SKILINK Bewertungen 275

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende. Mangel på planlægning og koordinering - spild af tid. Så mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtige svar. Rar og positiv tone. Rimelig godt til prisen. Der loves ikke mere end hvad der kan forventes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig handel med kontorer (Martin👍🏻) Total god service i Insbrück (Kayser😁) Søde og imødekommende guider på destinationen (Mathias & Freya ) som formåede at skabe en herlig og rar ste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kammerat og jeg ville gerne spontant til Val Thorens i uge 5 – en uge, der kan være svær at booke i sidste øjeblik. Jeg kom i kontakt med Martin fra Skilink, og på bare 30 minutter fandt han en løs... Mehr ansehen

1. Skiurlaub

Vom Unternehmen geschrieben

❄ HVEM ER SKILINK ❄ Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne. ❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄ Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. ❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄ Vi tilbyder rejser til 23 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem. ✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

275 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så mangelfuld information at jeg…

Så mangelfuld information at jeg oplever det som misvisende.
Mangel på planlægning og koordinering - spild af tid.
Så mange spildte timer og sendt frem og tilbage mellem to byer, med bagage, for at få en nøgle til lejlighed.
Uhygiejnisk og klam lejlighed, med beskidt køkkenservise, gamle klude og beskidt alle steder.
Urimelig depositum - der holder mig økonomisk ansvarlig for de forudgående to ugers udlejning.

7. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kunne man give en ekstra stjerne ville…

kunne man give en ekstra stjerne ville jeg absolut give sådan en. Livigno fra d. 14 -21 marts. alt var perfekt og med guider der var klar ved transfer busser og i lufthavnen så der ikke var skyggen af tvivl om hvilken bus der skulle køre fra Inssbruck lufthavn til slutdestinantion. Pause undervejs til at gå på toilet og få et kvikt måltid... osv. osv. alt var perfekt hele vejen igennem så stort tak for det. rejsetider blev mere end overholdt da vi var ved slutdestination (Livigno) før bergenet og hjemme i DK igen en halv time før tidsplanen. Jeg har været afsted over 25 gange med forskellige resjseselskaber og altid med bøvl undervejs lige fra tvivl om transferbus til forkert indkvartering... kørsel uden pauser med lukket toilet ... ikke så rart på en 3.5times transfer... så 6 sjerner til skilink og guiderne for en perfekt ferie til en urimelig god pris! Med venlig hilsen Søren Wichmand

14. März 2026

Totalt uacceptabel kundeservice

Totalt uacceptabel kundeservice – løgnagtig håndtering af klage og latterlig kompensation
Jeg har aldrig oplevet en mere arrogant, nedladende og direkte useriøs behandling fra et rejsebureau som fra Skilink.

Vi betalte over 54.000 kr for en “luksus” skiferie til Tignes med 4-stjernet hotel, halvpension (3-retters middag), opvarmet udendørs pool og selvfølgelig et rent og indbydende værelse.

Det vi fik var:

- Et værelse der ved ankomst var **møg ulækkert** – blod, opkast pletter i gulvtæppe, støv, spindelvæv overalt... Et brunt langhåret tæppe fuld af andres hår.
Billederne taler deres tydelige sprog – det var direkte ulækkert og usselt. Hotellet “rengjorde” dagen efter – men gjorde det ikke. Vi boede i skidtet hele ugen. Ingen værelsesskift trods gentagne anmodninger.

- Opvarmet pool? Virkede ikke.
Kold som en iskold sø – ubrugelig. Skilink og hotellet indrømmer: “temperature certainly lower than usual but still usable". Kæmpe Joke, når den er ubrugelig.

- Halvpension: Voksne fik 3-retters menu – børnene fik pommes + frostkylling eller frost fiskefilet. HVER-ENESTE-AFTEN. Ingen variation, ingen grøntsager (udover en skål kogte gulerødder efter vi tiggede om grønsager), intet der bare mindede om det vi havde betalt for - altså 3-retters for alle.

Jeg sendte masser af billeder, var i daglig dialog med hotellet (venligt!), og kontaktede Skilink både under rejsen og efter rejsen. Ingen hjælp.

