1. Damenmodengeschäft
  2. Taschengeschäft
  3. Kinderbekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mode til kvinder og børn. Hos Shop4me.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af tøj og accessories til både kvinder og børn. Vi samarbejder med populære brands som bl.a. Rosemunde, Tim & Simonsen, Nina Carter, Vera & Lucy, PM Mére & Fille og mange flere. Vi lægger stor vægt på kvalitet, god pasform og et inspirerende udvalg, så du altid kan finde både tidløse basisstyles og de nyeste trends. Vores mål er at give dig en tryg og nem shoppingoplevelse – med hurtig levering, god kundeservice og varer, der matcher billeder og beskrivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen 🌸

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super god service

Super god service, gode priser og hurtig levering, jeg bestilte et par bukser og en bluse og fik mine varer allerede efter 2 dage, kan klart anbefales

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de har en mega god kundeservice,

de har en mega god kundeservice, jeg er ikke god med computer og havde skrevet forkert i både mail og adressse men ingen sure miner de er då søde

20. September 2025

Antwort von Shop4me

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom der var lidt udfordringer med oplysningerne undervejs. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice og hjælpe, så alle føler sig trygge og godt behandlet. Tak for dine rosende ord – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med min bestilling

Er meget tilfreds med min bestilling, fik mit tøj ret hurtigt. Samt kvaliteten er virkelig lækker. 5 Stjerner her fra. handler der bestemt igen.

1. September 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️
Vi er rigtig glade for at høre, at du både er tilfreds med leveringstiden og kvaliteten af tøjet. Det betyder meget for os! Vi glæder os til at se dig igen hos Shop4me 🌸

Lækkert tøj, hurtig levering

Lækkert tøj og hurtig levering. 🤩 Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og billederne passer godt med det modtaget tøj.

2. September 2025

Antwort von Shop4me

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både tøjet, leveringstiden og oplevelsen på vores hjemmeside. Vi gør os umage for, at billeder og beskrivelser passer til virkeligheden – derfor er det skønt at høre, at du oplever netop det. Vi håber at se dig igen hos Shop4me 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet tøj og hurtig levering

God kvalitet tøj og hurtig levering. Kan kun anbefales🤩

1. September 2025

Antwort von Shop4me

Tusind tak for din skønne anmeldelse og anbefaling 🤩
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen nå dine børn skal have mere tøj fra Shop4me 🌸

Elsker det jeg har fået

Jeg har handlet flere gange hos Shop4me, og hver gang har været en positiv oplevelse. Udvalget er virkelig godt – både hvis man leder efter basic styles eller noget mere unikt og trendy. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og billederne passer rigtig godt med virkeligheden, og kvaliteten er mega god, handler der helt sikkert igen.

2. September 2025

Antwort von Shop4me

Tak for din flotte anmeldelse ⭐ Vi er så glade for, at du har haft gode oplevelser hos os, og at både webshop og produkter lever op til dine forventninger.

Lækkert tøj

Lækkert tøj, kom inden for 2 hverdage. Er meget tilfreds.

29. August 2025

Hej Mille.

Tusind tak for de 5 stjerner og dine søde ord 💖 Det betyder meget for os, at du er glad for både hurtig levering og kvaliteten. Vi glæder os til at se dig igen hos Shop4me 🌸

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr