Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dänemark
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt.
Dejligt område at stå på ski i og mange lifter. En rigtig fin tur med masser af skiløb (-:

Fantastisk skiområde i Cervinia og dejlig beliggenhed af hotel Stambeco

Antwort von DANSKI
Fantastisk skiferie i Wagrain – stor ros til Danski og deres super guider!
Vi har netop været på en skiferie i Wagrain med vores tre børn gennem Danski, og det har været en oplevelse, der overgik alle forventninger. Fra start til slut følte vi os i trygge hænder.
Danski leverede virkelig varen – alt var velorganiseret, og kommunikationen både før og under rejsen var klar og hjælpsom. Det er tydeligt, at de har styr på detaljerne, og at familier er en vigtig målgruppe for dem.
En særlig stor ros skal lyde til guiderne. De var imødekommende, nærværende og altid klar til at hjælpe – uanset om det handlede om praktiske ting, tips til pisterne eller anbefalinger i området. De sørgede for en afslappet og hyggelig stemning, og både børn og voksne følte sig set og godt taget imod.
Selve skiområdet i Wagrain er perfekt til familier: velpræparerede pister, gode børneområder og dygtige instruktører i skiskolen. Børnene elskede hver dag på ski, og vi kunne mærke deres fremskridt allerede efter få dage.
Alt i alt en skiferie med masser af gode minder – meget takket være Danski og deres fantastiske guider. Vi kommer helt sikkert til at rejse med Danski igen!

Antwort von DANSKI
Fantastisk søde guider på destinationen der var en kæmpe hjælp.

Antwort von DANSKI
Hotel widmoos er et rigtig hyggeligt hotel med lækker mad og rigtig sødt og hjælpsomt personale. Skiguiderne var meget søde og venlige og lavede nogle rigtig hyggelige og sjove aktiviteter for både børn og voksne i løbet af ugen.

Antwort von DANSKI
Perfekt skiferie, både bestillingsproces, optil, imens og opfølgning på turen. Stor ros til den service Danski har leveret.

Antwort von DANSKI
Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget imod ved sen ankomst, og at der var en p-plads.
Alt i alt en super god oplevelse med Danski, og jeg vil ikke tøve med, at benytte dem en anden gang eller anbefale dem.

Antwort von DANSKI
Vi planlægger allerede 2027!

Antwort von DANSKI
Velorganiseret og gode guider samt en god app der giver det gode overblik og nødvendige informationer til ugen man er afsted. Det fungerer godt og man føler sig tryg og informeret.
Mvh.en glad skiløber 😁

Antwort von DANSKI
En fantastisk ferie i det fedeste skiområde

Antwort von DANSKI
Alt var godt arrangeret, dog kunne vi godt tænke os et tidligere fly, så man ikke ankommer ved midnat og hjemme igen efter midnat

Antwort von DANSKI
En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var spørgsmål eller noget de kunne hjælpe med.
En god ferie og de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von DANSKI
Vi bookede en familierejse til Bad Gastein med 3-sengsværelse. Ved ankomst fik vi det forkerte værelse. Den tredje “seng” var en almindelig sofa redt op med lagen i et meget lille værelse med minimal opbevaringsplads – helt uegnet til tre personer på skiferie.
Hotelchefen bekræftede, at vi havde fået det forkerte værelse. Første nat kunne problemet ikke løses, da vi ankom sent og der ikke var en ansvarlig til stede. En af os fik rygsmerter efter at have sovet på sofaen, hvilket påvirkede skidagene.
Efter en del besvær fik vi tilbudt et ekstra værelse. Det løste den praktiske situation, men ødelagde formålet med rejsen, da vi havde booket for at bo sammen som familie.
Northlander mener, at det ekstra værelse udgør fuld kompensation og er derefter ikke vendt tilbage på vores anmodning om genvurdering.
Mangelfuld levering, svag håndtering og manglende ansvar i efterforløbet. Vi booker ikke hos dem igen.
skriv på norska
Här är den korta och skarpa versionen på norska (bokmål):
⭐☆☆☆☆
Vi bestilte en familiereise til Bad Gastein med 3-sengsrom. Ved ankomst fikk vi feil rom. Den tredje «sengen» var en vanlig sofa oppredd med laken i et svært lite rom med minimal oppbevaringsplass – helt uegnet for tre personer på skiferie.
Hotelsjefen bekreftet at vi hadde fått feil rom. Første natt kunne problemet ikke løses fordi vi ankom sent og ingen ansvarlig var til stede. En av oss fikk ryggplager etter å ha sovet på sofaen, noe som påvirket skidagene.
Etter en del frem og tilbake fikk vi tilbud om et ekstra rom. Det løste det praktiske, men ødela formålet med reisen, siden vi hadde bestilt for å bo sammen som familie.
Northlander mener at det ekstra rommet utgjør full kompensasjon og har deretter ikke fulgt opp vår anmodning om ny vurdering.
Mangelfull levering, svak håndtering og lite vilje til å ta ansvar i etterkant. Vi kommer ikke til å bestille hos dem igjen.
Udmærkede pakkerejser med fly fra CPH
Guider reagere hurtigt på sms'er når man er på destinationen.
Danski burde måske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, så man kommer til at være i timelange køer på turen fra Lyon til Les 3 Valles.

Antwort von DANSKI
Busturen var nem. Skiforholdene var fantastiske. Guiderne var fantastiske. Hotellet (Gardenia) var OK, men der manglede varmt vand i bruseren og ordenligt wi-fi i spidsbelastningsperioder. Værelset med ekstra opredning til 3 personer var meget lille og sovesofaen var slidt. Madras og hovedpuder ekstremt hårde. Maden var god (halvpension).

Antwort von DANSKI
Super fin service fra hovedkontoret da vi havde brug for at ændre vores rejse. Super søde og imødekommende guider, men havde ønsket lidt mere information omkring området og hvor man skal starte henne, især med børn. Men super opmærksomme og betænksomme!

Antwort von DANSKI
Dejlig skiferie i Wagrain med 1.klasses værter og skiguider på Hotel Himmelberg midt i Wagrain By.
Super gæstfrihed fra danske værter og personale.
Lækker mad. Dejlige værelser.
Søde imødekommende skiguider med humor.
Alt i alt en skiferie lige efter vores behov.

Antwort von DANSKI
Alt kørte som sædvanligt på skinner fra start til slut.
maden ok, værelse ligeledes rent og pænt. dejligt imødekommende personale.
Vinpriserne i forhold til kvaliteten på hotellet lader noget tilbage, at ønske.

Antwort von DANSKI
Engagerede, dygtige guides. Nemt med fly og transfer til endelig destination.

Antwort von DANSKI
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.