Jeg giver Simply Organized fem stjerner, da de har en overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Tænker at evt. udfordringer med ordren vil jeg blive taget seriøs og samtid vil en god kundeservice bli... Mehr ansehen
Der var ingen opdatering på min pakke hos DAO, pakken var ikke registreret hos dem. Jeg kontaktede så SimplyOrganized, som så oplyste at pakken aldrig havde forladt jeres lager. Derfra gik det stærkt... Mehr ansehen
Havde betalt 69 kr for hjemmelevering. Alligevel blev pakken afleveret i pakkeshop af dao. De oplyste mig om , at pakken var for stor til at kunne hjemmeleveres. Orienterede mig om , at jeg skulle ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk kundeservice!! De er SÅ søde og venlige hos Simply Organized! Især Nicole der tog imod min meget kompliceret ordre. Der lå endda en sød besked i min pakke, da jeg modtog ordren. Det var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über SimplyOrganized
Vom Unternehmen geschrieben
Du kan gå på opdagelse i vores shop, hvor du finder et fantastisk udvalg af opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. Vi har alt i opbevaring – hvad enten det er til badeværelset, skoene, makeup eller køleskabet. Alle vores produkter godkendes af vores team, så du er sikker på at få de allerbedste resultater derhjemme.
Ønsker du at blive inspireret til at komme i gang med din helt egen organiseringsfest (ja, det er det, vi kalder det her), så gå på opdagelse i vores skønne kategorier, sortér produkterne efter materiale eller læs mere om organisering på vores blog, hvor der er et hav af idéer, tips og tricks til organiseringen. Eller book et besøg i vores showroom i Brøndby.
God fornøjelse i vores organiseringsportal!
Vil du gerne vide mere om produkterne, vores service, levering eller noget helt fjerde, så giv vores kundeservice et kald, eller send en mail til:
Mail: hej@simplyorganized.dk
Tel: +45 53 53 86 05
Vi accepterer MobilePay, MasterCard, Visa, ApplePay, Viabill og EAN I Danmark
Vi accepterer MasterCard, Visa og ApplePay I Sverige
Vores hjemmesider: https://www.simplyorganized.dk/ https://www.simplyorganized.se/
Vallensbækvej 24, 2605, Brøndby, Dänemark
- +45 53 53 86 05
- hej@simplyorganized.dk
- simplyorganized.dk
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
God oplevelse
Det var nemt og overskueligt at bestille på deres hjemmeside, gode produkter og hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse og helt sikkert et sted jeg vil bruge igen.

Super glad
Super glad for mig min lille reol. Så er der styr på grønsager og ser også hyggelig ud når man pynter med lidt blomster

Antwort von SimplyOrganized
Produktet lever op til det forventede…
Produktet lever op til det forventede og blev leveret få dage efter bestilling

Antwort von SimplyOrganized
Meget hurtig levering og varerne levede…
Meget hurtig levering og varerne levede op til forventningerne.

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, dog var den ikke pakket ind i ekstra emballage udenpå,lidt ærgerligt når den skulle bruges til gave, ikke sjovt hvis papoet var gået i stykker

Vi er mega glade for vores

Helt igennem perfekt nethandel
Alt forløb som forventet
Kan anbefales

Antwort von SimplyOrganized
Den var lige som jeg forestillede mig
Den var lige som jeg forestillede mig. Og hurtig levering

Antwort von SimplyOrganized
Fik leveret den forkerte vare
Fik leveret den forkerte vare, men oplevede super god service i forbindelse med relamation

Flotte, funktionelle produkter
Flotte, funktionelle produkter, der præcis opfyldte vores behov. Lynhurtig levering

Antwort von SimplyOrganized
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.