Skatteetaten Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The staff there are very rude and seem to have difficulty understanding both English and Norwegian. They often transfer you to the wrong person, and sometimes they even hang up the phone abruptly whil... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 ganger verre en NAV . Må bli Norges tregeste instans til å svare og behandle saker. . Helt håpløst å levere brev direkte . Alle brev SKAL sendes til postboks . Når brevet er hos dem bruker de opp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindlere og tyver. De stjeler penger du har til gode, gir deg en patetisk liten rente som ikke er i nærheten av hva du ville fått om var investert i fond. De stjeler pengene dine så de kan tjene på... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Norges tregeste instans? Venter på 68.000 kr nå. Skrivende dato er 12 september. Fikk ingen penger i sommer og de har ringt meg 4 ganger og guidet meg igjennom hva jeg skal gjøre ifht familie med... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Steuersoftware

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Våre Facebook-regler: For å ivareta din egen og andres sikkerhet, forbeholder vi oss retten til å slette alle innlegg som inneholder: - Personopplysninger om deg selv eller andre. Det kan for eksempel være: *skatt, inntekt, formue, lån e.l. *opp...

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er helt umulig å komme i kontakt med Skatteetaten

Det er helt umulig å komme i kontakt med veiledere på telefon. Etter først å sitte 15 min i kø for å snakke med en veileder, får jeg beskjed om at mitt spørsmål kan veilederen ikke svare på, og setter meg over til en annen som kan. Der får jeg bare automatisk beskjed om at det er 45 min ventetid! Etter 45 min blir jeg ringt opp igjen, og tar straks telefonen, men da legges det på fra oppringeren!
Og dette, etter at jeg gjentatte ganger har prøvd å ta kontakt via deres egne kontaktskjemaer, men bare fått "godmannøkseskaft-svar" på skriftlige henvendelser. Dette er ikke akseptabelt av en offentlig etat!

20. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nesten umulig å kontakte skatteetaten

Forsøkte nylig å besøke skatteetaten i Ålesund for å rette opp feil i skattemeldingen. For å finne ut hvor de fysisk holder til søkte jeg på deres hjemmeside. Under "Fnn mitt skattekontor" står det Postvegen 11, Ålesund. Jeg vet at det er flere år siden de flyttet derfra. På andre søk fant jeg ut at de har adresse Ystenesgata 10. Da jeg oppsøkte de der var det kun 1 en person der som opplyste at alle saksbehandlerne har hjemmekontor, og er derfor ikke fysisk tilgjengelige. I dag forsøkte jeg å ringe Skattetaten, men ingen saksbehandlere var tilgjengelige. Videre fikk jeg opplyst at ventetiden er beregnet til 39 minutter. Ikke noe valg om mulighet for at de kan ringe meg tilbake slik andre seriøse firma tilbyr. De opplyser at jeg kan få svar på de aller fleste spørsmål ved å logg inn eller ved å bruke deres chat-robot. Det går nok bra med "A4-spørsmål", men ikke ellers. Helt håpløs etat!!

9. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får brev om å ta kontakt

Får brev om å ta kontakt - ringt hver dag i 3 dager , samme beskjed: vi har stor pågang og har dessverre ikke mulighet til å betjene din henvendelse nå. Vi beklager dette. , prøver chat - vi har dessverre ingen ledige saksbehandlere tilgjengelig nå - vi beklager dette. Lol - hvordan mener dem jeg skal kunne ta kontakt? Via tankeoverføring? Røyk signaler? Blir for dumt

5. September 2024

Jævlig dårlig service

Jævlig dårlig service. Hadde spørsmål om prosenttrekk og fikk skikkelig frekke svar. Han endte samtalen med "Ta det med ro, skatteprosenten din er riktig" og avsluttet samtalen selvom jeg hadde fortsatt spørmsål som jeg ikke fikk svar på.

20. August 2024

Telefon»system» og ekspedering

Telefon»system» og ekspedering. «Du er nå nr 1 i køen estimert ventetid 1 minutt… 150 min senere opptatt. Prøver igjen samme skjer. Skulle nesten tro det er 1 veileder i Norge 😅. Karakter burde vært 0 !

20. August 2024

Lite som fungerer

Lite som fungerer. Feilmeldinger på altinn.no og feilmeldinger på skatteetaten.no. Ringer man dem får man beskjed om at de ikke har anledning til å ta den...gjerne etter at du har sittet lenge i kø!
Terningkast 1 ! (og dette er staten som har allverdens ressurser for å gjøre noe med problemet)

15. August 2024

Vanskelig å ta kontakt

Skulle sende skriftlig henvendelse til Skatteetaten, men var helt umulig å finne kontaktskjema eller hvordan man skulle ta kontakt på nettsiden deres. Selv om jeg var logget inn, ble enkelte steder henvendt til Altinn, men fant ikke noe intuitiv måte der heller. Endte opp med å bare la vær å sende henvendelse.

9. August 2024

Tax Refund

Tax Refund - Seasonal worker
Hei! This is to confirm regarding my tax refund. I called a few days ago but the person I spoke with said I am not entitled for a tax refund. In this regard, may I know the reason why I am not entitled? I only worked part time and 1 month seasonal work. Thank you

2. Juli 2024

De kan ikke jobben sin

De kan ikke jobben sin. Han kunne ikke forklare bra, han snakket helt annet tema, hvordan fikk han jobben. Hvis dere lurer på moms ikke snakk med dem. De kan ikke jobben sin. De er ikke hyggelig, det var ikke fin opplevelse. Han hatet jobben sin, han venta sikkert når han ble ferdig på jobb.

12. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringte Skatteetaten og måtte vente…

Jeg ringte Skatteetaten og måtte vente i over 2 timer på svar. Da jeg ble ringt opp igjen, lyttet de ikke til det jeg sa og pratet i munnen på meg. Det endte med at damen fra kundeservice ikke ville høre hva jeg hadde å spørre om, og la på. Dårligere kundeservice har jeg aldri opplevd.

31. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt världelösa tog veckor för…

Helt världelösa tog veckor för myndigheten att upprätta mitt d nummer. I samband med det skulle jag fixa skattekort och det har jag inte fått, detta skedde för 25 dagar sedan och jag har fortfarande inte fått något skattekort. Har skickat in flera ansökningar med information men det händer ingenting. Varje gång jag försöker ringa så säger växeln att de har för mycket att göra och jag ska prova att ringa senare, har lyckats komma fram en gång och då la personen som svarade på efter cirka 3 sekunder och ringde inte upp igen.

19. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skatteetaten one big useless crap

I don't understand at all how anyone can label skatteetaten and Norway as advanced affairs. The dealings with skatteetaten are absolutely appalling and the refund of overpaid taxes is simply thievery on Norway's part. No one in skatteetaten can help with anything and dealing with officials is like dealing with corrupt cops somewhere in South Africa. An appalling experience and Norway one big disappointment. Slow, useless, uneducated, confused officers that take ages to solve anything, if at all. Ubellievable. This is exactly how digitalisation shouldnt work.

18. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

utbetaler ikke skattepengene mine, konstant ny dato hele tiden.

for et rææl av et system.
Jeg har gått ut av tellingen av hvor mange nye datoer på når jeg får skattepengene.
Det er som at de bare skyver datoen forran seg og ikke vil utbetale meg.

Mars så fikk jeg beskjed om å sjekke og levere, og det gjorde jeg på dagen, og fikk besjed at pengene kunne komme innen 4 uker, men kan komme dagen etter.
I begynnelsen av aprill så sto det at de kan komme innen slutten av aprill, men det sto også at de ikke utbetaler i påska.
Midt i aprill så sto det at det kan komme allerede i begynnelsen av Mai.
Og i begynnelsen av Mai så sto det at vist det ikke kommer innen 26 Mai, så kommer de ikke før slutten av av August, pga de ikke utbetaler i Juli.
Men nå står det at de kan komme innen slutten av Juni.

Det står også at utbetalingsdager er onsdager, men forandringer kan sje.

Her så sjer det KUN forandringer og ingen utbetalinger.

Hva pokker er dette for noe tull av et system hvor de bare skyver datoen og ikke har et konkret dato på utbetalinger.

Det er vel millionærene og rikfolket som skal ha penger først for de har jo så lite penger fra før av.

31. Mai 2023

Dårlig service

Torsdag 16. mars 2023.

Jeg ringte på skattekontoret og ventet i 1 time og 40 minutter da endelig bli min tur kom i telefonen så begynte jeg snakke om det jeg lurte på. Hun var veldig frekk begynte å skrike I telefonen istedenfor å forklare til meg om saken begynte begynte hun
å kjefte istedenfor å forklare hva som har med saken å gjøre hun vil ikke lytte til meg, men hun bare snakker og kjefter og sier det er ikke hennes jobb å forklare eller hjelpe. Jeg synes det er kjempe dumt hun fortjener ikke å jobbe der jeg og jeg synes hun sitter feil sted.

16. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De må virkelig ha et trist liv folka…

De må virkelig ha et trist liv folka som jobber der.
En ting er iallfall sikkert, få av dem hadde overlevd i privat sektor.
Kjør på skatteutvandrere.
Håpløst system, håpløse mennesker og håpløs praksis.
Det triste er at tross de selv ikke følger loven sammen med en vanvittig og klandreverdig service, får det null konsekvenser.
Dette vet de ansatte og sitter skjermet bak en post adresse uten eierskap i hva de gjør.
Det ironiske er vel at våre skattepemger betaler smøret på bordet hos disse triste menneskene.
Granskning hvordan etaten driftes er neste produksjon.

27. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pretty good

As tax administrations go, Norway's seems to be one of the best I've ever encountered. It's relatively simple & easy to get someone on the phone in English (though unfortunately getting a written answer to complicated questions takes 3 months!)

The main thing to understand as a new resident is that your personal and business "accounts" may have very similar titles if you're an enkeltpersonforetak but they're actually separate.

Wish a bit more on the webpage was in English.

22. November 2022

Verkligen sämsta myndigheten!

Verkligen sämsta myndighet ever. Har 3 ärenden sedan maj som är öppnade. Efter det vet ingen något eller kan något. Det är OMÖJLIGT att få sina mycket enkla ärenden besvarade. Ni säger att det tar 5 dagar? Nu är mitt ena ärende 59 dgr gammalt, det andra 22 och mina skattkortansökan (4st) försvunna i cybervärlden. Finns inte ett spår. Skickat in mängder med SAMMA INFO X FLERA. Ändå finns de inte i systemet. Känns som det är ett gäng tuggummituggande tonåringar som driver Skatteetaten, som dessutom tar allt personligt när man är missnöjd med denna urusla "service" och lägger på luren i örat på en, när man för tjugonde ggn ringer och vill få den hjälp man har rätt till. Skärpning!

19. Juli 2022

Tilgjengelighet

Ber meg rette på opplysninger som er låst for redigering. Samt at de ikke svarer på telefon før støtte. Chat robot er helt ubrukelig. Start med å være tilgjengelig for de som dere skal støtte. Ikke stil krav å gjem dere.

9. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har måttet skatte dobbelt

Jeg har måttet skatte dobbelt, både for de 2 årene jeg jobbet i Sverige, og for Norge. Skatteetaten krevde at jeg skattet det jeg tjente i Sverige (Svenske kroner) fordi jeg fikk innbetaling til norsk konto. Staten skylder meg 36.000kr jeg aldri får igjen.

Flyttet tilbake til Norge, og nå har det gått 5 måneder siden jeg sendte flyttemelding og har fortsatt ikke fått adresse i folkeregisteret. Har ikke rett til lege, sykehjelp, har ikke stemmerett, men jeg er norsk statsborger, har norskt pass, er norsk genetisk, og har norsk familie.

10. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr