Jos tarvitset toimituksen nopsaan hyvillä hinnoilla eli tilaamisesta parissa päivässä, niin tämä on oikea paikka. Tilasin eilen Tampereelle ja paketti on tulossa jo huomenna. Mahtavaa! Vältän paikkoja... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Erityisesti haluan mainita, kuinka ystävällistä Sinun apteekki. Fi ltä oli lähettää pakettini veloituksetta uudelleen, vaikka minä asiakkaana ol... Mehr ansehen
Tein tilauksen torstaina aamupäivällä ja tänään perjantaina sain hakea paketin postista -todella nopeaa! Tuotteet oli pakattu erittäin hyvin, ekologisuutta noudattaen. Upeita tarjouksia verkkokau... Mehr ansehen
Useamman kerran tilattu tuotteita Sinunapteekista. Tuotteet aina sitä mitä tilattukin ja toimitus erittäin nopea. Hyviä tarjouksia ja hinnat hyvin kilpailukykyiset. Verkkosivut selkeät ja tuotteet... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Todella nopea toimitus ja…
Todella nopea toimitus ja asiakaspalvelu huippua! Tilauksessani yksi pullo oli vuotanut. Reklamaatiooni vastattiin todella nopeasti ja hyvitys kilahti tilille melkein saman tien.
Tilaus tuli nopeasti mutta tilaamani…
Tilaus tuli nopeasti mutta tilaamani öljypullo oli jo avattu ja tuotetta oli valunut kuljetuksen aikana pahvilaatikon pohjalle.
Yksi parhaista nettikaupoista
Hyvä valikoima, kohtuulliset hinnat ja luotettava, nopea toimitus. Olen uskollinen asiakas ollut pitkään ja myös jatkossa.
Tilaan uudelleen
Hyvät hinnat, kattava tarjonta ja nopea toimitus myös joulunaikaan!
Turvallinen ja edullinen
Olen tilannut sinunapteekista monta kertaa, tarkalleen ottaen 9 kertaa ja olen ollut asiakas vuodesta 2018 lähtien. Jokainen ostokerta on sujunut moitteettomasti ja heillä on nopea toimitusaika. Uusimman tilauksen tein eilen illalla klo 18 aikaan ja tänään aamulla tuli viesti, että paketti on lähetetty matkaan 👍🏻 Suosittelen. Myös luonnonkosmetiikka edullisempaa kuin esimerkiksi kilpailijallaan Ruohonjuuri, esim Frantsilan kasvorasva Ruohonjuuressa 19€ ja Sinunapteekissa se on 15€.
Lempparikauppa
Lempparikauppa! Edulliset hinnat, todella nopea toimitus, hyvät valikoimat. Jo useamman vuoden asiakkaana : ). 5/5. Suosittelen!
Luotettava verkkokauppa josta tulee…
Luotettava verkkokauppa josta tulee aina oikeat tuotteet ja nopeasti. Myös erinomainen valikoima ainakin omiin tarpeisiin. Yksi suosikkinettikaupoista! Ainoat miinukset mitä on tullut vastaan on että klarna ei ole maksutapa eikä toimitus ulkomaille ole mahdollista ainakaan vielä.
Loistavaa!
Nopea vastaus sähköpostiin, kun tiedustelin saatavuutta ja toimitusaikaa. Samoin erittäin nopea toimitus, maanantaina puolilta päivin tilasin ja tiistaina klo 15 oli paketti noudettavissa. Tuotteet hyvin pakattu ja kaikki tilattu mukana. 5/5
Esimerkillistä postien lähetys nopeutta…
Esimerkillistä postien lähetys nopeutta ja toimintaa, pienen vähävaraisen ihmisen puolella! Hinnat on kohdallaan kun metsästää aleja Käyttänyt vuosia.
