Skinfredericia Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg blev mødt med venlighed, professionalisme og stor sans for detaljer. Mine bryn er blevet så flotte, og resultatet oversteg mine forventninger. Jeg kan varm... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har tidligere fået lavet bryn, og det er jeg super tilfreds med. For 3 dage siden fik jeg lavet eyeliner både på øverste og nederste del. Jeg kunne godt ønske, at der havde stået, at man skulle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg får lavet volume vipper fast hos Duha og har i dag også fået lavet permanente bryn. Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet permanent øjenbryn hos Skin A, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Jeg fik en rigtig god og tydelig vejledning, hvor man tog sig tid til at forklare alt og sikre, at resul... Mehr ansehen

1. Laser-Haarentfernung

Alle Bewertungen

65 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik de flotteste bryn i går

Jeg fik de flotteste bryn i går, hun er så sød, lyttende, imødekommende og sørger for en hele vejen igennem, det var en tryg og god oplevelse og jeg vil altid anbefale folk at køre dertil for bryn og vippe behandlinger 🌸

1. Mai 2026

Helt fantastisk.

Jeg har fået lavet Lip Blush af Duha i Skin by A.
Det er så flot lavet og jeg var helt tryg ved at komme der.
Duha er så venlig, rolige omgivelser.
En rigtig god oplevelse.

28. Februar 2026

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse! Jeg er så glad for resultatet. Mine øjenbryn ser naturlige og smukke ud, og servicen var professionel fra start til slut. Du vil føle dig tryg og godt tilpas. Jeg kan varmt anbefale det!

10. März 2026

Er en rigtigt dejlig

Er en rigtigt dejlig, rolig og fin klinik
Man bliver taget godt imod og der bliver fortalt hvad der sker under hele processen.
Meget imødekommende personale.

Alt i alt var min behandling hos den rigtigt gode og jeg rigtigt glad for mit resultat

10. April 2026

Altid god service!

Jeg er altid meget tilfreds og Duha er rigtig dejlig at være sammen med. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde og man bliver hurtigt tryg i hendes hænder. Hun får alle mine varmeste anbefalinger. ❤️

9. April 2026

Super god service

Super god service. God velkomst. Sød til at forklare undervejs. Gør sit arbejde til UG. Hun er smilende og sød og for en til at føle sig tryg

28. Jänner 2026

Super behandling hos Duha

Jeg har fået lavet hybrid-bryn af Duha. Første behandling og med mange flere i vente; for Duha er utrolig dygtig!
Man er tryg, når man lægger sig i hendes stol til en behandling. Hun er præcis og fortæller hvad hun gør og hvorfor.
Jeg kan varmt anbefale hende!

28. Dezember 2025

De varmeste anbefalinger herfra

Jeg fik lavet brow lamination for første gang og jeg er virkelig glad for resultatet😍 Mine bryn ser naturlige, flotte og meget professionelle ud.
Hun er utrolig dygtig, imødekommende og lyttende og man kan tydeligt mærke, at hun arbejder med hjertet. Hele oplevelsen var tryg og behagelig.
Jeg forstår godt, hvorfor hun er kendt for sine bryn. De varmeste anbefalinger herfra!🌟

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uproffesinelt tilgang og ødelagte vipper

Desværre oplevede jeg en meget dårlig service og endte desværre med ødelagte øjenvipper.

Jeg fik foretaget et lash lift, men under hele behandlingen virkede behandleren mere optaget af at skrive beskeder på sin telefon end af selve behandlingen, mens jeg lå med permanentvæsken på vipperne.

Resultatet blev, at mine vipper bøjede bagover og trykkede ind i øjenlågene. Da de efter 2–3 uger begyndte at rette sig, knækkede de og stod i alle retninger.

Behandleren var opmærksom på, at jeg har lange vipper, og burde derfor have testet, hvilken størrelse pad der passede bedst til mig, hvilket desværre ikke blev gjort. Vipperne virker ydermere overbehandlet som om hun glemte tiden (jeg talte 4 sange spillet i baggrunden)

Da jeg kontaktede hende dagen efter, foreslog hun at rette vipperne, men det følte jeg mig ikke tryg ved efter oplevelsen.

2. Dezember 2025

Permanente bryn

Fik lavet bryn og jeg er superglad! Duha var sød venlig og professionel og forklarede undervejs. Kommer helt sikkert igen🤩

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev taget godt imod og Duha er…

Jeg blev taget godt imod og Duha er meget sød og dygtig. Jeg fik lavet en microneedling behandling og indstil videre god resultat. Helt klart et sted jeg vil komme igen. Jeg kan stærkt anbefale behandling ved Duha.

20. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr