Het product was niet in orde, er werd een goede regeling getroffen en een nieuw product besteld. Toen ik een andere oplossing had gevonden en het product nog niet opnieuw verzonden was, kon ik het eer... Mehr ansehen
De bestelde artikelen waren van mindere kwaliteit dan gedacht. De zwarte hoes tegen ijs op de voorruit: heeft te slappe spanbanden en de magneetjes zijn niet sterk. De ruitenkrabber-veger te duur! Zag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ijzeren paardje gekocht. Kleur viel tegen, deze was niet overeenkomstig afbeelding. Ijzeren beeld was vervormd tijdens transport. Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Handige toevoeging aan de hoofdsteun, inmiddels tijdens een paar lange ritten gebruikt. Het hoofd kan minder makkelijk ‘wegvallen’, geen stijve nek meer. De uitvoering zou nog wat robuuster mogen, h... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
"WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJKER KAN?" Dat is de drijfveer van SimplySmartGifts met als ambitie tijd vrij te spelen om dát te doen waar je écht voor besteld bent. Onze bijdrage zit in het simpeler, slimmer en sneller kunnen uitvoeren van alledaagse taken thuis, onderweg of op het werk. We make it easy Daarvoor speuren we markten, beurzen en het internet af om mensen te kunnen voorzien van “Gewoon Slimme Cadeautjes” die meer tijd en plezier opleveren in alledaagse taken. Fijn voor jezelf én ook leuk als origineel cadeau voor iemand anders. ZO WERKEN WIJ: We speuren de hele wereld af naar handige consumentenproducten. Wij screenen de producten en leveranciers en maken leveringsafspraken met hen. Zij versturen de producten direct naar jou. Afhankelijk van de locatie van de leverancier bedraagt de levertijd tussen de 8 en 20 dagen. Niet tevreden? Dan komen we graag in contact met je om een goede oplossing te vinden. Zo hoort het tenslotte. GEWOON SIMPLYSMART
Valeriaanweg 201, 3541 TT, Utrecht, Niederlande
- (0)85 0041 286
- support@simplysmartgifts.nl
- simplysmartgifts.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Het voelt haast persoonlijk ❤️
Slechte Chinese kwaliteit.…
Het duurt weken voordat je bestelling uit “China” krijgt. Eenmaal binnen lijkt het niet op de foto’s waar reclame mee wordt gemaakt. Zool van plastic, deuken in de schoen kortom bar en bar uit slechte kwaliteit. Retour is ook op eigen kosten. Gewaarschuwd mens telt voor twee!

Antwort von Simplysmartgifts
Het product was zoals verwacht en op…
Het product was zoals verwacht en op tijd bezorgd.
Snel en correct
Heeft 3 keer aangegeven dat het…
Heeft 3 keer aangegeven dat het verstuurd werd, maar werd niet gelijk verstuurd.
slechte kwaliteit
De klantenservice van Simplysmartgifts is heel goed. Zij beantwoorden snel jou mailtjes, echter de producten die ik besteld heb zijn van slechte kwalititet. bij het laten zien door middel van een filmpje hebben zij keurige een nieuw product verstuurt. echter voldeed deugde het product ook niet.
Wat SimplySmartgifts niet aangeeft zijn de echte leveringstijden
Wat SimplySmartgifts niet aangeeft is dat de bulk van hun spullen uit China komt.
Dat betekend automatisch leveringstijden van circa 1 tot 2 weken.
Heb nu twee keer iets besteld en twee keer kwam het uit China.
Maakt het ook heel lastig om spullen retour te kunnen sturen als het niet in orde is.
Aan de positieve kant zijn het wel heel leuke spullen om te zien maar om dat nu helemaal uit China te laten komen? Alleen al vanuit milieu overwegingen stel ik hier grote vragen bij.
Import uit China/Azië
Importeren uit China/Azië . Het was mij niet direct duidelijk maar ben daar principieel tegen eigenlijk. Levertijd erg lang en niet duurzaam.
Verder prima product maar waarom het uit China/ Azië moet komen geen idee.

Antwort von Simplysmartgifts
Verwarrende informatie over de…
Verwarrende informatie over de bestelling en niet duidelijk dat we een verzending uit China zouden ontvangen. Teveel emails waaruit niet duidelijk werd waar het pakket was en wanneer levering zou zijn
snelle reactie
Producten besteld, maar pasten niet.
Snelle reactie op e-mails en geld retour.
Prima website

Antwort von Simplysmartgifts
Het gratis vervangtoestel is correct…
Het gratis vervangtoestel is correct geleverd ; topservice zoals het hoort !

Producten zijn ok
Producten zijn ok, maar kwalitatief tegenvallend. Verzendtijd was lang.

Antwort von Simplysmartgifts
15 dagen levertijd vind ik erg lang…
15 dagen levertijd vind ik erg lang voor iets wat door de brievenbus kan.
Iets laten bezorgen door een koerier wat door de brievenbus kan, vind ik echt niet kunnen en belemmert mij om opnieuw iets te bestellen.
Het spateltje heb ik nog niet gebruikt maar voelde goed aan.

Antwort von Simplysmartgifts
Bestelling duurde lang met leveren
Bestelling duurde lang met leveren. Het product viel heel erg tegen. Veel te prijzig voor de geleverde kwaliteit.

Antwort von Simplysmartgifts
Snelle klantvriendelijke reacties na…
Snelle klantvriendelijke reacties na leveren van rugzak niet conform de website beschrijving en komen met 3 opties voor oplossing.

Antwort von Simplysmartgifts
Betere klantenservice heb ik nog niet…
Betere klantenservice heb ik nog niet meegemaakt! Snel, zelfs in het weekend, vriendelijk en enorm behulpzaam. En het product is mooi!

Antwort von Simplysmartgifts
dank aan klantenservice …
bezorgdienst heeft er een potje van gemaakt maar met hulp van de klantenservice is het goed gekomen die heel attent reageerden en er achter aan gegaan zijn , geen fan van GLS wat een naar bedrijf maar alles goed gekomen dankzij inzet van de klantenservice

Komt toch weer uit China
Komt toch weer uit China, dacht korte levertijd ergens gelezen te heen mbt België en Nederland. Na een week melding dat het na melding 7 tot 14 dagen duurt. Dan had ik t goedkoper bij Ali kunnen bestellen

Antwort von Simplysmartgifts
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.