Zendure Bewertungen 47

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bestelling van de accu 2400AC+ met twee extra accu's werd ik goed geïnformeerd over de leveringen. Na installatie alles in bedrijf genomen: Werkte supersimpel en goed. Accu doet wat het doen moe... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super service, helaas wel lange responsetijden van de helpdesk, ze reageren vaak maar minimaal 1x per dag. Maar de kwaliteit van de support is zoals gezegd goed, een RMA ontvangen en de kapo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat aanloopproblemen met mijn wifi gehad, maar telkens antwoord binnen 1 dag of enkele uren. Via hotspot werkte het dus probleem lag aan mijn zijde, maar de suggesties en technische tips bleven kome... Mehr ansehen

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede support!

Maar de kwaliteit van de support is zoals gezegd goed, een RMA ontvangen en de kapotte unit is onder garantie omgewisseld.

Maar ook hier een week wachten op de reactie voordat je het RMA formulier hebt ontvangen en vervolgens weer wachten totdat de vervanger opgestuurd is.

De inverter vervanger was binnen 5 minuten, online, up and running en geupdate...

17. April 2026

Accu 2400AC+ ervaring

Na installatie alles in bedrijf genomen: Werkte supersimpel en goed. Accu doet wat het doen moet: Nul op de meter. Heb laden op 2400VA en ontladen op 1000VA ingesteld. Zo kom ik mooi de avond en nacht rond met nog 25% accu. P1 meter Zendure werkt echt prima. Echt degelijk en stabiele apparatuur.

17. April 2026

Zeer goede ervaring met Zendure solar flow 2400 ac plus

Bestelling correct op tijd geleverd. Uitstekend verpakt. Installeren ging heel gemakkelijk. Na stapeling van de componenten en inschakeling werkte alles perfect. Even inzicht krijgen in de geweldige app en 0 op de meter.
Ik ben heel tevreden met deze aanschaf.(zundure solar flow 2400ac plus met 5 accu's)

8. April 2026

Gewoon een goed bedrijf

Gewoon een goed bedrijf, ik heb een set 2400ac+ besteld en daarna nog 2x een losse batterij.
Alles met een dag of 7 geleverd.
Daarnaast altijd een reactie op een vraag en meedenkend.
Na enig gedoe werkt bij mij de Homewizzard p1 prima.
Getweakt met home assistant en werkt oo Gielz. Heel tevreden

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag een 5.7kWh Zendure SolarFlow…

Vandaag een 5.7kWh Zendure SolarFlow 2400 AC+ set besteld inclusief P1 meter, voor die laatste krijg ik nog een korting. Prima contact met de helpdesk, 1000 miljoen miljard beter dan de concurrent uit Noordwijk. Set word na de paasdagen geleverd, geen probleem wat mij betreft, dus ik kan nog niets zeggen over de lever betrouwbaarheid en het gebruik van de installatie. Maar de 1ste indruk is prima.

26. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat aanloopproblemen met mijn wifi…

Via hotspot werkte het dus probleem lag aan mijn zijde, maar de suggesties en technische tips bleven komen.
Beleefde en meewerkende toon bleef. Voor mij prima.

2. März 2026

Thuisbatterij "SolarFlow 2400 AC+" goede keus

Onlangs de thuisbatterij Solarflow 2400 AC+ besteld en binnen 5 werkdagen thuis bezorgd gekregen. Alles ziet er degelijk en goed uit. Ondanks dat ik nog niet alles uitgeprobeerd heb (er zijn veel instellingen mogelijk) werkt het systeem zoals het zou moeten.

23. März 2026

SolarFlow 1600AC+ werkt niet met HomeWizard P1-meter

Zendure.nl is niet wat het misschien lijkt.
Het bedrijf heeft (maart 2026) geen kantoor in NL, en geen KvK-nummer.
Het adres op de NL-website is van een entiteit in Berlijn.
Customer service gaat (op dit moment) uitsluitend via China -- derhalve is het raadzaam om berichten aan het bedrijf in het Engels op te stellen.

===

SolarFlow 1600AC+ besteld.
In tegenstelling tot wat er in de specificaties staat, werkt dit NIET met de P1-meter van HomeWizard.
Ik kan de HW P1-meter wel toevoegen in de Zendure app, maar hij wordt niet uitgelezen (nullen op alle fases). Bovendien wordt de HW P1-meter zelf enigszins instabiel van de koppeling, en presteert hij trager. Na enkele minuten wordt vanzelf zowel de P1-meter als de batterij spontaan uit de HEMS-omgeving van de app gegooid, en mag je opnieuw beginnen...steeds over en over.
Van alles geprobeerd: batterij resetten, app opnieuw installeren, P1-meter herstarten...niets hielp.
Meest recente firmware versie ten tijde van schrijven: v1.0.2

Contact opgenomen met de klantenservice via link op de Nederlandse website...maar ik kreeg in eerste instantie nogal basale suggesties van eerstelijns-medewerkers.
Pas na enkele dagen heeft een meer senior medewerkster het contact overgenomen, en dat verliep veel beter.
Omdat mijn buurman dezelfde batterij bestelde samen met een P1-meter van Zendure, en daarmee zeer bevredigende resultaten boekte, heb ik gevraagd aan Zendure of een P1-meter nagezonden kon worden. Zendure zei dit gratis te zullen verzenden.

Een week later: P1 meter netjes ontvangen en uitgebreid getest. Helaas bleken er enkele problemen te zijn met mijn specifieke batterij (clipping tijdens laden, in verschillende modi), en ik heb besloten om het product te retourneren (binnen 30-dagen bedenktermijn). Ik kreeg hiervoor een gratis retouretiket per e-mail verstuurd, en heb het pakket (originele verpakking) naar een adres in Duitsland teruggestuurd. Een week later was het aankoopbedrag op mijn rekening teruggestort.

Algehele indruk was/is positief: het bedrijf is netjes, en wil graag goed helpen. Het product oogt mooi en degelijk, en werkt bij de buurman prima. Jammer dat mijn exemplaar een defect had, maar dat kan altijd gebeuren. Ondanks de teleurstelling in mijn speficieke geval zou ik dit bedrijf/product toch niet willen afraden.

N.B.
Er is een 0800-nummer op de Nederlandse website waar je (in het Nederlands) een voicemail kunt achterlaten. Je wordt dan teruggebeld door een (oudere) medewerker die beleefd luistert maar in feite weinig voor je doet als het om technische kwesties gaat.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van begin tot einde netjes verlopen.

Website is duidelijk. Contact met de helpdesk werkt vlot en snel. Zijn via de chat en telefonisch goed te benaderen. De levering als u meerdere producten besteld kunnen in delen geleverd worden op verschillende dagen. Houd hier rekening mee.

4. März 2026

Aanschaf SolarFlow 2400ac+ systeem

Na zoektocht naar een passende batterij oplossing voor ons systeem thuis uitgekomen bij Zendure.
We hebben een SolarFlow 2400ac+ met twee AB300L en P1 meter aangeschaft via de website van Zendure Nederland. Levering duurde langer dan op de website werd vermeld maar na contact met de helpdesk kreeg ik een link waarmee ik de bestelling goed kon volgen.
Inmiddels draait het systeem een week naar tevredenheid. De software gebruikt een week om de situatie "in te lezen" en werkt nu volledig automatisch om zo dicht mogelijk bij 0 op de meter te komen. Mogelijk dat we nog 1 of 2 batterij units erbij kopen om dat voor elkaar te krijgen maar eerst maar even zien wat het de komende maanden gaat doen.

Installatie is simpel (stekker in het stopcontact steken) en via de app krijg je aanwijzingen van de te nemen stappen om het werkend te krijgen.

Wij zijn er blij mee en hopen zo meer eigen opgewekte stroom te kunnen gebruiken en rond 2027 0 op de meter te halen. Er zijn ook nog diverse mogelijkheden in de app om het een en ander handmatig te regelen maar daar ben ik nog niet mee bezig geweest.

4. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werkelijk alles is misgegaan

Werkelijk alles is misgegaan. We hebben een product gekocht eind 2025 wat vervolgens disfunctioneerde, teruggestuurd en het is inmiddels 3 maart en we hebben ons geld (meer dan €2k) nog steeds niet terug. Dit bedrijf is niet te vertrouwen als het gaat om een adequate afhandeling bij klachten of retouren.

3. März 2026

SolarFlow 2400ac+

Mijn bestelling van een SolarFlow 2400ac+ is goed verlopen ook al duurde het transport enigszins langer als gedacht. De apparatuur was zeer degelijk verpakt en is ook zelf uiterst robuust. Installatie was eenvoudig. Het idee om mijn bestaande Homewizard P1 meter te gebruiken voor twee verschillende doelen tegelijk (Homewizard en Solarflow) werkte niet. Ik heb nu twee P1s aangesloten via een splitser. Dat werkt.
De klantenservice, gecontacteerd tijdens het stokkende transportproces, was snel en behulpzaam.
Inmiddels werkt alles naar behoren en zijn er twee extra batterijen besteld om meer capaciteit op te bouwen en om de transportweg nogmaals te testen -:)
Jan

26. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Met de email heb ik diverse vragen gesteld aan de klantenservice. Meestal binnen 8 uur een reactie met duidelijke uitleg. Bij meer technische vragen ook een snelle reactie met een duidelijk antwoord.
Ik heb deze week een SolarFlow 800pro met 2 batterijen gekocht.
Alles werkt goed en was eenvoudig te installeren.

5. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reageren snel en adequaat op vragen en…

Reageren snel en adequaat op vragen en opmerkingen.
Heb een solarflow 2400 ac met twee accu,s gekocht.
De beloofde vijf werkdagen levertijd werd lang niet gehaald, het bleek dat de omvormer en accus van twee verschillede locaties in frankrijk kwamen en de P1 meter uit polen.
Maar een maal ontvangen bleek het echt plug en play te zijn.
Instalatie omschrijving van de homewizzart P1 meter kom beter maar eeen maal geinstaleerd werkt het prima.
Het systeem staat er net dus over duurzaamheid kan ik niets zeggen.

Nu zes weken later.
De HomeWizzart P1 meter heeft maar een week gewerkt en was en is daarna dood.
De Zendure P1 meter werkt veel te traag 1 x per 8 seconde een verbruiks update.
Hierdoor is het systeem onbruikbaar
Tot op heden geen oplossing en reactie van Zendure is al vier weken "we werken er aan, heb geduld" maar dat raakt op en op concrete vragen komt geen antwoord.
Ik denk dat er wat sterren af moeten maar ik heb nog hoop.
Wordt vervolgd.
Weer twee weken later heeft Zendure niets opgelost maar heb ik mijn Kwh meter laten vervangen door Stedin (dit doen zij gratis als je aangeeft dat de P1 poort het niet doet) en werk het systeem goed.
Jammer dat Zendure dit niet aangegeven heeft, maar ik denk dat zij voor de prijs een goed systeem leveren maar dat zoeken op het internet meer oplossing biedt dan Zendure.

16. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr