SimplyOrganized Bewertungen 3 070

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice bli... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var ingen opdatering på min pakke hos DAO, pakken var ikke registreret hos dem. Jeg kontaktede så SimplyOrganized, som så oplyste at pakken aldrig havde forladt jeres lager. Derfra gik det stærkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde betalt 69 kr for hjemmelevering. Alligevel blev pakken afleveret i pakkeshop af dao. De oplyste mig om , at pakken var for stor til at kunne hjemmeleveres. Orienterede mig om , at jeg skulle ko... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice!! De er SÅ søde og venlige hos Simply Organized! Især Nicole der tog imod min meget kompliceret ordre. Der lå endda en sød besked i min pakke, da jeg modtog ordren. Det var... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Möbelzubehör
  3. Organisationsberater

Über SimplyOrganized

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er SimplyOrganized, og vi arbejder hver dag på at give danskere og svenskere mere ro og energi i deres hverdag. Siden 2020 har vi hjulpet danskerne med at skabe mere overblik derhjemme og siden 2024 hjælper vi også svenskerne – og den hemmelige ingrediens er selvfølgelig organisation!

Du kan gå på opdagelse i vores shop, hvor du finder et fantastisk udvalg af opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. Vi har alt i opbevaring – hvad enten det er til badeværelset, skoene, makeup eller køleskabet. Alle vores produkter godkendes af vores team, så du er sikker på at få de allerbedste resultater derhjemme.

Ønsker du at blive inspireret til at komme i gang med din helt egen organiseringsfest (ja, det er det, vi kalder det her), så gå på opdagelse i vores skønne kategorier, sortér produkterne efter materiale eller læs mere om organisering på vores blog, hvor der er et hav af idéer, tips og tricks til organiseringen. Eller book et besøg i vores showroom i Brøndby.

God fornøjelse i vores organiseringsportal!

Vil du gerne vide mere om produkterne, vores service, levering eller noget helt fjerde, så giv vores kundeservice et kald, eller send en mail til:

Mail: hej@simplyorganized.dk
Tel: +45 53 53 86 05

Vi accepterer MobilePay, MasterCard, Visa, ApplePay, Viabill og EAN I Danmark

Vi accepterer MasterCard, Visa og ApplePay I Sverige

Vores hjemmesider: https://www.simplyorganized.dk/ https://www.simplyorganized.se/

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Varerne var godt pakket ind.

Hej Dan-Tuyet

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸

Hvor skønt, at du er tilfreds med både leveringen og indpakningen💃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som sædvanlig fuld tilfreds.

Som sædvanlig fuld tilfreds.
Håber snart, der kommer flere på lager, så jeg kan købe flere.

Hej Dorrit

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds 🌼 Du kan glæde dig til april hvor Ulrikke kommer tilbage på lager 🌞

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dyrt, men god kvalitet

Dyrt, men rigtig god kvalitet og hurtig levering. Varerne var præcis, som de lignede på billederne

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse! 🌻

Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten, leveringen og at produkterne matchede billederne🌼

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig🌸

Ingen problemer

Meget tilfreds med varen og den hurtige levering.

Hej Lotte

Tusind tak for din anmeldelse! 🌼

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er tilfreds med både Clara og den hurtige levering. 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt tilfreds med varen

Alt i alt tilfreds med varen, hurtig levering, så stor tilfredshed herfra 🤗

Hej Lis

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Blake og den hurtige levering. Det betyder meget for os!🌻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service ved forsendelse af ny vare

Der var et opbevaringsglas i min bestilling, som var skævt. Jeg sendt en mail vedrørende fejlen, og SimplyOrganized sendte med det samme et nyt glas. Jeg er super tilfreds, og vil se frem til at handle her igen med et smil :)

21. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Skønt at vi kunne hjælpe dig og rette op på fejlen, så du kunne få et produkt i god stand!🌻

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang🙌

Virkelig god kvalitet

Jeg har nu hen af vejen som jeg får ryddet op købt og kommer til at købe flere opbevarings ting og jeg kan kun sige.
Rigtig god kvalitet som lever helt op til mine forventninger.

18. März 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse!💕

Hvor er det altså bare dejligt at høre at du har været tilfreds hver gang du har handlet hos os🌞

Vi glæder os til at du kommer tilbage på webshoppen🌻

Fuldt tilfreds

Fuldt tilfreds, hurtig levering gode varer, super godt.

18. März 2026

Hej Inge-Lise

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og Adriana 🙌 Vi sætter stor pris på din feedback💕

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget varen endnu

Jeg har ikke modtaget varen endnu, og heller ikke hørt noget om hvornår den skulle komme selv om den er bestilt den 16 marts.

Hej Kia

Tak for din ærlige feedback🙈

Jeg kan se, at du kontaktede os efter din anmeldelse – det er virkelig dejligt, at du gjorde det. På den måde blev vi opmærksomme på sagen og kunne hurtigt finde en løsning 🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var uheldig at der manglede skruer…

Jeg var uheldig at der manglede skruer i min forsendelse og straks sendte de en helt ny.
Super duper behandling og jeg handler meget gerne igen her.🙂🙂🙂

Hej Susanna

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌸

Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne rette fejlen hurtigt, og at du oplevede en “super duper” behandling 🙌

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🙂💕

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

10. März 2026

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv service 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reolen er rigtig fin kvalitet.

Reolen er rigtig fin kvalitet.

10. März 2026

Hej med dig

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du er tilfreds med Adelines kvalitet 🙌

Vi håber, hun vil bringe glæde i lang tid🌞

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering 🙌

Dejlig købs oplevelse

God hjemmeside.
Altid hurtig levering.
Ingen problemer ved returnering.

17. März 2026

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, levering og returnering 🙌

Vi sætter stor pris på dine ord 💕

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Der var fejl/ mangel i kassen med tørrestativ men der blev omgående sendt en ny, uden at jeg skulle bøvle med at sende pakken med fejlen retur.
Køber gerne her igen.

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det er skønt at høre, at du oplevede hurtig service, og at vi hurtigt kunne finde en god løsning sammen🌞

Hurtig levering og super pæn vare

Hurtig levering og super pæn vare

Hej Joan

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og Erika 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringen gik hurtigt varerne pakket…

Leveringen gik hurtigt varerne pakket forsvarligt ind og svarede til det jeg forventede god oplevelse

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget, at leveringen var hurtig, produkterne var godt pakket ind, og at de levede op til dine forventninger 🙌

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 🙌

Vi håber at byde dig velkommen igen snart 💕

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var rigtig hurtige og dygtige til at…

De var rigtig hurtige og dygtige til at behandle forsendelsen og jeg er meget glad for de ting der ankom :)

Hej Ditte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🌸

Det er så skønt at høre, at du er glad for både forsendelsen og produkterne 🙌

Silje & Team Organized

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr