Vi talte i telefon med Shining Stones og fik bekræftet en aftale med dem dagen efter med ankomst mellem klokken 8 og 9. Det blev tydeliggjort, at vi ikke ville være tilgængelige hverken på adres... Mehr ansehen
Tagrens af 35 år gammelt tag af mosbegroet betontagsten: Alt forløb som aftalt, og vores tag er nu fuldstændig rent, algebehandlet og klart til maling. Vi er fuldt tilfredse med de unge menneskers... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores træterrasse og udenddørs , træ-trapper blev rigtig pæne efter rens, let slibning og imprægnering. Har brugt Shining Stone flere gange nu og synes de hver gang leverer et flot resultat.
Unternehmen hat geantwortet
Vi har fået ordnet vores træterrasse hos shining stones. Kenneth og Tony har lavet et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vi overvejer at få tilbud om en serviceaftale, så terrassen fo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Shining Stones sætter vi en ære i at være blandt Danmarks mest servicemindede og professionelle virksomheder. For os handler det ikke kun om at levere et perfekt resultat, men også om at sikre en kundeoplevelse i absolut topklasse – fra første kontakt til den sidste kvadratmeter er renset. Vi lægger stor vægt på tydelig og professionel kommunikation gennem hele processen. Derfor sørger vi altid for, at alle aftaler bliver bekræftet skriftligt, så du som kunde kan føle dig tryg, og vi undgår misforståelser. Hos os er kvalitet og gennemsigtighed nøgleordene, der sikrer, at du får en løsning, der lever op til dine forventninger – og mere til.
Langebjerg 1 , 4000, Roskilde , Dänemark
- +4552516218
- Magnus@shiningstones.dk
- shiningstones.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fin fin oplevelse og meget…
Fin fin oplevelse og meget professionelt. God kommunikation.

Antwort von Shining Stones
Excellent from start to finish
really good communication, sent a quote while i was n the phone. Quickly able to secure a date and time.
Minimal fuss with entry and logisitics.
Really great service and end product

Antwort von Shining Stones
Super god og venlig service
Super god og venlig service - og god til at give besked / svare på henvendelser. Derudover et fantastisk flot resultat på nogle meget gamle og meget grimme fliser.

Antwort von Shining Stones
Fint stykke arbejde og vi har lige…
Fint stykke arbejde og vi har lige behandlet træterrassen efterfølgende og det blev godt. Jeg kan varmt anbefale Shining Stones.

En god oplevelse
En god oplevelse, hurtig og effektiv behandling af mine fliser, de er blevet flotte.
Imødekommende, rare unge mennesker. 👍

Antwort von Shining Stones
Godt resultat til aftalt pris og tid.
Godt resultat til aftalt pris og tid.
Shining stones leverede hvad de lovede. Kunne dog godt have forventet, at efgterbehandlingen af de rensede fliser var sket lidt hurtigere end 1,5 uge senere, nu da vejret tillod det. Efterbehandling med fugning af fliser med sand, ville også have været rart at få med i prisen

Antwort von Shining Stones
Min træterrasse er blevet pæne igen!
Min træterrasse er blevet rigtig pæne igen. Tak til Shining Stones for godt arbejde, god kommunikation og professional service.

Antwort von Shining Stones
Træterrasse okay men sten helt i skoven
Træterrasse blev lavet okay.
Første 50 m2 sten blev også lavet pænt men 2. Halvdel gik helt galt. På trods af flere mails og billeder af hele arealet kom medarbejderen ud til mit hus uden det rigtige udstyr. Han kørte igen uden at lave noget.

Dårlig oplevelse
Jeg tog kontakt til shining Stones, lidt før påske. Da jeg besluttede at de var de mest troværdige til at rense vores terrasse. Det skulle være en gave til min mand.
De virkede enormt engageret, professionelle, servicemindede og søde.
Vi fik en tilbud, og selvom jeg havde undersøgt med forskellige firmaer, valgte jeg at gå med shining Stones. Også selvom de var dyrere.
Men ud fra flere samtaler, tjek her på trust pilot, og deres videoer.
Tænkte jeg, de her virker til at fair og reelle.
Og vi lavede en aftale om de skulle komme og rense vores terrasse.
Og jeg havde tænkt at vi ville melde os på, så de fremadrettet skal stå for at rense den. Så vi kunne tilmelde os deres service, så de står for at holde den ren og pæn.
Efter første gang de har været herude, og rense. Er der flere steder hvor der er kørespor at rensningen, det er tydeligt at det er gået stærkt, fra der hvor der var blevet startet, hvor det faktisk starter pænt, men bliver mere og mere susket.
Der er også steder på terrassen hvor der stået potter. Og helt fair de ikke kan fjerne der mærke “pletter” i træet.
Det forstår jeg godt.
Jeg tager kontakt til dem. Og sender billeder.
Jeg taler med Magnus om at vi ikke er tilfredse.
Han indgår i dialog, og siger at enten vi han eller Frederik komme og færdig gøre resultatet. Og de sliber den på deres regning. Da han godt kan se der steder der ikke er helt okay.
Dagen hvor de skal komme, regner det.
Og helt fair de aflyser. Da træet er vådt og de ikke kan imprægnere det.
Det er så Frederik der aflyser.
Han siger at det er han selvfølgelig ked af. Dog kan de først komme en uge efter, og det skal inde i køreplanerne.
Jeg siger jeg undre mig, da det enten er han eller Magnus der skulle komme.
Han svarer hurtigt ja og afslutter opkaldet.
De laver en ny dag, og den dag kan vi ikke.
Jeg både mailer, skriver sms om vi ikke kan. Magnus mailer de finder en ny dag, og IKKE den dag vi ikke kan.
Alligevel kommer de kan da.
Og det er hverken Magnus eller Frederik der dukker op. Det er én ting, men jeg må “afvise”, da vi ikke kan.
Vi aftaler at de skal komme dagen efter.
Det gør de ikke.
Magnus fortæller at der må være sket en fejl, og de er kørt lige forbi os.
Så vi finder en ny dag. En uge efter igen.
Den dag de har aftalt, kommer de simpelthen ikke. Deres tid, hvor de skulle være her, bliver hele tiden ændret hen over dagen.
Jeg skriver en mail til Magnus. At jeg virkelig er frustreret over alt det her mailer i frem og tilbage, at det er blevet alt det jeg ikke gad, og faktisk havde valgt dem, da jeg troede de var et anderledes firma.
Som 2 min inden de sidst skulle have været her, at ham skulle have været kommet. Ikke kommer da hans bil er nedbrudt.
Om det er rigtigt eller ej.
Ved jeg ikke. Men selvfølgelig kan det ske.
Men det virker mærkeligt. Og dybt frustrerende. Men selvfølgelig kan det ske. Bare påfaldende at de sker igen.
Jeg mailer frem og tilbage med Magnus. Som nu begynder at sige jeg også have afvist dem, og det havde været med at forlænge processen.
Og terrassen er et ude område, som om det burde vi bare stille til rådighed.
Jeg skriver tilbage at han bør tjekke sine mail igennem, da det ikke var sådan det var.
Dagen efter aftaler vi de skal komme.
Og igen det hverken Magnus eller Frederik.
Og resultatet- er ikke der hvor jeg er tilfreds.
Så selvom jeg faktisk havde valgte shining Stones udefra hvad jeg troede var et profesionellet frima. Så ville jeg aldrig anbefale dem til nogen.
Eller indgå i deres “abonnement ordning” hvor de står for at velligeholde terrassen.
For ærligt, at orker jeg faktisk ikke mere med dem.
Også selvom jeg faktisk tror de gerne vil, men ud fra egen oplevelse, syntes jeg den her proces, har været lang, hård, udmattende og alt det jeg forestillede mig det ikke ville blive, blev det.
Så ligenu står jeg tilbage med følelsen af jeg kommer til at betale for noget, jeg simpelthen ikke syntes det fair, det som vi havde aftalt, hverken at afleverer eller hele måden det er blevet gjort på.
Jeg har givet min mening tilkende. Og at vi ikke havde mulighed for at få besøg efter jeres planer. Vil jeg simpelthen ikke hænges ud for. Om det så er et udeareal eller ej.
Jeg havde skrevet mail, sms, hvor Magnus selv svarer tilbage det ikke bliver den pågældende dag, men det blev det så alligevel. Det skal jeg simpelhen ikke stå til regnskab for.
Har det på mails. Så det er i grunden underligt, at du vælger at skrive det, når det faktisk ikke er sandt.
Så dit fulde billede er ikke rigtigt eller troværdigt.

Antwort von Shining Stones
Super tilfreds med forløbet og…
Super tilfreds med forløbet og resultatet er også rigtig godt.
Mine fliser er blevet MEGET flotte
Mine fliser er blevet MEGET flotte. Jeg havde ikke regnet med , at så gamle fliser kunne blive så pæne.
Og så var det en utrolig sød og rar fyr/ mand der udførte alt arbejdet . TAK til jer 🙏🏻🙏🏻
Høflig unge mænd der var god til at…
Høflig unge mænd der var god til at forklarede procedure og lavede et fin stykke arbejde!
150 kvm dejlig alge fri terrasse
Stor tak og ros til Shining Stones, har nu en alge fri træ terrasse. Fik kommunikation med Magnus under hele processen fra bookning til færdiggørelse. Flinke og grundige medarbejdere. Vi kommer tilbage 😊
Flot arbejde
Flot arbejde, holder tiden. Søde medarbejde som giver god kundeservice både på mail og telefon.
Super løbende info og god service
Super løbende info og god service. Jeg havde besøg af tvillingerne og de ydede en hurtig og grundig service.
Vores terrasse har fået sin farve igen
Vores terrasse har fået sin farve igen, og al skidt er væk. Shining Stones har været meget gode til at informere og overholde aftaler og tidspunkter. Meget tilfreds.
En KÆMPE anbefaling
En KÆMPE anbefaling. Har efterladt vores store træterasse virkelig smuk efter rens, behandling og imprænering. Et look af grålige/lyse brædder som ikke ser olieret ud 🤗. Lige som vi ønskede det. 🙏🏼Derudover skal man lede længe efter et firma, som er så serviceminded og proaktive. Det har virkelig været en fornøjelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.