Svaret fra Tobias/Skilink? Efter mere end en måneds trækken i langdrag:

- De afventer hotellet i ugevis (selvom jeg har beviser i billeder).
- De nedtoner alt: Poolen er ikke “væsentlig” fordi “hovedformålet er skitur” → 10% af boligprisen (ikke hele rejsen)
- Rengøring: “Skal spille fra starten” (ja tak) → de tilbyder 100€ + 100€ ekstra = 1.500 kr. For en hel uge i ulækkert værelse! Der er betalt for 4-stjernet luksus, de 2. dyreste hotel i byen.
- Børnemad: Skilink mener at det er en “Subjektiv holdning” og vil ikke kompensere for kvaliteten. Selv om det er "kontraktsbrud" når vi betalte for 3-retters til alle 4, ikke kun 2.

Slutresultat fra Skilink: tilbyder en sølle kompensation på 6.819 kr i alt

Det er under 13% af rejsens pris – for en ferie hvor kerneelementerne er (rent værelse, brugbar pool, halvpension) var totalt fraværende.

Tobias skriver direkte: “dette er min og Skilinks endelige vurdering” og henviser til Pakkerejseankenævnet hvis jeg ikke accepterer. Han “hjælper” mig ved at tilbyde mere end “juridisk berettiget” – nej ven, I er **forpligtet** til at levere det I har solgt!

Dette er ikke kundeservice – det er systematisk nedtoning, udskydelse og forsøg på at slippe billigst muligt. De gemmer sig bag “tidligere sager” og “hotellets svar”, selvom jeg er kunde hos Skilink – ikke hotellet.

Undgå Skilink hvis du vil have tryghed ved klager. De sælger dyre “luksus”-pakker, men når noget går galt, bliver de pludselig små og regnedrenge der tæller ører og dages “subjektive” oplevelser.

Aldrig mere Skilink. Pengene er spildt, ferien ødelagt, og efterfølgende behandling var ren provokation.

Hvis du overvejer dem – læs de få kritiske anmeldelser grundigt. Desværre er de positive nok fra folk der ikke har haft problemer.

Jeg giver kun 1 stjerne – fordi 0 ikke findes.

Vh

Morten

23. Februar 2026

Hej Morten,

Vi beklager jeres oplevelse på ferien og beklager også, at vores vurdering af sagen ikke lever op til jeres forventninger.

Vi er kede af, at du oplever vores håndtering af sagen som arrogant og urimelig, og at vores tilbudte kompensation på ca. 6.800 DKK efter din vurdering ikke er tilstrækkelig.

Vores vurdering kan desværre ikke ligge i nærheden af det beløb, I selv har søgt om, da vi ikke vurderer, at de forhold, I har beskrevet, berettiger en kompensation i den størrelsesorden. Set fra vores side fremstår det ønskede beløb derfor urealistisk.

Som nævnt i vores interne kommunikation kan en mulighed være at få en uafhængig vurdering af sagen, eksempelvis ved at indbringe den for Pakkerejse-Ankenævnet, nu hvor vi ikke er enige om udfaldet af sagen.

Martin, Skilink

Aldrig mere med Skilink – de svigtede vores børn totalt

Vi valgte Skilink fordi de reklamerer med familievenlige skirejser og luksus. Vi betalte dyrt for en 4-stjernet oplevelse i Tignes, men det blev en katastrofe - mest for vores børn.

Hele ugen fik de kun det samme kedelige måltid: pommes med enten frostkylling eller fiskefilet. Ingen variation, ingen grøntsager, intet der lignede den 3-retters luksusmiddag, vi voksne fik, og som vi havde bestilt hjemmefra. De ville have ekstrabetaling for børnene. Og det der blev dem servered var ulækkert og det samme hele ugen. Vi delte vores mad med børnene for det var simpelthen for klamt. Det er ikke "subjektivt" holdning, det er simpelt snyd, og sådan de tjener penge på børnefamilerne.

Værelset var ulækkert fra starten (blod, gamle opkast pletter, hår overalt), poolen var i stykker hele ugen, og hotellet gjorde ingenting. Skilink? De trak tiden i over en måned, nedtonede alt, tilbød latterligt lidt kompensation og kaldte børnemaden for "subjektiv holdning". De gemte sig bag hotellet og Pakkerejseankenævnet i stedet for at tage ansvar.

Som mor bliver jeg rasende: De ødelagde vores børns ferie med falsk markedsføring. Hvis I rejser med børn – hold jer væk fra Skilink! De prioriterer ikke familier, kun deres egen pengepung.

Spar jer selv for skuffelsen – vælg et andet bureau.

27. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frederik i Sölden er simpelthen…

Frederik i Sölden er simpelthen indbegrebet af god energi og ægte skiglæde! Selvom jeg ikke selv har været hans gæst på ski, har jeg mødt ham flere gange til afterski – og han er præcis den type person, man håber at støde på i Alperne.

Som skiguide udstråler han professionalisme, overskud og en smittende passion for bjergene. Man kan tydeligt mærke, at han brænder for at give folk den bedst mulige oplevelse på pisterne. Min kone har haft fornøjelsen af at køre med ham, og hun taler stadig om, hvor tryg, sjov og mindeværdig en oplevelse det var.

Frederik er ikke bare dygtig på ski – han er også varm, imødekommende og god til at samle folk omkring sig. På afterski spreder han smil og godt humør, og han får alle til at føle sig velkomne.

Hvis du leder efter en skiguide i Sölden, der kombinerer faglighed med personlighed og god stemning, så er Frederik helt klart manden, du skal have fat i! ⛷️✨

7. Februar 2026

Mægtig oplevelse alt. inklusive

Jeg vil lige sige, at jeg før har rejst med SKILINK, hvor oplevelsen ikke matchede denne, men hvor follow up var i topklasse og vi blev godt modregnet i prisen.
Denne gang var noget andet. Har lige været en uge i La Rosiere som kør selv 7 personer. Hotel lejligheden var præcis som beskrevet (8 pers. suite) og kunne ikke ligge mere perfekt ift. butikker og lifte.
Guiderne var meget hjælpsomme og ikke anmasende - de var der når jeg havde brug for dem.
Hele forløbet med bestilling, hvor der, fra min side, var en del ændringer, blev ekspederet super hurtigt hver gang så intet at klage over der.
Blev ringet op af guiderne 3-4 dage før vi kom, så de kunne gøre klar til ankomst. Alt klappede denne gang så derfor skal der også roses

9. Jänner 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

OBS: Vær kritisk hvis du booker fly/ bustransfer samt skileje via Skilink!

Der er desværre flere forhold ved denne rejse, som vi ikke finder acceptable, og som kommende gæster bør være bekendt med, inden de vælger at booke via Skilink.
Den oprindelige flyrejse var oplyst som Kastrup–Grenoble, men blev efterfølgende ændret til Kastrup–Lyon. Ændringen blev varslet rettidigt og er i sig selv lovlig jf. gældende lovgivning. Det er derfor ikke selve ændringen, der i isolation kritiseres – men den måde ændringen anvendes på, samt de konsekvenser, der pålægges kunden.
Ændringen medførte en forlængelse af bustransferen på ca. 1–1,5 time til Val Thorens hvilket resulterede i en samlet transporttid på 4–4,5 timer i bus uden pauser. Ved en så væsentlig ændring af rejsens gennemførelse må man som minimum kunne forvente, at komforten står mål med transporttiden.
Dette var langt fra tilfældet. Komforten var decideret under al kritik. Man sad ekstremt tæt og fastklemt, og for personer på 180 cm+ medførte det markante gener i både ryg og ben.
Det rejser et relevant og legitimt spørgsmål, om ændringen af ankomstlufthavn i praksis anvendes som et bevidst greb til omkostnings- og profitoptimering, snarere end ud fra hensynet til gæsternes rejseoplevelse.
Når man kombinerer:
• systematisk anvendelse af en fjernere lufthavn,
• Forlænget bustransfer,
• manglende pauser
• samt brug af busser med ekstra tætte sæder og minimal benplads
…efterlades man som gæst med et indtryk af, at kapacitet og indtjening prioriteres højere end basal komfort.

Skileje via Skilink og deres samarbejdspartner Goitschel!
Vi havde valgt guldpakken, hvilket med rimelighed skaber en forventning om ski i god og velholdt stand. De udleverede ski levede på ingen måde op til dette niveau.
Personalet fastholdt, at standen svarede til guldpakken, men oplyste samtidig, at de ikke havde andre ski i den relevante længde, da vi gjorde opmærksom på vores utilfredshed..”tankevækkende”. Det finder vi hverken rimeligt eller acceptabelt.

Vi rettede efterfølgende henvendelse til Skilink, som var imødekommende i dialogen – hvilket vi anerkender. Vi benytter normalt ikke Trustpilot, men vælger at gøre det her af hensyn til kommende gæster.
Skilink vurderede, at den meget ringe komfort under den forlængede bustransfer ikke var kompensationsberettiget, men tilbød 300 kr. i refusion for skiudstyret.
Set i forhold til et samlet rejsebudget på ca. 23.000 kr. fandt vi dette ude af proportioner, set i lyset af den samlede oplevelse, viljen til at godtgøre samt fastholde et par trofaste skigæster.

Konklusion:
Skilink leverer ikke den kvalitet eller komfort, man med rimelighed kan forvente – hverken på transport eller skileje. Ændringen af ankomstlufthavn bruges reelt til at forlænge bustransferen markant uden hensyn til basale komfortkrav, og skilejen lever ikke op til det niveau, der markedsføres og betales for. Den efterfølgende kompensation er symbolsk og står i skarp kontrast til rejsens pris og omfang. Samlet efterlades man med et klart indtryk af, at omkostnings- og kapacitetsoptimering prioriteres højere end gæsternes oplevelse. Potentielle kunder bør derfor udvise stor kritisk sans, før de booker fly, transfer og skileje via Skilink.

Dette er skrevet for at give andre et realistisk og oplyst grundlag at træffe deres valg på.

24. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi købte en rejse via skilink.dk til en…

Vi købte en rejse via skilink.dk til en fin last minute pris. Betalingen gik igennem, vi modtager bekræftelse - alt er godt! Altså i en times tid hvorefter skilink.dk anullerer bestillingen. Dagen efter er beskeden at købet på skilink.dk er købt i ond tro! Prisen var ca. 5700 for en last minute rejse.. - så læg ikke så meget i deres priser på skilink.dk - de holder åbenbart ikke i virkeligheden!
- der klages selvfølglig til pakkerejsenævnet.. - helt uacceptabelt!

1. Februar 2026

Hej Holger,

Vi beklager at der kortvarigt har figureret en rejse med forkert pris på vores hjemmeside. Rejsen lå med forkert pris i ca. 5 timer op til at I bestilte.

Du bestilte en rejse til et 4-stjernet hotel i Val d'Isere med 6-dages liftkort og transport med afgang om små 3 uger, hvor alene liftkort og transport næsten udgør prisen på 5.695kr. Som vi har forklaret for dig, er hotellet røget ind i vores system uden omkostninger tilknyttet.

På hotellet har vi flere værelsestyper tilgængelige, og priserne for de andre værelser har været korrekte til hhv. 16.900kr og 18.100kr per person, og de har fremgået da I bestilte rejsen til Val d'Isere. Så vi mener at det er tydeligt at rejsen har været behæftet med fejl i prisen, når den er fremgået til 5.695kr per person til samme hotel.

Vi har utroligt mange priser på vores hjemmeside, og indimellem opstår en fejl. Denne fejl mener vi dog er så stor og tydelig, at vi ikke kan levere rejsen til den forkerte pris. Vi beklager naturligvis, og håber at I finder en god skiferie!

Toke, Skilink

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misvisende hotelbeskrivelse – og kundeservice der ikke vil tage ansvar

Svar på Tobias: Unødvendigt at bruge begge navne når afsender kun er mig :-) Men tak for at bekræfte min anmeldelse, og indkvarteringen og linket var forkert og vise at I mener det er kundens ansvar at skulle være obs på jeres links og beskrivelsen ikke altid er den rigtige - så disclaimer til fremtidige kunder.

————

Vi bookede en pakkerejse til St. Anton med indkvartering i Haus Arnika. På Skilinks hjemmeside blev der udelukkende vist lejligheder med køkken, og facilitetslisten beskrev tydeligt køkkenudstyr. Derfor troede vi naturligt, at vores ‘dobbeltværelse’ også havde køkken.

Efter booking fik vi at vide, at vores værelse slet ikke har køkken. Skilink har selv erkendt, at informationssiden var lavet til lejlighederne – men har samtidig lagt vægt på, at en løsning ikke må koste dem noget, og at de vil tabe penge på alternativerne. I dialogen har vi desværre også oplevet, at ansvaret i høj grad bliver lagt over på os som kunder, selvom fejlen ligger i deres præsentation.

Vi er blevet tilbudt Ischgl (som er et helt andet skiområde end det, vi valgte) eller en dyrere lejlighed i St. Anton, som vi selv skal betale ekstra for. Ingen af delene opleves som rimelige, når det er Skilinks information, der var misvisende.

Vi ønsker stadig at komme afsted til St. Anton, men er nu blevet henvist til Pakkerejse-Ankenævnet for at få afgjort sagen. Det er frustrerende – især fordi vi ville have valgt en anden indkvartering fra start, hvis informationen havde været korrekt.

2. Februar 2026

Kære Martine og Nicoline,

Tak for jeres feedback. Vi sætter pris på at modtage tilbagemeldinger – uanset om tonen er kritisk eller positiv – da det hjælper os med hele tiden at blive bedre og undgå at efterlade et indtryk som det, I sidder med nu.

I den forbindelse vil jeg gerne anerkende, at der har været tvivl omkring kommunikationen og beskrivelsen af jeres bestilte indkvartering. Det burde uden tvivl have været håndteret anderledes fra start, og det har også indgået i mine overvejelser, da jeg har vurderet mulige løsninger.

I mine vurderinger og forslag til løsninger har jeg samtidig lagt vægt på, at I siden bookingens start har haft et dobbeltværelse med morgenmad bekræftet – og ikke en lejlighed med køkken, som I desværre selv har forventet. Det er almindelig praksis, at der også er et medansvar hos gæsterne for at gennemgå deres dokumenter og sikre sig, at alt stemmer – det står også beskrevet i vores betingelser.

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuld forståelse for, at starten kunne have været anderledes, og at fejlen kunne have været undgået på flere måder.

Jeg oplever, at jeg har tilbudt jer de løsninger, der er mulige inden for rammerne af hvad man bør/kan. Og jeg bekræfter jer derfor også i, at hvis vores løsninger ikke er tilstrækkelige, så kan i kontakte pakkerejseankenævnet, som du selv nævner.
Jeg har tilbudt jer følgende i forbindelse med problemet:
*I er blevet tilbudt en opgradering til en større lejlighed på en anden destination, som er dyrere, men uden merpris for jer.
* I er blevet tilbudt at afbestille rejsen fuldt ud uden nogen form for gebyr på baggrund af situationen.
*Derudover har jeg tilbudt jer flere løsninger på samme destination, dog mod en merpris, da der er tale om en væsentlig opgradering i forhold til jeres oprindeligt bestilte og bekræftede ophold.

Jeg beklager, at I ikke oplever disse løsninger som tilstrækkelige.

Tobias, Skilink

Skitur i Sölden

Jeg er netop kommet hjem fra skitur sölden (med Skilink). Det har været en formidabel tur, dette skyldes også den gode planlægning og håndtering fra guideteamet (Mathilde, Sigrid og Frederik). Guide-teamet er altid klar på at få alle med i fællesskabet og siger aldrig nej til god stemning. En ting der klart kan anbefales er pistevisningen med Frederik, han er simpelthen en fornøjelse!

Theodor og venner

10. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en helt igennem fantastisk…

Vi har haft en helt igennem fantastisk uge med SkiLink i Bad Gastein, og en meget stor del af æren går til vores to helt fantastiske guider, Lærke og Lovisa. Fra første dag mærkede man deres engagement, professionalisme og oprigtige ønske om at give os den bedst mulige oplevelse. De lagde virkelig hjerte og sjæl i turen og gjorde alt for, at alle følte sig velkomne, trygge og godt tilpas.

Det var anden gang, jeg var i Bad Gastein, men uden tvivl den bedste tur jeg har haft. Programmet var både sjovt, varieret og gennemført til mindste detalje. Den uforglemmelige pub crawl var fyldt med god stemning og grin, picnicen var super hyggelig og virkelig godt arrangeret, og som en perfekt afslutning fik vi en meget stemningsfuld og hyggelig vinsmagning.

Lærke og Lovisa var ikke bare guider – de var med til at skabe fællesskab, god energi og minder for livet. Man kunne tydeligt mærke, at de brænder for det, de laver, og det smittede af på hele gruppen. Tak for en helt uforglemmelig uge – jeg kan varmt anbefale SkiLink og håber helt sikkert på at komme med igen!

