Imødekommenhed ud over alle grænser. Kan absolut ikke finde noget at brokke mig over.
Har brugt Fotosjov siden 2012 (har vist skiftet navn undervejs) Har altid været super tilfreds med de mange muligheder for at lave fotobøger, kalendere, krus, julekort, indbydelser. Rigtig fin kvali... Mehr ansehen
Jeg bestilte en fotobog med billeder fra en polterabend, men havde ved en fejl brugt min anden mailadresse og troede derfor, at jeg ikke modtog en bekræftelse. Jeg kontaktede FotoSjov.dk, og de svared... Mehr ansehen
Jeg fik anbefalet fotosjov af mine børn som har lavet en fotobog af hvert af deres børn, som ofte finder den frem og vi genoplever gode minder sammen. En dejlig tilgængelig måde at bruge sine fotos på... Mehr ansehen
Über FotoSjov.dk ©
Vom Unternehmen geschrieben
Højkvalitets fotobøger
Den bedste måde at bevare de gode minder
• Ingen download af software
• Kåret til billigste fotobog
• Bedste kvalitet. Punktum
• Lav en fotobog på 5 min.
• Skandinaviens største digitaltrykkeri

Har du modtaget en fotobog, kan du returnere den til os uden yderligere forklaring. Inden for otte dage vil du få fotobogens fulde pris ekskl. fragt, indsat på din konto. Vi vil dog meget gerne lære af vores fejl, så vi håber, at du vil notere et par linjer om hvad du er utilfreds med.

Støder du - mod forventning - på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen.
Læs mere om vores garantier
c/o LaserTryk.dk A/S, Buskmosevej 4, 6300, Gråsten, Dänemark
- 87 303 101
- info@fotosjov.dk
- www.fotosjov.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Imødekommenhed ud over alle grænser
Tror aldrig at jeg har oplevet bedre…
Tror aldrig at jeg har oplevet bedre service. Deres fotobøger er utrolig flot lavet. I får min største anbefaling.
Mvh Søren Skov
Den flottest fotobog hidtil
Jeg har lige modtaget min 10. fotobog fra FOTOSJOV og det er bare den flotteste bog.
Derudover har FOTOSJOV en help desk som er helt i top.
Programmet er nemt at arbejde med. Jeg skriver meget og sætter mange billeder ind, og det går super nemt
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg ville forevige min studentertid med en bog, men da jeg modtog den, var der stavefejl i – hvilket var min egen skyld. Men FotoSjov var så søde at lave en ny, hvor teksten var rettet :)
Kvaliteten er god, bogen var nem at lave – så det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra <3
Godt resultat.... MEN....
Jeg er desværre nød til at bestille rn fotobog fra fotosjov.dk hvert år, da jeg gerne vil have, at rækken af fotobøger har samme omslag.
MEN.... processen til at skabe en fotobog, det burde være simpelt, det burde være let og ligetil, specielt når der nu er mulighed for st bruge SmartDesign
Men år efter år, album efter album, bander ig svovler jeg fotosjov.dk langt væk 🤬😠
Jeg bruger timer... som blir til dage... som blir til en uge i bedste fald, fordi jeg konstant har problemer med hjemmesiden... jeg oplader billeder, beder smart design indsætte billederne i bogen, og 2-4-6 timer senere loader den stadig, og da er min tålmodighed opbrugt...
Det skal dog siges, når det endelig lykkedes, og jeg får bestilt min bog, og modtager den, er resultatet glimrende.
Men processen til at nå dertil.... 🙄😒😠😖😫
Helt fantastisk kvalitet og virkelig…
Helt fantastisk kvalitet og virkelig meget for pengene
Hold nu fest hvor jeg lo
Hold nu fest hvor jeg lo, da jeg fik deres bekræftelse på at de nu var færdige med mit mesterværk og at det var på vej😅😂🤣 Og da jeg modtog min billedbog (3 dage efter jeg sendte mit udkast) blev jeg blæst omkuld: det er faktisk et mesterværk! Flotte farver, skøn kvalitet, smuk bog. Jeg takker 🤩
Engelske frimærker henover siderne
Deres "ferie-layout" smækker to engelske frimærker med den afdøde dronning op på tilfældige sider i albummet. Man tror det bare er en visuel fejl i systemet mens man sætter albummet op. Det er det ikke. Det antyder, at det i virkeligheden bare er en engelsk system.
Meget flot billede kvalitet på de ting…
Meget flot billede kvalitet på de ting jeg bestilte. Vil bestemt bestille derigennem en anden gang. Leveringen kom også helt planmæssigt selvom det var midt i december og op til jul. Det var et tilbud/deal vi brugte, men der er ingen ting at sætte på deres arbejde efter min oplevelse.
Fed købsoplevelse
Det er godt nok længe siden, at jeg har haft en så god og sjov købsoplevelse.
Ringede ind med et spørgsmål og fik hurtigt et klart svar.
Efter bestilling fik jeg den sjoveste afsendelses mail, jeg nogen sinde har modtaget.
Humor er noget Fotosjov i den grad har.
Fed købsoplevelse og den flotteste fotobog retur.
Kan stærkt anbefales af mig.
Hilsen Rikke
Hurtig svartid.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med besvær med at anvende en rabatkode til en fotobog. Jeg havde en mailkorrespondance med firmaet og der var en overraskende kort svartid - jeg er meget tilfreds med serviceniveauet og glæder mig til at modtage fotobogen, som har kort leveringstid.
Jeg vil ikke tøve med at anvende firmaet igen.
God service, men dårligt redigeringsprogram
Jeg har købt en fotobog gennem FotoSjov. Kvaliteten er fin, men hjemmesiden er ikke særlig god, hvis man afviger fra de skabeloner for sideopsætning, som de tilbyder (ellers tror jeg, at det fungerer fint). Jeg oplevede, at der var forskel på, hvordan det så ud mellem redigerings- og preview-visning, og det var ikke altid muligt at få billederne til at stå pænt begge steder. Og så fungerer hjælpelinjerne til at placere billederne, så kanterne flugter, ikke ret godt. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed fra kundeservice, men der er desværre stadig enkelte steder i den færdige bog, hvor billederne er placeret skævt ift. hinanden.
Perfekt :)
Jeg har benyttet mig af Fotosjov i snart mange år til at lave de traditionelle kalendere med egne billeder. Hvert år er kvaliteten perfekt og kommer indenfor den lovede tid. Alt i alt et sted, jeg kan give min bedste anbefaling.
Altid super god kundeservice
Altid super god kundeservice, gode produkter og god hjemmeside.
Kan anbefales
Kan anbefales - let at lave bøger, god kvalitet og top service.
Jeg lavede 3 ens bøger, hvor der gik gået rod i den ene. Fra jeg sendte en besked om, at den ene bog ikke var ok, til jeg stod med en ny gik der en uge. Top service
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Har nu brugt Fotosjov 2 gange og er jublende tilfreds. Intet at klage over. Vil I gøre mig en tjeneste?
Hils ham/hende der skriver de sjove tekster/ hilsner.
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov
Jeg har kun godt at sige om ForoSjov. Det er let at bruge deres værktøjer, de har fantastisk kundeservice og svarer hurtigt ved henvendelse - og hvis man ikke er tilfreds, sørger de for at udbedre evt. fejl, så du får et bedre resultat. Jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale FotoSjov 🤗
Fantastisk kundeservice og gode produkter
Fantastisk kundeservice, nemt system at bruge, hurtig levering og så er produktet rigtig fint oveni. Jeg har købt en hel del fotobøger ved dem som jeg nemt selv har kunne designe og jeg har været meget tilfreds hver gang.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Vi giver Foto Sjov mere end 5 Stjerner.
Et fantastisk firma at handle med.
Hvis man har spørgsmål , på telefon eller mail,
altid den allerbedste service .
Vores sidste oplevelse
Bestilte 6 albums på 96 sider til vores børn efter en skøn ferie i den Tyrkiske skærgård .
Vi havde inviteret 4 generationer afsted , for at fejre runde fødselsdage og jubilæer .
På sidste side i bogen var alle 14 samlet til familie fotos,
Desværre var der sket en fejl hos FotoSjov,hvor billedet var blevet forskubbet så 2 af vores børnebørn ikke var med, dette var et stort problem for mig. Da de to drenge havde båret deres mormor i kørestol op og ned af trapper hele ferien , de var en uvurderlig hjælp.
Jeg spurgte hos Fotosjov, om det var muligt at lave et løst billede , som jeg kunne lime på…..hvor alle var med også de to skønne drenge, dette blev afvist,da det ikke ville blive godt .
Vi blev tilbudt 6 nye…..så flot en gestus …..og med stor taknemmelighed sagde vi ja tak.
Alle har modtaget deres albums, som gjorde stor glæde.
Tusinde tak til Mads & Fotosjov.
Fra Per & Lone
Jeg vil gerne give 100 stjerner!
Jeg har brugt Fotosjov flere gange - altid med en super oplevelse. Både brugervenligt, kvalitetsmæssigt og med god service 🙏 Jeg modtog mit senest produkt i lørdags - og jeg er ovenud lykkelig. Jeg ville ønske jeg kunne give Fotosjov 100 stjerner 👑⭐de har været SÅ hjælpsomme undervejs over telefonen og svaret hurtigt på mine mails og de gjorde alt hvad de kunne, for at jeg kunne nå at få min flotte Fotobog og kunne give den i gave i lørdags 😍🤩KÆMPE tusind tak for jer og for Fotosjov. Bogen er virkelig flot, prisen er god og jeres program er meget brugervenligt. Og så er det fedt at den store Fotobog kan laves på 300 sider 👌når nu man har meget på hjerte. Jeg er meget tilfreds og anbefaler Fotosjov til alle ❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.