Simply Solar Bewertungen 73

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De handleiding klopt niet voor de zwaarste panelen . Er ontbraken montagebouten die na melding plots niet meer nodig waren ? Qua kwaliteit paneel / omvormer wel ok !

4,4

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

garantie snel geregeld

na 7 jaren stopte mijn omvormer van 4 plugin zonnepanelen, destijds bij Simply-Solar aangeschaft. hiervoor gemaild met Simply, filmpje opgestuurd van bekabeling en omvormer met rode licht aan, de garantie aanvraag werd gedaan en 1 week later kwam de nieuwe omvormer thuis. alles werkt weer prima ! goede communicatie, dank aan medewerker Jentho

15. April 2026

Prima panelen en omvormer

Prima panelen en omvormer. Doet wat het moet doen.
Levering netjes en optijd.
Aansluiten is letterlijk plug and play.
De App makkelijk te installeren en werkt naar behoren.

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf levert uitstekende hulp en…

Het bedrijf levert uitstekende hulp en service.
We hadden een paar vragen via mail en app, en werden direct beantwoord.
De set panelen en micro inverter, met beugels voor montage platte dak, werden de volgende dag al geleverd.
De handleidingen waren makkelijk te begrijpen en ook de video hulp was duidelijk.
Er zaten iets andere hoeksteuntjes bij als op de video. Daardoor moet het frame op iets andere wijze gemonteerd worden, maar dat paste uiteindelijk ook prima.
Ik zou ze zo weer bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding.

1. April 2026

Perfecte service…

Ik had 4 panelen en 2 micro omvormers gekocht. Bij levering had ik één omvormer te weinig gekregen. Dit is gelukkig snel opgelost. Twee dagen later alsnog de vermiste omvormer ontvangen. Top service, snel geleverd en een goede prijs.

4. April 2026

aangenaam verrast

Alles aan dit product klopt precies zoals beschreven op de website. De instructies en handleiding zijn duidelijk, compleet en heel makkelijk te volgen. Daarnaast werd het pakket precies op het vooraf gecommuniceerde moment geleverd — super betrouwbaar!
Het product werkt echt zo eenvoudig als ze beloven. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon doen wat het moet doen. Ik ben heel tevreden en kan het zeker aanbevelen!

19. März 2026
Simply Solar-Logo

Antwort von Simply Solar

Dag Jolanda, bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat alles eenvoudig te installeren was!

Makkelijk te bestellen
Alleen geen duidelijkheid over de plat dak montage set welke dat precies is voor portrait opstelling

7. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levertijd onduidelijk, niet compleet ontvangen

Duidelijke omschrijving van producten, maar levering komt in delen op verschillende dagen (deel 1 na 24h, deel 2 op de afgesproken dag) en na 2 weken nog altijd geen zicht op wanneer de thuisbatterij wel geleverd gaat worden. Telefonisch zijn ze niet/zeer slecht bereikbaar helaas.

19. Dezember 2025

Scheelt teveel.

Leggen was een peuleschil zodra je een beetje in de gaten hebt hoe het moet. Alles was aanwezig, goed verpakt en levering ook uitstekend.

Nu voor een laag bedrag en een paar uur prutsen duizend euro bespaard.

28. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen…

Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen besteld (landscape). Aanvankelijk ontbrak één eindklem en de handleidingen. Dit is netjes opgelost. Je krijgt echter maar één verlengkabelsetje voor één zonnepaneel. Ik heb er eentje bijgekocht, zodat ik de omvormer makkelijker kon aansluiten op het tweede zonnepaneel. De zijplaten van het Solar Connect systeem sluiten niet netjes aan. Deze zijn niet passend voor de huidige breedte van de zonnepanelen.

29. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Victron equipment order

Ordered Victron equipment. Turns out that THEY mis-priced one item (too low) on their website. Instead of an open conversation or offer, they just sent me another invoice. Absolute amateurs in customer service. Needless to say I cancelled the order and will never even consider buying from them again, or suggest them to my peers.

11. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede producten voor scherpe prijzen.

Duidelijke website, snelle levering en top producten voor een scherpe prijs! Had 's morgens vroeg mijn bestelling geplaatst en een dag later kon ik mijn panelen al op het dak leggen.

15. Oktober 2025
Simply Solar-Logo

Antwort von Simply Solar

Dag Andres, bedankt voor deze mooie review, en fijn dat alles goed is gegaan met installeren!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr