Verdensklasse service, skønt med leveringsmuligheder til KBH og at cyklen var godt pakket ind trods den var samlet. Altid en god oplevelse hos Smart Cykler
Hurtig respons på spm. I forbindelse med køb. Levering af virkelig dejlig cykel incl ekstra udstyr monteret - præcis til tiden.
En rigtigt god oplevelse. Vi besøgte butikken, og fik en virkelig god betjening af Rasmus. Der var god tid til at vise og forklare, og ikke mindst besvare alle vores spørgsmål. Det endte med vi "... Mehr ansehen
El Cyklen er fin nok. Men der følger ikke en dansk instruktionsbog med. Ifølge er leverandøren lovmæssig ansvarlig for at der en med. Ved telefon samtale med smartcykler fortalte de at det have de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Smartcykler.dk - Powered by Støvring Cykler fører vi et bredt udvalg af blandt andet elcykler, mountainbikes, citybikes, racercykler, børnecykler og ladcykler. Klik ind på vores hjemmeside www.smartcykler.dk eller besøg vores showroom i Støvring - 30 km syd for Aalborg, hvor vi holder åbent åbent alle ugens dage.
Porsborgparken 11, 9530, Støvring, Dänemark
- info@smartcykler.dk
- smartcykler.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hurtig betjening og rigtig god…
Super hurtig betjening og rigtig god service. Kæmpe anbefaling

Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg fik god information om cyklen. Sød og venlig personale . Nem at komme til fra motorvejen

Antwort von Smartcykler.dk
Jeg havde en fantastisk oplevelse med…
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Smartcykler.dk! Deres service var helt i top – venlig, professionel og hurtig. Jeg købte en Bergamont Revox 4, og cyklen lever fuldt op til forventningerne. Den er af høj kvalitet, kører perfekt og er virkelig et godt køb. Kan varmt anbefale Smartcykler.dk til alle, der leder efter en god cykel og fremragende kundeservice!

Antwort von Smartcykler.dk
Jeg var oppe til jeres udsalg og…
Jeg var oppe til jeres udsalg og prøvede forskellige cykler. Jeg bestilte en og tog hjem. Da jeg kom hjem fortrød jeg og ringede til jer og ændrede til en Falter. Da vi hentede kunne jeg forstå at det var udstillings cyklen jeg fik med hjem, det havde der ikke været snak om. Nå men i går viste jeg min nye cykel til en veninde og hun siger så til mig hvorfor har du fået et lille stel ( 43 ) når du er 170cm burde du have et større stel det vidste jeg ikke noget om og der blev ikke vejledt ang dette hverken Da jeg prøvede cykler eller Da jeg ringede og bestilte cyklen. Nu går jeg og tænker om jeg har fået en forkert str cykel 🤔😱

Rigtig fint forløb
Rigtig fint forløb, med meget fair pris. Cyklen ankom samlet og klar iindkørslen inden for 1uge. Jeg blev adviseret på tlf forinden af en venlig herre. Kan anbefales!
Kom for at kigge/købe en ny cykel
Kom for at kigge/købe en ny cykel. Blev mødt af en dygtig sælger, der lyttede til mine ønsker. Det tog mig ca. 10 minutter at beslutte, hvilken cykel jeg ønskede, og fik derefter fortalt både fordele og ulemper i forhold til andre cykler, så jeg skulle ikke møde nogen "overraskelser". Eneste minus jeg skulle forholde mig til, var min egen tålmodighed, da der var lidt ekstra afhentningstid (samle-tid) pga sommerferie. Men bortset fra det, var det en helt igennem positiv oplevelse.
Havde bestilt en cykel
Havde bestilt en cykel, men skulle rykke for 3-4 gange over 1,5 måned for at få svar på om den var færdig.

Antwort von Smartcykler.dk
Hurtigt og effektiv levering og køb.
God pris og god information i forhold…
God pris og god information i forhold til levering
Oplevelsen i butikken var god
Oplevelsen i butikken var god, dog kunne det have været rart med en lidt bedre intro til brug af cyklen fx hvordan styr osv justeres. Levering var ikke en god oplevelse, der skulle flere henvendelser til førend det kom på plads

Antwort von Smartcykler.dk
God oplevelse af service forløb
Trods ventetid på chatten, var der rigtig god hjælp at hente i den digitale kontakt med medarbejderne. Konklusionen var at cyklen skulle serviceres. Cyklen blev serviceret hurtigt og nemt på det aftalte tidspunkt. Da det var en mindre serviceopgave fik vi muligheden for at vente imens. Alt i alt super service og god oplevelse.
Kundeservice er piv elendigt
Kundeservice er piv elendigt. Har haft en sag kørende med en reklamationsret på en strit ny cykel siden januar.
Er af flere omgange blevet fortalt at diverse kollegaer er på ferie og så, er jeg ikke kommet videre.
Vil klart anbefale ikke at handle med dem, da kundeservice er så elendigt. Hvis der er noget galt med din cykel, skal man selv kvittere for det hos ekstern cykelsmed og igennem en 8 måneders lang kamp med dem.
Sur smiley herfra😡

Super oplevelse
Super oplevelse. Fik besked fra dem personligt, hvornår levering vil ske. Cyklen var 100% køreklar da vi modtog det. Super god service
Rigtig god og hurtig levering af cykel.
Cykelkøb
Da det både er en fysisk butik og en webshop, havde jeg en forventning til at jeg kunne få en ubrugt cykel, ikke demomodellen. Men da det var weekend måtte jeg nøjes med demomodellen. Der var ingen afslag i prisen. Var kørt langt for at se cyklen og afhente den. På webshoppen kun vi se, at cyklen var på lager i den rigtig størrelse. Jeg spurgte, om det var muligt at få en ubrugt cykel i kasse og selv samle den. Det er meget lettere, at transportere en usamlet cykel i bil. Dette var ikke en mulighed fik den unge ekspedient at vide af en kollega. Paw (den unge ekspedient) gjorde det godt nok.

God oplevelse
Jeg syntes det var dejligt, at jeg fik en mail om hvornår cyklen ville ankomme, og da cyklen kom, var den blevet pakket godt ind, så den blev passet på i transporten.
Alt er i orden
Hurtig tilbagemelding på forventet levering, og mails med præcis leveringsdato og tidspunkt som passede mig. Alt var i orden da cyklen blev modtaget.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.