Goede gamingstoel voor een goede prijs! Snelle levering. De leuningen blijven ietwat wiebelig, omdat de schroeven niet helemaal vastgedraaid kunnen worden, maar verder een zeer degelijke stoel.
Unternehmen hat geantwortet
vorige maand een schoenenkast besteld en weken aan een stuk aan het lijntje gehouden geweest dat er vertraging was met transport en dat ze nog niet binnen waren een binnen weer elke keer deze week kri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het zijn mooie meubels maar zeer jammer dat ik tot op heden enkel 2 stuks heb ontvangen. Edit: een week later kreeg kon ik de overige 2 stuks ook ontvangen. Ik geef maar 3 sterren omdat ik de b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De krabpaal werd netjes en op tijd bezorgd, Net als op de website en gemakkelijk in elkaar te zetten, stevig en fijn voor onze katten die er graag opzitten
Unternehmen hat geantwortet
SimpleDeal.nl richt zich voornamelijk op kwalitatief goede woonaccessoires en meubels voor een betaalbare prijs.
Strijkviertel 63, 3454PK , De Meern, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von SimpleDeal.nl
Ik heb in juni 2025 een kaptafel gekocht op bol.com Deze werd via partner Simpledeal verkocht. Na een paar maand begon de kaptafel uit elkaar te vallen.
-de lampen defect
-spiegel viel eraf
- tafel erg instabiel. Alle schoeven vielen uit het spaanplaat.
Telkens als ik aangaf het artikel retour te willen doen, stuurden ze een onderdeel.
De hele tafel viel uit elkaar dus dat was geen goede oplossing. Na veel contact vanaf december 2025 in maart akkoord gekregen de kaptafel retour te sturen.. Maar ze konden hem alleen accepteren in originele doos. Ik heb een doos van juni 2025 niet meer.
Bol.com heeft bemiddeld en toen gaf Simpledeal aan dat mijn vloer niet recht was. Ik heb dit bekeken maar de tafel staat op noppen en recht.
Ik ben nu 5 maanden verder en nu geven ze aan dat mijn zichttermijn is verlopen.
Bol.com heeft mij een cadeaubon aangeboden en het goed opgelost.
Ik koop hier nooit weer iets.

Wat ging er mis? Alles!
2 x 2 eetkamerstoelen besteld. Omdat de rugleuningen van verschillende hoogtes waren heb ik zelf gevraagd om 2 stoelen te laten vervallen en 4 dezelfde te sturen (stof Teddy kleur grijs). Telefonisch akkoord gekregen en bijbetaald. Later bleek dat de stoelen helemaal niet leverbaar waren. Toen zijn mij telefonisch 4 andere stoelen aangeboden, zelfde model maar in andere kleuren. Zonder foto gekozen voor 2 beige en 2 taupe. Bij levering blijkt stof heel anders (ribcord en kleuren heel somber). 1 stoel hadden we uitgepakt en gemonteerd, 3 stoelen mochten we retourneren. Werden opgehaald door andere vervoerder n.l. Transmission. Op 19 feb zijn de stoelen opgehaald en vandaag, 17 mrt, zijn de stoelen nog zoek en heb ik mijn geld (ruim € 600,00) nog niet ontvangen.

Antwort von SimpleDeal.nl
Snelle levering. Ben er blij mee.jammer dat dpd zei dat ik niet thuis was en dat was ik wel ergens naar een depot gebracht maar geen mail gehad waar.ben anderhalve dag aan het zoeken en bellen geweest voordat ik mijn pakket vond

Antwort von SimpleDeal.nl
Alles was in orde, snelle levering, precies zoals het product eruit zag, makkelijk in elkaar te zetten

Antwort von SimpleDeal.nl
Het duurde lang voordat we de krabpaal in huis hadden. Dit kwam door leveringsproblemen door het weer, wat heel begrijpelijk is, maar hier heb ik geen bericht over gehad. Na een bericht vanuit mijn kant kwam er wel snel een nette reactie.
Verder prima service.

Antwort von SimpleDeal.nl
Duurde erg voor het geleverd werd. Was zoekgeraakt. Na een paar telefoontjes opnieuw besteld. Wel een email ontvangen met hoe en wat.
Uiteindelijk goed opgelost en zijn we blij met wat we besteld hebben
Je moet even geduld hebben.

Antwort von SimpleDeal.nl
XL kattenhuis is mooi en stevig.top!service heel goed verpakt zeer tevreden!!

Antwort von SimpleDeal.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.