Det er en virkelig god bog og der er nogle gode og lækre opskrifter i. Jeg bryder mig fx slet ikke om linser,bønner og avokado, så jeg savner at der stod et alternativ til hvad jeg kunne bruge i s... Mehr ansehen
Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Dänemark
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen

Egentlig ret gode opskrifter
Egentlig ret gode opskrifter. Og da jeg måske er lidt kræsen, ikke meget, men flere ingredienser der bruges, er ikke lige mig. Men har selv lavet opskrifter til diabetis retter som min mand også kan lide. Han er mere til “gammeldags mad “😉 men tænker da en anden kan få glæde af bogen på et tidspunkt.

Hurtig og præcis ekspedition

Antwort von Smart Makro
Hurtig og nemt at bestilleog dejlig at…
Hurtig og nemt at bestilleog dejlig at pakken komme så hurtigt

Antwort von Smart Makro
Den nemmeste og mest overskuelige kur…
Den nemmeste og mest overskuelige kur jeg nogensinde har været på.
Så nem og lige til, super lækker mad.
Det eneste jeg fortryder er jeg ikke startede før.
Kæmpe anbefaling her fra.

Antwort von Smart Makro
Virkelig gode opskrifter men skuffende pasta
Virkelig gode opskrifter, men proteinpastaen skal virkelig forklædes i sauce, da de er meget stive og smager ikke særlig godt for sig selv. Pastaerne er meget mørkere end på billederne (både før og efter kogning) VIRKELIG falsk at give sådan en forventning.
Så en anbefaling, der påstod pastaen smager som normal pasta - løgn
Er virkelig glad for opskrifterne og syntes det er 4-5 stjerner værd, men pastaen trækker voldsomt ned.
Pestoen er også rigtig fin

Antwort von Smart Makro
Jeg er rigtig glad for bogen ,det er…
Jeg er rigtig glad for bogen ,det er opskrifter der er nem at følge ..Har prøvet nogle af dem af ,så jeg er fuld ud tilfreds.
Hilsen Birtha Pedersen

Bare super oplevelse
Overskuelig hjemmeside, let at bestille, hurtig levering og en lækker bog at kigge i med gode overskuelige opskrifter

Antwort von Smart Makro
Dejligt produkter og god pesto
Dejligt produkter og god pesto , glæder mig til at prøve lidt af fra madplanen for par

Antwort von Smart Makro
Varen blev hurtigt sendt.
Varen blev hurtigt sendt.
Jeg valgte at købe en bog, det kan jeg bedst med. Købte den til diabetikere som 2 sortering. For mig vil det være ligegyldigt, hvis der var nogle fejl. Bogen var rigtig fin.
Der er rigtig mange gode opskrifter, nemme at gå til. Ingredienser vi kender.

Antwort von Smart Makro
Rigtig lækre og velsmagende retter!
Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har købt Diabetes-bogen, kvinder i overgangsalderen og 6 ugers kostplan.

Yderst tilfreds
Hurtig levering. Fantastiske opskrifter og kostplan.
Jeg er yderst tilfreds og har allerede anbefalet jeres bøger til andre.

Antwort von Smart Makro
Kostplanen for par er helt fantastisk
Kostplanen for par er helt fantastisk. Alt er lækkert, smagfuldt og lige til at gå til.
Planen er med til at give hurtige og sunde resultater uden sult - selv min mand er begejstret 🤩

Jeg er glad for bogen
Jeg er glad for bogen. Den er et godt supplement til min måde at se diabetes på

6 ugers kostplan.
Jeg synes desværre ikke den er så nem igen. Fordelingen af maden synes jeg er forvirrende da man selv skal regne det ud fordi opskrifterne er til to dage.
For mig skulle den ha været idiotsikker og mængden skulle være nemmer at se i stedet for at man selv skal regne mængden ud. Det giver mig en opgivende følelse. Desværre. Også vil i helt sikkert skrive tilbage at måltiderne er til to dage for at spare tid i køkkenet. Men det hjælper jo ikke når man skal dividere det hele med to.

Antwort von Smart Makro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.