Neljä vuotta tyytyväisenä asiakkaana
Neljä vuotta tyytyväisenä asiakkaana. Huippualennuksia päiväystuotteista ja erittäin kilpailukykyisiä tarjouksia. Toimitukset tulevat todella nopeasti, itse suosin Matkahuoltoa (arkipäivän tilaus perillä seuraavana arkipäivänä. Myös lemmikeille AIKA tuotteita ostan täältä usein. Tämä ei ole maksettu kehu, ostan mieluusti maakunnista. Suositus perustuu muutaman tuhannen euron ostoksiin tähän mennessä.
Kauppa esiintyy apteekkina vaikka ei…
Kauppa esiintyy apteekkina vaikka ei ole oikeasti apteekki. Minulle tuli huijattu olo. Etsin kauan aikaa Sinun"apteekista" tuotetta mutta paljastui vasta myöhemmin että ei olekaan oikea apteekki.
Erittäin tyytyväinen💗
Ostin Whamisan kasvojenhoitotuotteita sekä Puhdas + lisäravinteita. Tuotteet saapuivat nopeasti, loistavat tarjoukset ja tuotteiden laatu erinomainen. Suosittelen lämpimästi ja aion tilata uudelleen☺️👌
ERITTÄIN NOPEA TOIMITUS ja EDULLISET TUOTTEET
Tilaan täältä noin 9 kertaa vuodessa ja JOKA KERTA tavarat lähetetään HETI/SAMANA PÄIVÄNÄ ja jos en nyt väärin muista niin AINA olen saanut lähetyksen jo SEURAAVANA päivänä. Ei millään muulla verkkosivustolla näin nopeaa ja luotettavaa toimitusta.
Myös hinnat ovat todella edullisia verrattuna muihin sivustoihin.
Olen tilannut täältä kymmenet kerrat-…
Olen tilannut täältä kymmenet kerrat- joka kerta toimituksen nopeus yllättää! Hinnat myös kilpailukykyiset. Suosittelen lämpimästi :)
Huippu nopea palvelu!
Olipas kaikinpuolin hyvä kokemus Sinunapteekki.fi sivusto. Tilasin ke-to yöllä vitamiinejä, kun huomasin, että heiltä sai kaikista edullisemmin kyseiset vitamiinit
(Nutri Works Multivita-Minerals - Monivitamiini-kivennäisainekapseli 120 vegekaps.) ja paketti tuli postin lokerikkoon nyt perjantaina.
Eli hintalaatu ja nopea toimitus, tutustun heidän tarjontaan aivan varmasti uudestaankin, loistava palvelu!!!
T. Kaki Hautoniemi
Luotettava, nopea, edullinen
Olen useamman kerran tilannut Sinunapteeķista, ja joka kerta kokemus on ollut erittäin hyvä. Tuotteet ovat edullisempia kuin monessa muussa nettikaupassa, ja toimitus on todella nopea. Nyt tilasin tuotteet su illalla, ja ne olivat saapuneet noudettavaksi ti iltapäivällä.
Tilaukset toimitetaan nopeasti
Tilaukset toimitetaan nopeasti. Valikoima ehkä joiltain osin hieman suppea, hinnat kuitenkin edulliset. Iso suositus. Luotettava.
Luotettava:)
Oon tilannut monta kertaa jo, ja joka kerta kaikki on sujunut nopeasti ja tilatut tuotteet juuri mitä pitikin:) kiitoksen paikka! Edulliset hinnatkin ja valikoima hyvä
Laadukas ja edullinen
Laadukkaat ja edulliset lisäravinteet ja luontaiskosmetiikka. Nopeat toimitukset ja ystävällinen asiakaspalvelu.
Käyttämättömät tuotteet voi palauttaa tietyn ajan sisällä.
Toivoisin vielä omaan tiliin yhdistettävää pysyvää toivelistaa sekä mahdollisuutta pysyä sisäänkirjautuneena.
Really fast shipping
Really fast shipping. Competitive price.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.