Unternehmen hat geantwortet
Tym razem zamówiłam na dzień babci naszyjnik z personalizacją w postaci zdjęcia. Efekt przerósł moje oczekiwania! Dysponowałam tylko starym zdjęciem sprzed lat. W sklepie dokonano obróbek fotografii,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Do dziś, mimo maili i zgłoszeń na stronie, towar do mnie nie dotarł. Sorry, komunikacja z klientem słabiutka, czyli w zasadzie żadna, gdyż jedyną odpowiedź na maila z zapytaniem, takąż nie była. Er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Szybka dostawa, sygnet ładny i dobrej jakości. Okazał się odrobinę za ciasny - sprzedawca dokonał korekty rozmiaru bez dodatkowej opłaty po odesłaniu, co też zostało sprawnie załatwione. Polecam gorąc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SILVER CHARM - sklep online z biżuterią srebrną i złotą do bransoletek modułowych. W naszej ofercie znajdują się znakomicie wykonane, wysokiej jakości wyroby jubilerskie takie jak charmsy (koraliki, zawieszki, klipsy i stopery do bransoletek modułowych), bransoletki modułowe, naszyjniki i medaliony, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Oferowana przez nas biżuteria to produkty wysokiej jakości wykonana ze srebra 925 lub złota 585 i 750. Posiadamy szeroki asortyment charmsów do bransoletek - z cyrkoniami, pozłacanych i innych, których wzornictwo podąża za najnowszymi trendami. W sprzedaży znajdują się także luksusowe bransoletki modułowe z różnymi zapięciami, wspaniałe medaliony, w tym także do charmsów, pierścionki, kolczyki, łańcuszki i wiele innych. Nasza oferta na bieżąco wzbogacana jest o nowe modele.
Polen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Pudełko na zdjęciu wyglądało zupełnie inaczej miał być też grawer. Przyszło zwykle pudełko bez żadnego logo, graweru a to był prezent. Torebka w której było pudełeczko też miała wyglądać inaczej, na zdjęciu było logo firmy a przyszła zwykła torebka. Bardzo słabo to wyglądało.

Antwort von Silvercharm
Polecam. Zamówienie zrealizowane szybko, zgodnie z zamówieniem i bezproblemowo. Perfekcyjne wykonanie bransoletki.

Antwort von Silvercharm
Szybka dostawa, sygnet ładny i dobrej jakości. Okazał się odrobinę za ciasny - sprzedawca dokonał korekty rozmiaru bez dodatkowej opłaty po odesłaniu, co też zostało sprawnie załatwione. Polecam gorąco!

Antwort von Silvercharm
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! Zamówiłam personalizowany sygnet za ponad 300 zł, który miał być eleganckim prezentem z okazji obrony tytułu magistra. To, co otrzymałam, to kompletne nieporozumienie. Zamiast solidnej biżuterii dostałam cienką, otwartą i wyginającą się obrączkę z najtańszego materiału. Grawer (motyw wagi) jest płytki, niestaranny i wygląda na wyeksploatowany, a wnętrze pierścionka jest szorstkie i surowe. Jakby tego było mało, „elegancki” prezent przyszedł w zwykłym, pogniecionym tekturowym pudełeczku. Produkt wygląda jak tania imitacja i absolutnie nie nadawał się do wręczenia. Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy.

Antwort von Silvercharm
Zamówienie zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Łatwy kontakt z firmą.
Kontakt ze sprzedającym oceniam bardzo pozytywnie – szybkie odpowiedzi, sprawna realizacja zamówienia oraz możliwość wykonania własnej grafiki i personalizacji, co jest dużym plusem.
Niestety samo wykonanie nieśmiertelnika nie do końca spełniło moje oczekiwania. Na zdjęciach widać, że mocowanie zawieszki jest wykonane dość niedbale – wokół uchwytu widoczne są nierówności i ślady lutowania/obróbki, co psuje estetykę produktu. Dodatkowo grawer nie jest równomiernie czytelny – część napisów i elementów graficznych jest słabo widoczna, szczególnie w dolnej części zawieszki. Sprawia to wrażenie mniej starannego wykończenia niż oczekiwałabym po produkcie personalizowanym.
Podsumowując: świetny kontakt i duże możliwości personalizacji, jednak jakość wykonania wymaga dopracowania, zwłaszcza w zakresie wykończenia uchwytu oraz czytelności graweru.

Antwort von Silvercharm
Dostałam inne zamówienie niż opisywane, bransoletka miała być rodowana, a przyszła oksydowana.

Antwort von Silvercharm
Zamówiłem srebrną łańcuszek, ale otrzymałem zupełnie inny produkt — wygląda na dużo tańszy niż ten, który wybrałem. Jakość jest bardzo słaba, podejrzewam, że to nie jest nawet srebro. Do tego realizacja zamówienia trwała tydzień — dużo dłużej niż deklarowany czas. Jestem bardzo rozczarowany i nie polecam tego sklepu.

Antwort von Silvercharm
Pięknie wykonany nieśmiertelnik. Grawer piękny jak i na przodzie i z tyłu. Łańcuszek kulkowy porządnie wykonany. Szybka realizacja zamówienia.
Jedynie co to miał być jeszcze grawer na pudełku, ale go nie było.

Antwort von Silvercharm
Szybka realizacja zamówienia i bardzo ładny produkt, zapamiętam to sobie 😉

Antwort von Silvercharm
Bardzo szybka i sprawna realizacja. Zakupiony przedmiot jest nawet ładniejszy niż wynikało ze zdjęcia - piękne detale.
Szybka realizacja zamówienia
doprecyzowanie szczegółów zamówienia
w cenie pudełko, grawer i przesyłka

Antwort von Silvercharm
Piękne :) produkt wygląda tak jak na stronie 👍a realizacja zamówienia mega szybka :) polecam

Antwort von Silvercharm
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.