13. Jänner 2026

Super stemning

Kanon tur og super hyggelige guider. Lærke og Lovisa i Bad Gastein lavede nogle super fede arrangementer med os. Episk pub crawl og picnic på pisten 👍🏻👍🏻

14. Jänner 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De udnytter afbestilling til det…

De udnytter afbestilling til det groveste

Jeg har desværre været så uheldig at brække skulderen inden for 60 dage af afrejse,

Derfor dækker skilink kun 50% af rejsen, ifølge deres afbestillingsvilkår hvilket er beskrevet i deres vilkår og helt fair,

Dog informere de pludselig om et Tomsengsgebyr
Da vi ikke er 3 rejsende men nu kun 2 rejsende, og derfor stiger prisen yderligere for de 2 andre rejsende!

Der står beskrevet i deres vilkår punkt 5.3

"Såfremt den rejsende ønsker at foretage ændringer i pakkerejsen, skal denne kontakte rejsearrangøren hurtigst muligt. Hvis det er muligt for rejsearrangøren at ændre pakkerejsen, skal den rejsende afholde de ekstraudgifter, som ændringerne medfører. Rejsearrangøren er ikke forpligtet til at foretage ændringer i pakkerejsen."

Skilink indrømmer selv at det ikke er muligt at ændre på rejsen, dog opfinder de pludselig et “tomsengsgebyr” for de 2 andre rejsende, hvilket ik er beskrevet nogle steder i deres vilkår!

Føler mig meget udnyttet da de i denne situation kun tjener yderligere flere penge på mig som kunde da de nu kan sælge en ekstra flybillet og et ekstra skikort samt en ekstra transfer fra lufthavnen!

De har i øvrigt ikke kunne argumentere for dette tomsengsgebyr!

Hvor er det rimelige i det ?

13. Jänner 2026

Manglende fleksibilitet

Vi oplever en klar mangel på fornuft her få dage inden vi skal af sted på vores Skiferie. En ud af otte deltagere måtte desværre melde fra og kunne ikke få dækning hos sin egen rejseforsikring. Vi havde så et håb om, at Skilink ville være fleksible og lade være med at indkøbe liftkort, som de først indkøber om 2 dage. Det vil de sådan set gerne, men det sparrede beløb på CA KR. 3.000 det vil de så selv beholde og ikke helt eller delvis refundere til os.
Så nu ender det bare med, at vi ikke melder fra på den ene deltager, så liftkort må indkøbes af Skilink og så kan vi blot indramme det til evig erindring om, at næste skiferie ikke skal bestilles via Skilink

Så vores anbefaling er selv at indkøbe liftkort på destinationen, når man rejser med Skilink.

12. Jänner 2026

Hej Lars,

Tak for din henvendelse. Det er jeg oprigtigt ked af at høre, og det er naturligvis ikke vores intention, at oplevelsen allerede inden afrejse skal føles utilfredsstillende.

Når det er sagt, er vi nødt til at have ens vilkår for alle vores gæster i forbindelse med afbestillinger. Derfor gælder de samme regler, uanset om man har en privat rejseforsikring, der eventuelt dækker, eller ej.

Rejsen er booket på baggrund af vores rejsebetingelser, som blev accepteret ved bestilling. Disse indebærer desværre, at ved afbestilling mindre end 14 dage før afrejse opkræves et gebyr på 100 %, uanset årsagen til afbestillingen.
Det er ikke muligt at få refunderet enkeltdele af pakkerejsen ved afbestilling.

Jeg håber på din forståelse, og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tobias, Skilink

Fantastisk kundeservice

Vi har været afsted på skiferie i Schladming med Ski Link sammen med en gruppe venner. Under opholdet havde vi to guider, Emily og Sarah, som har gjort langt mere for os, end man overhovedet kunne forvente.

Selv når vi ringede sent om aftenen for at spørge ind til aftenski, smed de alt, hvad de havde i hænderne, for at hjælpe os – 10/10 service.

Vi var desværre ude for et alvorligt uheld på kælkebakken, hvor der måtte tilkaldes en lægehelikopter. Igen reagerede pigerne med det samme og gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe. De ville endda gerne flyve med i helikopteren, men der var desværre ikke plads. I stedet skyndte de sig ned og tog direkte på hospitalet – helt uopfordret.

Vi måtte overnatte på hospitalet, og også her kom de forbi uopfordret med en gave for at ønske god bedring.

KÆMPE cadeau til Emily og Sarah for deres indsats og omsorg. Vi har stadig en halv ferie tilbage og glæder os meget til flere hyggelige oplevelser sammen med dem.

7. Jänner 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr