Goede gamingstoel voor een goede prijs! Snelle levering. De leuningen blijven ietwat wiebelig, omdat de schroeven niet helemaal vastgedraaid kunnen worden, maar verder een zeer degelijke stoel.
vorige maand een schoenenkast besteld en weken aan een stuk aan het lijntje gehouden geweest dat er vertraging was met transport en dat ze nog niet binnen waren een binnen weer elke keer deze week kri... Mehr ansehen
Het zijn mooie meubels maar zeer jammer dat ik tot op heden enkel 2 stuks heb ontvangen. Edit: een week later kreeg kon ik de overige 2 stuks ook ontvangen. Ik geef maar 3 sterren omdat ik de b... Mehr ansehen
De krabpaal werd netjes en op tijd bezorgd, Net als op de website en gemakkelijk in elkaar te zetten, stevig en fijn voor onze katten die er graag opzitten
SimpleDeal.nl richt zich voornamelijk op kwalitatief goede woonaccessoires en meubels voor een betaalbare prijs.
Strijkviertel 63, 3454PK , De Meern, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Via Bol.com een opbergkist besteld. Wat ik kreeg was een klein hergebruikt doosje met alleen wat noppenfolie en twee kartonnetjes. Na contact alsnog keurig geleverd.

Antwort von SimpleDeal.nl
Wel factuur, geen levering.
We zijn al ruim 2 weken aan het wachten op de levering en er is radiostilte aan de andere kant.

Antwort von SimpleDeal.nl
Omdat ik zeer tevreden ben over simple deal.

Antwort von SimpleDeal.nl
Foute bestelling opgestuurd !
Ik zou het volgends de klantendienst moeten retourneren maar daartoe ben ik niet in staat (dat was de reden ik het online bestelde) omdat het gaat om het fout van hun vind ik dit absoluut niet kunnen…
Ik had het fijn gevonden ze mij het correcte product hadden opgestuurd en zelf het verkeerde artikel een oplossing voor bedachten zonder ik daar al die moeite voor moet doen. Want dan kon ik beter op tweedehands een artikel kopen.

Antwort von SimpleDeal.nl
Ik bleef de hele dag thuis nooit het pakket gelevered. Ik zit met een peinlijk been en slechts een arm.
Hier kan ik slechts een negatief gegeven schrijven

Antwort von SimpleDeal.nl
Het tafelblad is stuk! Foto gestuurd! Maar ik krijg steeds vragen!! En nog geen oplossing!!

Antwort von SimpleDeal.nl
Slechte service, geen contact met het bedrijf te krijgen en als ze al opnemen zijn ze niet behulpzaam en niet klantvriendelijk.
Dit bedrijf belooft wat er staat.Vandaag besteld morgen in huis.En bij afwezigheid belde de bezorger op zodat ik met hem kon afspreken waar hij het artikel kon neerzetten.TOP
De doos kwam gedeukt aan maar de plakband was nog heel. Zoveel plakband er omheen, waardoor wij vermoeden dat het kastje al eens retour gestuurd was. Het kastje was namelijk aan 4 kanten beschadigd. Zo beschadigd dat wij het niet gaan gebruiken. Op een andere website vonden we dan ook nog eens hetzelfde kastje maar dan veel goedkoper. We zijn teleurgesteld en kopen nooit meer bij simple deal.