Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Integrationen til webshoppen fungerer SUPER, men jeg mangler virkelig en funktion hvor jeg kan lave batchforsendelser: Dvs. skabe f.eks. 100 ens forsendelser ud fra en adresseliste. Dette betyder desv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændigt eminent produkt, med en endnu bedre kundeservice. Absolut imponeret, de går helt udover hvad der kan forventes af dem for at hjælpe dig. Er meget taknemmelig, de har blandt andet ordnet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smart Send er et super Addon til Wordpress, der via et simpelt userinterface lader både garvede som uerfarne Woocommerce/Wordpress brugere opsætte et komplet fragtsystem i backenden med få klik. Der e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Det startede med at vi fik super god hjælp til opsætningen af modullet og efterfølgende tips til gode måder at håndtere fragten overfor vores kunder. Smart Send... Mehr ansehen

1. Transport- und Versandservice

Vom Unternehmen geschrieben

Smart Send tilbyder en fragtløsning til webshops der gør det muligt at opsætte fragtprisberegning, visning af afhentningsteder og automatisk fragthåndtering herunder oprettelser af pakkelabels - direkte fra webshoppen.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Genialt Produkt

Virker perfekt, kan klart anbefales! :)

26. Oktober 2018

Hej Mathias

Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du kan lide vores fragtløsning :)

Rigtig god dag.

Smart Send Support Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for den hurtigste og mest…

Tak for den hurtigste og mest hjælpsomme support :)

7. Mai 2018

Hej Jeanette

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god supportoplevelse.

Rigtig god dag.

Virkelig god support

Jeg har haft Anders i support til at hjælpe mig med vores smart send modul. Det virkede perfekt, hurtige svar på mail og løste alle problemer. Kan helt klart anbefale Smart Send

1. Mai 2018

Hej Oliver

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at har haft en god supportoplevelse og er glad for vores produkt.

Vi ønsker dig alt held og lykke med din webshop, og din flotte feedback vil vi give videre til Anders.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super plugin til afsendelse af varer fra en webshop

Vi ledte efter en løsning til at håndtere afsendelser af varer fra vores webshop, og vi fandt SmartSend Det vidste sig at være lige det plugin vi ledte efter. Super nemt at bruge og meget funktionelt. Det er noget som har virkeligt gjort vores arbejde nemmere og smartere.

12. April 2018

Kære Kinsa Sport

Vi takker mange gange for jeres fine anmeldelse og er glade for, at I er tilfredse med vores fragtløsning.

Vi ønsker jer alt held og lykke med jeres fine webshop http://kinsa.dk

Smart Send's support team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og hjælpsom support

Rigtig god og hjælpsom support, som fik mig hurtigt i gang med særlige fragtregler. Godt, solidt plugin til WooCommerce med table-rate opsætning af fragt.

7. Jänner 2018

Kære Jakob

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support, og at du i øvrigt finder vores WooCommerce-plugin nyttigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og hjælpsomme og god til at …

Søde og hjælpsomme og god til at forklare så det giver mening

4. Jänner 2018

Kære Duftladen

Vi er glade for, at I har haft en god supportoplevelse, og vi takker mange gange for den fine anmeldelse.

Held og lykke med jeres webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smart Send var virkelige flinke og …

Smart Send var virkelige flinke og hjælpsomme til at hjælpe os igang.

4. Jänner 2018

Hej Adnan

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi ønsker dig held og lykke med din webshop.

18. Dezember 2017

Hej Gitte

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glad for, at du har haft en god supportoplevelse.

Held og lykke med din webshop her i julen.

Super nemt og effektivt

Smart Send har kraftig reduceret min tid jeg bruger på håndtering af orderne, hvilket har givet mig mere tid til at vækste shoppen!

Stor fed anbefaling herfra :D

13. Dezember 2017

Antwort von Smart Send

Tak for din fine anmeldelse David. Vi er glade for, at du har haft en god supportoplevelse.

Smart Send's support team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt, hurtigt og simpelt!

Smart send har levet fuldt op til vores forventninger! Deres fragtsystem er effektivt, simpelt og overskueligt at bruge. Udover det så er der en række funktioner som er nemme at bruge og så har supporten også været meget hurtig. Kun gode anbefalinger herfra :-)

6. Dezember 2017

Hej Martin

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for din positive oplevelse, og håber at du fortsat vil forblive glad for vores fragtløsning.

Held og lykke med din shop.

Smart Sends Support Team

Behaglige, hurtigt og effektivt

Rar medarbejder, kort responstid - funktionelt produkt

29. November 2017

Kære Mathias

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god supportoplevelse, og selvfølgelig at du kan lide vores fragtløsning.

Fantastisk kundeservice

Jeg har anvendt Smart Send på min webshop, og kan kun anbefale dem. Derudover har de fantastisk og ikke mindst hurtig support!

24. November 2017

Kære Carina

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support, og at du er glad for vores fragtløsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har aldrig været nemmere for os at …

Det har aldrig været nemmere for os at lave pakkelabels og tracke vores pakker, end det er nu med SmartSend.
Jeg takker for den gode service og den høje kvalitet.

13. November 2017

Hej Søren

Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores produkt.

Smart Send Support

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og altid god kundeservice.

6. Juli 2017

Antwort von Smart Send

Tak for den fine anmeldelse Jannick.

Vi er glade for at du har haft en god supportoplevelse. Vi håber du forbliver glad for vores produkt :)

go & kvik service

14. Juni 2017

Kære Lund Møbler

Tak for jeres fine anmeldelse. Vi er glade for at I har oplevet god support i forbindelse med jeres Smart Send abonnement.

Smart Send's support team

*****

Helt igennem fantastisk service *****

13. April 2017

Antwort von Smart Send

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Mange tak for den fine anmeldelse.

Mvh
Support Team
Smart Send ApS

Fantastisk service

Tog i forbindelse med opstarten af vores webshop kontakt til Smartsend, da jeg var lidt itvivl om hvordan det hele fungererede.
Supporten var super hurtige til at hjælpe, og til at besvare mine mange spørgsmål.

Kan klart anbefales! :-)

31. Jänner 2017

Kære Andreas

Vi er meget glade for at du har haft en godt oplevelse med vores support og vi er glade for at kunne byde dig velkommen hos Smart Send. Vi håber at du bliver tilfreds med vores WooCommerce løsning.

Mvh
Support Team
Smart Send ApS

Hjælp

Fik hurtigt og god hjælp fra support :)

27. November 2016

Antwort von Smart Send

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god supportoplevelse. Mvh Smart Send's support team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Support

Hurtig respons på min henvendelse 👍🏻

1. September 2016

Antwort von Smart Send

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Hvis der er noget du synes vi kunne gøre bedre er vi altid meget interesseret i at vide det.

Smart Send Support

Kvalitet og service

SmartSend yder en suværen service og har et produkt, der minimerer tidsspild og fungerer uden fejl.

30. August 2016

Hej Karsten.

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med vores support. Vi håber at du får brugt den sparede tidsspilde til noget fornuftig og fortsat vil være glad for vores løsning :)

Mvh Smart Send Support

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr