Bestilte en A4 fotobog med 180 sider som konfirmationsgave. Afsendte min bestilling den 2. maj klokken 9.49. Klokken 10.27 (samme dag!) modtog jeg følgende besked: "Vi har produceret din ordre o... Mehr ansehen
Tusinde tak for et fantastisk produkt. Virkelig nem hjemmeside at finde rundt på, så nemt at designe sin egen foto bog. Virkelig hurtig levering og fine priser. Køber helt sikkert hos jer igen
Silkeprint.dk har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Kundeservicen er i top, og man føler sig godt hjulpet hele vejen. Deres program til fotobøger er noget af det mest brugerv... Mehr ansehen
Nem software det lader en redigerer i deres auto setup - det gør mange andre større fotoservices ikke. Enormt hurtig service OG opmærksom betjening der lige ringede for at sikre sig at adressen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Design personlige fotobøger, årskalendere, fotoprint, plakater og collager til faste lave priser. Dansk produktion i høj kvalitet med 1-2 hverdages levering. Benyt vores super nemme designsystem og gør gerne brug af vores support på telefon, email eller chat- alle hverdage fra 8.30 til 16.
Ørstedsvej 1, 8600, Silkeborg, Dänemark
- info@silkeprint.dk
- silkeprint.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering dagen efter
Hurtig levering dagen efter. Fine priser
En klar anbefaling herfra
Enestående service og fantastisk kvalitet - jeg er meget tilfreds med resultatet!
Super god service og dialog om opgaven
Super god service og dialog om opgaven. Hurtig effektuering med godt resultat.
Lavet flere bøger på Silkeprint.dk
Lavet flere bøger på Silkeprint.dk
Programmet er let at arbejde med.
Flot resultat.
Hurtig levering.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtigste levering jeg noglesinde har oplevet!
Meget fint produkt, dog lidt dyrere end på andre hjemmesider, men det hele værd. Vil 100% bestille derfra igen!
God og hurtig service
God og hurtig service. Kæmpe anbefaling til alle!
Har handlet der flere gange nu. Kommer altid igen
Hurtigt og god service 👍
Lige lavet en foto bog hos Silkeprint.
Lige lavet en foto bog hos Silkeprint. Super nemt at lave, bogen blev super flot. Efter 3 dage have jeg bogen. Glæder mig til at give bogen i gave.
Hurtig ekspedition
Trods absolut sen indlevering af materiale/ ordre leverede Silkeprint en flot fotobog som bestilt.
Firmaet har aldrig skuffet os 😊
Kvalitet til fin pris
Flotte kort. God pris. Hurtig levering og god kundeservice 👍
Meget nemt
Meget nemt at lave sit album selv, eller lade siden gøre det. Utrolig hurtig levering. Jeg er imponeret og vil fremad rettet bruge jeres side
Super nemt at bruge værktøjerne på…
Super nemt at bruge værktøjerne på hjemmesiden, og min vare blev produceret med det samme. Kundeservice hjalp mig samme dag, som jeg havde et spørgsmål. Vil give Silkeprint mine bedste anbefalinger.
God service og god kvalitet
Jeg har bestilt nogle fotobøger og fået fremkaldt lidt billeder. Produkterne havde alle rigtig god kvalitet, og levede op til forventningerne.
Jeg synes, at programmet til at designe fotobøger i var lidt tungt at danse med, og krævede en del tålmodighed at lære at kende.
Flot produkt og utrolig hurtig levering.
Super kvalitet på kalender.
Jeg lavede en kalender, og det var super nemt og med en masse valgmuligheder i design. Jeg modtog hurtigt kalenderen.
Kvaliteten er super god til en billig pris i forhold til mange andre firmaer. Jeg er MEGET glad for min kalender. 🤗👍
God kvaltet og hurtig levering
Har nu fået lavet 4 forskellige fotobøger i A4 inden for et år, i alt 16 eksemplarer. Hver gang er der leveret med GLS 2 dage efter at jeg har bestilt - bortset fra én gang, hvor der gik 3 dage. Men det fik jeg også en mail med undskyldning for!
God kvalitet hver gang.
Fantastisk hurtig og god service
Fantastisk hurtig og god service. Nemt at gå til produkterne på nettet, og vores fotobøger var tilgængelige dagen efter bestillingen. Servicen var venlig og imødekommende. De får vores bedste anbefalinger.
Super hurtig service produkt helt i top
Intet at sætte en finger på
Jeg er altid helt tilfreds med både service og produkt og har brugt Silkeprint til at lave fotobøger igennem flere år. Jeg har erfaring med flere forskellige hjemmesider, og dette er klart min favorit! Desuden er der hurtig levering.
Hurtig service til yderst rimelig pris…
Hurtig service til yderst rimelig pris og flot arbejde leveret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.