Skakbutikken Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Indehaver Mads Hansen er utrolig serviceminded. Pga forsinkelse fra en underleverandør tilbød Mads at komme forbi og aflevere skakbrættet personligt og tilbød også en opbevaringsæske til meget fordela... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service helt i top. Vi skulle bestille et analogt skakur, men rabatkoden blev ikke fratrukket ved betaling. Jeg skrev en besked til firmaet, og kort efter havde jeg en medarbejder i telefonen, som str... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sidste år var det et skoleskakspil, som jeg gav yngstebarnebarnet i julegave, fordi hun var begyndt at interessere sig for skak, og i år fandt jeg et skakur, som var helt simpelt og til en fornuftig p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinær kundeservice! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har netop købt det smukkeste skaksæt hos skakbutikken, og kundeservicen var en fantastisk oplevelse. Først fik jeg kyndig assistance, da jeg intet ved om skak.... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Skakbutikken kan du købe alt i skak. Brætter, brikker, ure, skaksæt og meget mere. Vi ønsker at det skal være nemt og bekvemt at handle skakartikler - hvad end du er garvet eller ny spiller.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Alt var som det skulle være.

16. Oktober 2023

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse ⭐️
Håber du bliver glad for uret mange år endnu 😊

Fremragende service!

Fremragende service og hurtig levering.

10. Oktober 2023

Hej Johan

Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at læse, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi håber på at få fornøjelsen af, at betjene dig igen i fremtiden :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille. Hurtig leverance. Glad for produktet.

2. Oktober 2023

Hej William,

Det er vi rigtig glade for at læse - det er jo sådan det skal være! 💪

Hav en rigtig god dag!

Godt sortiment

Godt sortiment, fair prise,hurtig levering behagelig kundeservice, perfekt sted at handle

29. September 2023

Hej Jan,

Og tak for snakken tidligere på ugen 😊
Vi er rigtig glade for at læse din oplevelse af vores butik - det er netop også sådan, vi også ønsker at blive opfattet.

Jeg håber at dit nye skaksæt vil give glæde, i mange år frem!

Hav en rigtig god aften 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et dejligt let transportabelt…

Jeg købte et dejligt let transportabelt ur til brug i backgammon og da jeg ringede for at svar på et spørgsmål svarede de med det det samme på tlf og bad om tid til at løse mit problem og dagen efter fik jeg svaret på mail

12. September 2023

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse ⭐️
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service 😊

Håber du bliver glad for uret, i mange år endnu!

Jeg er sat skakmat👍😄

Godt produkt

3. September 2023

Hej Arne,

Det er vi rigtig glade for at læse! 💪
Sådan skal det være 😃

Håber du bliver rigtig glad for dit ur i mange år endnu.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I kunne godt have fortalt mig

I kunne godt have fortalt mig, hvornår i kom til min adresse med min pakke.

31. August 2023

Hej Claus

Du skulle gerne have modtaget en besked fra GLS om, hvornår de forventede at levere din pakke. Er dette ikke sket, tager vi den gerne videre med dem - noget ærgerligt at det skal resultere i 3 stjerner…

Håber alligevel at du er glad for dit nye ur.

Som nethandel skal være

Fandt varen på hjemmesiden, bestilte og modtog hurtigt den forventede vare, forsvarligt indpakket. Som nethandel skal være.

19. August 2023

Hej Birgitte,

Vi er rigtig glade for at læse, at du var tilfreds med vores service 😊

Håber at du vil være glad for brikkerne i mange år endnu.

Hurtig levering god dialog

Hurtig levering og god dialog

18. Juli 2023

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! :-)

Hej Torben

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse - vi er rigtig glade for at læse, at alt levede op til dine forventninger :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte den store kasse i valnødfinér.

Købte den store kasse i valnødfinér.
Service og levering var fin, men produktet lever ikke op til den premium pris jeg betalte. Over-priced.
Jeg ser mig om efter en anden forhandler næste gang.

3. Juli 2023

Hej Jesper

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse - selvom vi naturligvis er ærgerlige over, at du kun mener den er til 2 stjerner :-)

Det er heldigvis første gang vi oplever at nogen synes, at opbevaringsæsken ikke lever op til dens pris - selvom vi har solgt rigtig mange af dem.

Hvis ikke du er tilfreds med produktet, er du altid mere end velkommen til at benytte dig af din returret, så du kan få dine penge retur. Du kan blot ringe eller skrive til os.

11. Juni 2023

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du kunne lide leveringstiden 😊

Fortsat god dag!

Godt produkt

Godt produkt, allerede testet grundigt 😉

26. Juni 2023

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse! Fantastisk at høre at der bliver spillet med det! 😃

Hav en skøn sommer ☀️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, måtte dog lave 2 ordre da jeg ikke havde set at der ikke var skakbrikker med til brættet.

14. Juni 2023

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er dog lidt ærgerlige over, at den kun er 4-stjernet, da vi har svært ved at se, hvad vi kunne have gjort anderledes på denne ordre.

Du har fået gratis fragt på begge ordrer og endda modtaget dine to bestillinger i én samlet forsendelse.

Jeg kunne forstå, hvis du var blevet opkrævet ekstra fragt eller havde modtaget dine to leveringer forskudt - men vi har gjort hvad vi kunne for at gøre det så belejligt for dig som muligt, selvom du overså noget i din oprindelige bestilling :-)

Gnidningsløs bestilling/levering

- Præcis web site, fine vare
- Forventet hurtig levering
- Ingen fejl i levering

11. Juni 2023

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at læse, at du havde en god oplevelse hos os og håber at du får glæde af dit nye skaksæt.

Fin service

Købte et skakur til min søn. Fint udvalg i flere prisklasser, og meget hurtig levering. Information under vejs også i top.

23. Mai 2023

Hej Mikael

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og håber at uret faldt i god jord hos din søn :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet.

Står klart med en oplevelse af at få lidt for pengene. Købte deres “UNIKT, DEKORATIVT SKAKSÆT (SPARTAN TEMA) “til 1300kr og må sige at det ikke er i nærheden af at være pengene værd. Dårligt træ og billige plastikbrikker. Kan ikke anbefales.

22. Mai 2023

Hej Rune

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Som vi også snakkede om i telefonen, så tilbød vi jer, helt ekstraordinært, at bytte produktet til et andet, fordi I var skuffede over kvaliteten - selvom I først henvendte jer en måned efter modtagelse og efter I havde smidt emballagen til produktet ud. Det mener vi er langt udover almindelig, forventet kundeservice.

At produktet bliver ødelagt på turen tilbage til os, er selvfølgelig rigtig ærgerligt - men desværre også forventeligt, når produktet ikke er blevet pakket forsvarligt ind inden det bliver sendt retur til os.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at produktet ikke levede op til jeres forventninger i første omgang - men vi har gjort alt hvad vi kunne for at afhjælpe jer, indenfor rimelighedens grænser.

Skakbutikken.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr