Leveransen gick fort och smidigt paketet kom till min dörr när jag var på jobbet måndag 02032026 och skidorna var i bra skick. Däremot så var paketet trasigt i botten och min överraskning var borta.... Mehr ansehen
Jag var skeptisk till att beställa från snowleader.se pga recensioner här på trustpilot. Jag gjorde en beställning ändå och är supernöjd! Beställde skor den 19 juli och dem levererades idag den 24 jul... Mehr ansehen
Bra packat och fin vara. Lagom snabb leverans, dvs ej expressleverans men absolut ej långsam - normal. Fantastiska skor! De är små i storleken så man måste välja ett par som är minst en storlek stör... Mehr ansehen
Snowleader, din e-butik för friluftsliv.
Snowleader erbjuder onlineförsäljning av utrustning och tekniska kläder för bergen.
Upptäck hela vårt sortiment av skidåkning, turskidåkning, snowboard, trail-running, vandring, camping och vårt livsstilssortiment.
3 universum erbjuds på webbplatsen:
SNOW
OUTDOOR
CITY
Vi är friluftsentusiaster och vi gör vårt bästa för att ge dig råd och erbjuda dig tekniska produkter till rätt pris.
Frankreich
Great service and fast shipping to Sweden. Tracking was available all the way. Great service 👍
Väl fungerade webshop med trevlig och kunnig personal. Rekommenderas!
Sämsta företaget någonsin. Beställde skor som aldrig kom men de skickade en faktura. Inga meddelande alls, när jag kontaktar dom så skyller de på att jag inte betalt (hade faktura på Klarna). De makulerar fakturan när jag pratar med dom och säger att de gjort det tidigare!
Inte alls tillmötesgående utan vill helst inte ha kunder verkar det som! Mig slipper ni!

Antwort von Snowleader
Everything was ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️! From ordering to check out and delivery (to Sweden). 🚚 . Thank you!🙏
Snabb leverans. Robusta grejer. Fick det man betalade för. Hade velat ha lite föer bilder på hur produkten ser ut annars suveränt!
Var orolig som alltid vid köp från ny sida men de va inga konstigheter; bra pris, snabb leverans från franska Alperna till Stockholm; tog 9 dagar! Rekommenderar!
5 +++++ för snabb leverans
men jag räknade med att varan skulle komma i en påse men den komm i en kartong
lite jobbigt att bära 2-3 km från ombudet