Silkeprint Bewertungen 597

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en A4 fotobog med 180 sider som konfirmationsgave. Afsendte min bestilling den 2. maj klokken 9.49. Klokken 10.27 (samme dag!) modtog jeg følgende besked: "Vi har produceret din ordre o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusinde tak for et fantastisk produkt. Virkelig nem hjemmeside at finde rundt på, så nemt at designe sin egen foto bog. Virkelig hurtig levering og fine priser. Køber helt sikkert hos jer igen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silkeprint.dk har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Kundeservicen er i top, og man føler sig godt hjulpet hele vejen. Deres program til fotobøger er noget af det mest brugerv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem software det lader en redigerer i deres auto setup - det gør mange andre større fotoservices ikke. Enormt hurtig service OG opmærksom betjening der lige ringede for at sikre sig at adressen... Mehr ansehen

1. Fotodruck-Service
  2. Fotolabor
  3. Fotoservice

Vom Unternehmen geschrieben

Design personlige fotobøger, årskalendere, fotoprint, plakater og collager til faste lave priser. Dansk produktion i høj kvalitet med 1-2 hverdages levering. Benyt vores super nemme designsystem og gør gerne brug af vores support på telefon, email eller chat- alle hverdage fra 8.30 til 16.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Vi fik ved en fejl bestilt et fotokatalog uden at få redigeret de streger væk fra billederne, Martin hjalp os med at redigere og klargøre en ny bestilling, gav ovenikøbet rabat, selvom det var vores fejl.
Lynhurtig levering og flotte produkter 💪

12. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering, nemt og overskueligt, dog da jeg fik min fotobog var der nogle småfejl som fx hvide kanter som der ikke var der da jeg lavede den, og lidt af min tekst var skæret af
Men ikke noget jeg ikke kan leve med

6. August 2024
Silkeprint-Logo

Antwort von Silkeprint

Hej Amalie.
Tak for anmeldelsen.
Vi anbefaler altid at holde lidt afstand til kanterne, mht placering af tekst og billeder, da produktionsmaskinerne har en forskydelse med op til 2mm. Derfor kan du godt opleve at noget af dine tekster er skåret lidt tæt når de er placeret meget tæt på kanterne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bruger dem uden tvivl fremover, anbefaler stærkt!

Billedbehandlingsprogrammet var supernemt at bruge, og der var endda muligheder for at vende og dreje på billederne i de layouts der var forelagt.
Det var enkelt og overskueligt at få oversigt over hvad det ville koste.
Forsendelsen gik meget hurtigere end nogle af de andre udbydere vi har haft set på.
Produktet lever fuldstændig op til vores forventninger.
OG, silkeprint var billigere end vi ville have fået det andre steder.

19. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og fleksibel kundeservice

Var lidt sent på den og nåede først butikken et par minutter efter lukketid. Jeg havde ringet kort forinden, idet jeg gerne ville afhente nogle fotos, jeg havde bestilt. Efter aftale rettede jeg henvendelse ved bagdøren, hvor jeg blev mødt af venligt personale. Jeg fik mine fotos og fik sågar lov til at købe nogle billedrammer. Det kalder jeg rigtig god og fleksibel kundeservice.

5. Juli 2024

Superb

Hurtigt, ret nemt og fair priser. Er vild med den halvmatte kvalitet på fotos.

2. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indbundet bog og diverse tryksager

Det er rigtig fin kvalitet og så er de lynhurtige til at trykke og derved levere.
Har brugt dem i mange år, og så er det dansk, dem kan jeg rigtig godt lide at få lavet ting hos.

25. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr