Hurtig respons på spm. I forbindelse med køb. Levering af virkelig dejlig cykel incl ekstra udstyr monteret - præcis til tiden.
Das sagen Bewerter
En rigtigt god oplevelse. Vi besøgte butikken, og fik en virkelig god betjening af Rasmus. Der var god tid til at vise og forklare, og ikke mindst besvare alle vores spørgsmål. Det endte med vi "... Mehr ansehen
Fik mod forventning en fuldt samlet cykel, endda med pedaler flaskeholdere og mount monteret. Den blev leveret på den aftalte dag og med opkald 15 min. inden levering. Virkelig god service!
Bestilte en cykel onsdag, og den blev lev med fragtmand mandag, 100 % samlet, og klar til at kører på. Samtidig sparede jeg ca 1000kr i forhold til pris hos lokal cykel mand.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Smartcykler.dk - Powered by Støvring Cykler fører vi et bredt udvalg af blandt andet elcykler, mountainbikes, citybikes, racercykler, børnecykler og ladcykler. Klik ind på vores hjemmeside www.smartcykler.dk eller besøg vores showroom i Støvring - 30 km syd for Aalborg, hvor vi holder åbent åbent alle ugens dage.
Kontaktinformationen
Porsborgparken 11, 9530, Støvring, Dänemark
- info@smartcykler.dk
- smartcykler.dk
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig professionel betjening.
Jeg handlede cykel med Willads og det var virkelig en god oplevelse. Han forklarede og vejledte så jeg følte mig helt tryg i det jeg valgte. Meget dygtig fyr. Og virkelig tålmodig trods vi var der i over en time.
5. Stjerne fik han desværre ikke da der var en enkelt ting, som blev lovet og det desværre ikke kunne fremskaffes af Boss da det endnu ikke var fremstillet.
Men jo ikke Willads skyld og jeg fik virkelig en flot kompensation i stedet.
Mvh Grethe fra Suldrup.
Hurtige og hjælpsomme på chatten på…
Hurtige og hjælpsomme på chatten på hjemmesiden.
Fik vejledning til at finde en billig cykel til mit behov.
Blev leveret i løbet af få dage med fragtmand

Hurtigt og god levering
Hurtigt og god levering, med fin løbende info.
I øvrigt også billigste sted for den pågældende cykel :-)

Antwort von Smartcykler.dk
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Rigtig god vejledning med fejl på cykel som virker perfekt

Fin service
Jeg bestilte en el-cykel på nettet. Leveringen blev udsat et par gange men hver gang fik jeg info (få dage). Jeg er fuldt ud tilfreds og kal anbefale dem.

Antwort von Smartcykler.dk
Jeg handlede cykel online og fik…
Jeg handlede cykel online og fik desværre leveret en cykel med en fejl. Kontaktede Smartcykler først via telefon og derefter på mail. De svarede hurtigt og kom straks med brugbare løsninger. Super god service – tak for handlen!

Antwort von Smartcykler.dk
Er utrolig skuffet over at have handlet…
Er utrolig skuffet over at have handlet hos jer. Køber 2 dyre cykler hos jer og ingen form for instruktion i hvordan det hele virker og der mangler dansk manual samt info om den app man skal bruge for at låse sin motor på cyklen jeg mailer og ringer og spørger til info men ingen svar så alt i alt skuffet over servicen hos jer

Kom til lovet tid
Kom til lovet tid, og da jeg havde et spørgsmål kl 19.30 fik jeg hurtig hjælp af lagerchefen via deres online chat som heldigvis er rigtige mennesker. Klar anbefaling herfra.

Fin pris og levering var OK
Fin pris og levering var OK
Svære at få fat på ved telefonisk kontakt.

Imødekommende betjening
Imødekommende betjening. Fin vejledning og god pris

Antwort von Smartcykler.dk
Super god service god priser og hurtig…
Super god service god priser og hurtig levering, cykler var leveret samlet så min søn kunne cykle med det samme da han kom fra skolen.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Nem levering med en helt samlet cykel. Og en meget fin pris

Dårlig service
Jeg skriver aldrig anmeldelser- men denne er jeg nød til at få skrevet.
Jeg bestilte en cykel og jeg fik at vide at den hurtigt ville blive samlet, da jeg ikke var interesseret i demo modellen. Efter 6 uger tager jeg kontakt til butik, da jeg intet har hørt.
Jeg får at vide at den sidste nye cykel er solgt til en anden og jeg kan købe demo modellen. Jeg har ventet hele sommeren forgæves på min nye cykel.
Jeg modtager derefter et skriftligt tilbud hvor det ser ud som om at hvis jeg køber demo modellen sparer jeg 2.300kr. og derudover lidt håndøre på lås mm. Da jeg får kikket ordentligt efter opdager jeg at den nye cykel som jeg var blevet lovet kostede det samme. Tilbuddet så altså ud som om det var bedre end lovet.
Jeg føler mig fuppet. Jeg ventede 6 uger og i sælger cyklen til anden side. Derefter sender i et tilbud som ser ud som om jeg sparer en masse. Det var fup.
Servicen i dette firma er i bund og jeg kommer aldrig til at handle ved jer.

Fantastisk professionel service 🚲

Great costumer service
Great costumer service from Smartcykler. Received a top quality bike at a great price. Will shop here again for sure👍

Antwort von Smartcykler.dk
Super hurtig betjening og rigtig god…
Super hurtig betjening og rigtig god service. Kæmpe anbefaling

Rigtig god service
Rigtig god service. Jeg fik god information om cyklen. Sød og venlig personale . Nem at komme til fra motorvejen

Antwort von Smartcykler.dk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.