Smart Makro Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er en virkelig god bog og der er nogle gode og lækre opskrifter i. Jeg bryder mig fx slet ikke om linser,bønner og avokado, så jeg savner at der stod et alternativ til hvad jeg kunne bruge i s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at smart makro havde modtaget min bestilling og trukket penge fra min konto, skete der intet ! Jeg skrev til kunde service en mandag aften, tirsdag formiddag fik jeg svar tilbage. De beklaged... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækre og velsmagende retter. Fine bøger, trods det, at jeg købte dem billigere som 2. sortering. Om opskrifterne virker efter hensigten er for tidligt at sige. Jeg er i gang med første uge. Har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Mehr ansehen

1. Lebensmittelgroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønne kogebøger med dejlige og…

Skønne kogebøger med dejlige og smagsfulde retter

15. Juli 2026

Hej Lærke,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at du er glad for vores kogebøger. Vi håber, de kan give masser af god inspiration i køkkenet fremover.

Hurtige

Det er nemme og ligetil opskrifter uden så mange dikkedarer

26. Juli 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du synes, opskrifterne er nemme at gå til. Vores mål er netop at gøre sund mad så enkel som muligt, så den passer ind i en travl hverdag.

Efter 9 dage

Efter 9 dage, følger opskrifter. Min mave er svundet meget ind, hele familien spiser det, de er med til at planlægge, vi er mætte, jeg køber ikke slik ved kassen mere.
Tabt 1kg , ikke meget ,men langsomt tempo passer mig bedst, så om det tager 3 eller 6 mdr at nå mål er lige meget.
Mangler en opskrift på koldskål, og kammer junker.

23. Juli 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede efter 9 dage oplever så mange positive forandringer. Det lyder som om, at kostplanen er blevet en naturlig del af hverdagen hos jer, og det er virkelig skønt at læse.

Og du har helt ret – det vigtigste er ikke, hvor hurtigt det går, men at det er noget, man kan holde fast i. Vi hepper på dig hele vejen mod dit mål.

Og tak for ønsket om koldskål med kammerjunker – det tager vi med videre, når vi udvikler nye opskrifter 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig levering og varen på lager

20. Juli 2026

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi havde varen på lager, så den hurtigt kunne sendes afsted.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Kostbogen er nem og overskuelig og med massere af lækre retter.
Dog et lille minus er det med når opskrifterne er lavet til 2 dage - jeg er typen der er knap så god til og spise det samme i 2 dage, plus jeg bor alene, og her havde det været rart hvis opskrifterne kun var lavet ud fra 1 portion, og så folk selv ku gange det op hvis de vil have det til 2 dage. Men ellers en virkelig skøn bog. Som jeg allerede får meget glæde af.

7. Juli 2026

Hej Bianca

Tusind tak for din anmeldelse – og tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for bogen.

Jeg kan også godt forstå din pointe omkring 2-dages opskrifterne. Vi har valgt den løsning, fordi de fleste af vores kunder gerne vil lave mad til flere dage ad gangen for at spare både tid og opvask i en travl hverdag. Men vi er helt med på, at det ikke passer lige godt til alle – især ikke når man bor alene.

Vi tager derfor din feedback med videre, når vi udvikler og opdaterer vores kostplaner.

Rigtig god fornøjelse med resten af bogen.

26. Juni 2026

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at din ordre kom hurtigt frem.

Hurtigt service

De beklagede rigtig mange gange og ville straks sende en ny bog, hvilket jeg modtog onsdag eftermiddag 😊.
Det var rigtig god og hurtig service 👍

8. Juli 2026

Hej Stina

Tusind tak for din anmeldelse – og tak fordi du gav os mulighed for at rette op på fejlen.

Selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at sådan noget skal ske, er vi rigtig glade for, at vi hurtigt fik fundet en løsning, så du ikke skulle vente længere end nødvendigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Super nem hjemmeside

Super nem hjemmeside, fantastiske opskrifter, let forståeligt, meget lækker mad, som min mand og jeg bliver meget mætte af. Protein pasta smager skønt. Vi er fans 🤩

5. Juli 2026

Hej Pia

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at både du og din mand har fået så god en oplevelse. Det betyder virkelig meget for os, når vores produkter bliver en naturlig del af hverdagen og kan nydes af hele familien.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode nemme opskrifter i en travl…

Gode nemme opskrifter i en travl hverdag og ingen madspild😄

26. Juni 2026

Hej Winnie

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at kostplanen passer godt ind i en travl hverdag. Og så er mindre madspild bare en rigtig god bonus, som vi ved betyder meget for mange familier.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte bogen lynkur på 10 dage og er…

Bestilte bogen lynkur på 10 dage og er super begejstret. Super lækre og nemme opskrifter. Ikke noget over smart og noget hele familien kan være med på. Har på 3 dage allerede tabt 1,5 kg

28. Juni 2026

Hej Bettina

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 😊

Hvor er det skønt at høre, at du er så begejstret for kostplanen. Og sikke en start – 1,5 kg på bare 3 dage er virkelig flot 👏

Vi håber, du bliver lige så glad for resten af forløbet, og at kostplanen fortsat gør det nemt at holde fast.

Lynkuren virker

Vi er glade for “lynkuren” og den virker uden nævneværdig sult - dejlige opskrifter

15. Juni 2026

Hej Kate

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er kommet godt fra start. Vi håber, at de næste dage bliver mindst lige så gode, og at du fortsat får en rigtig god oplevelse med kostplanen.

30. Mai 2026

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at din ordre kom hurtigt frem.

Super god bog

Super god bog, let og overkommeligt, tak.

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det gør os virkelig glade at høre, at bogen opleves som både let og overskuelig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny inspiration til den sunde aftensmad

Jeg købte madplan til 6 uger for at få ny inspiration til den sunde aftensmad. Det er vildt gode opskrifter og så er det nemt og forholdsvis hurtigt at lave - jeg er kæmpe fan. Jeg købte også jeres pesto og protein pasta - det er bare i orden! Og trods jeres flyttesalg, så fik jeg mine varer på få dage - gode oplevelser gør, at jeg helt sikkert at jeg handler igen

3. Juni 2026

Hej Heidi

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 😊

Det gør os rigtig glade at læse, at du har haft så god en oplevelse hos os – både med produkterne og hele købet omkring dem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad for 2 i 4 uger i en veltilrettelagt…

Mad for 2 i 4 uger i en veltilrettelagt plan nem og overskuelig.

9. Juni 2026

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at I er glade for kostplanen. Vi har gjort os umage for at skabe noget, der er nemt at følge i hverdagen, så det er dejligt at høre, at det er den oplevelse, I har haft.

Nemme overskuelige opskrifter

Nemme overskuelige opskrifter. Masser at vælge imellem.

Hej Lisa

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplever opskrifterne som både nemme og overskuelige. Vi ved, at hverdagen kan være travl, så det betyder meget, når kunderne synes, det er let at komme i gang.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode opskrifter - jeg er fan!

Jeg har købt 10 dages planen, for lige at afprøve det. Planen kom ikke på mail som forventet, men ved henvendelse til firmaet, blev det fixet med det samme.
Superfine og lækre opskrifter 👍

5. Juni 2026

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at vi hurtigt fik løst problemet med e-bogen, så du kunne komme i gang. Det er selvfølgelig ikke meningen, at den skal udeblive, men heldigvis var det hurtigt klaret.

Og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både planen og opskrifterne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde lidt problemer med at der…

Jeg havde lidt problemer med at der manglede noget i min pakke som postnord havde tabt .Men fik mine vare dagen efter .hurtigt respons rigtigt glad for mit køb

1. Juni 2026

Hej Naja

Tusind tak for din anmeldelse og for din tålmodighed.

Selvom det selvfølgelig er træls, når noget mangler i en pakke, er vi glade for, at vi hurtigt fik fundet en løsning, og at de manglende varer kom frem dagen efter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtigt at lægge bestillingen og…

Meget hurtigt at lægge bestillingen og modtog også varerne hurtigt. Tak, kunne godt finde på at bestille fra jer igen!

2. Juni 2026

Hej Ann-Reena

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt. Og så bliver vi selvfølgelig ekstra glade for at høre, at du kunne finde på at handle hos os igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode opskrifter og hurtig levering af…

Gode opskrifter og hurtig levering af fysisk bog

Hej Suzi

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er glad for opskrifterne, og at bogen kom hurtigt frem.

Sofie // Smart Makro

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr