og effektivt arbejde, intet svineri bagefter. Alt var ryddet flot op. Efterbehandlingen skete dagen efter, lige så hurtig og effektiv service. Flinke og venligt personale. Kan klart anbefale dette firma. Unge og friske servicemindet personale.
Gode til fliser, ikke til træterrasser
Havde bestilt rensning og imprægnering af fliser og træterrasse (egetræ). Firmaet kom som aftalt og rensede fliserne, men der var noget knas med kommunikationen i forhold til, at det ville ske i to steps. Derudover havde manden ikke alt udstyr med, så han tog afsted og sagde, at hans kollega ville melde en tid ud til imprægnering, men samme eftermiddag kom så en anden mand, der måtte skylle fliserne og give dem algebehandling igen, da de åbenbart ikke var skyllet korrekt første gang før påføring af algefjerner. Efterfølgende måtte vi vente knap halvanden uge på imprægnering. Resultatet på fliserne blev dog rigtig godt.
Træterrassen er en anden historie. Inden rensen blev vi oplyst, at imprægneringen var et alternativ til at oliere terrassen. Da den var færdig var den dog langt fra pæn og fremstod ubehandlet og den havde fået nogle underlige hvide pletter. Vi havde en god dialog med firmaet, som dog ikke mente, der var så meget at gøre andet end at slibe den ned (hvilket de skulle have ekstra for), men de anbefalede os at forsøge at oliere terrassen selv inden. Det var ret træls, for det var jo hele formålet med at hyre nogen, at vi ikke selv skulle oliere. Efter olieringen blev resultatet pænere, men langt fra optimalt, og ikke som det plejer at blive med olie.
Så jeg kan anbefale firmaet til fliser, men ikke til træterrasser.
Jeg har i dag fået renset og…
Jeg har i dag fået renset og imprægneret alle mine fliser rundt omkring mit hus
Jeg kan anbefale SHINING STONES
"William fra Shining Stones har gjort…
"William fra Shining Stones har gjort et fantastisk stykke arbejde. Fliserne skinner som nye, og træterrassen er forvandlet fra algegrøn til sin naturlige træfarve. Professionel, grundig og med sans for detaljen – jeg kan varmt anbefale ham."
Bare en god oplevelse hele vejen igennem.
God kommunikation fra start til slut og arbejde udført lige efter aftale.
Er meget glad for resultatet og Shining Stones kan absolut anbefales.
Meget fin terrasse
Vores terrasse er blevet rigtig fin. Vi er lidt overraskede over, det gik så hurtigt. Troede det så var lavet lidt sjusket - men resultatet er blevet meget tilfredsstillende.
Alt i alt en god og professionel…
Alt i alt en god og professionel oplevelse fra start til slut. God kommunikation og flot resultat.
Magnus giver den bedste service
Magnus giver den bedste service - holder aftaler og har dygtige folk.
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Shining Stones.
Arbejde udført som aftalt og det ser ud…
Arbejde udført som aftalt og det ser ud som om behandlingen virker....
Behagelig at aftale dato og tidspunkt med.
Behagelig at lave aftale med og kom til aftalte tid, var endvidere behjælpelig med at flytte "lak" behandling efter en meget flot rensning af hele terrassen, grundet fødselsdag hvor vi meget gerne ville benytte terrassen.
Super god service
Super god service, søde og rare mennesker...og et godt stykke håndværk....som jeg håber holder med to dages ( plus to dage mere iflg. DMI....)intensiv skybrud...Min bedste anbefaling....
Fantastisk service og virkelig flot…
Fantastisk service og virkelig flot arbejde. Vi er yderst tilfredse med med hele forløbet og med resultatet. Vil hel klart bruge Shining Stone igen til vedligeholdelse af vores fliser.
Jeg er meget tilfreds 👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.