Sobby Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn oude iPhone verkocht aan Sobby omdat ik daar de hoogste prijs kreeg en ik goede reviews had gelezen. De prijs die op internet werd berekend, kreeg ik keurig uitbetaald. Ik had het pakje di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik verkoop al jaren lang mijn oude iPhone aan Sobby, altijd een goed bod en snel uitbetaald. Aantal maanden opnieuw weer mijn oude iPhone opgestuurd, maar na lange was de conclusie dat Post.nl het pa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Mehr ansehen

1. Medien & Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super snelle afhandeling

Super snelle afhandeling. Heb een iPhone verkocht aan Sobby. Zaterdag verzonden, de woensdag erop stond het geboden bedrag al op mijn rekening. Zeker een aanrader.

10. Jänner 2024

Aanrader

Naar mijn idee eerlijke prijs en heel snelle uitbetaling en ook de prijs gekregen die ze aangaven na invullen van de vragenlijst en niet 'we hebben nog wat minuscule krasjes gezien, je krijgt drie tientjes minder' bijvoorbeeld zoals ik laatst had met mijn telefoon bij een andere verkoper online en het gemak van geen mensen in je huis.

11. Jänner 2024

In een woord super!

Dit is de eerste keer voor mij geweest dat ik via een website die Apple spullen opkoopt iets verkocht heb. Ik was in het begin erg sceptisch omdat je vaak verhalen leest over dat dan achteraf de prijs flink naar bedenden wordt aangepast. Bij Sobby had ik vanwege alle recensies een goed gevoel, ook boden zij een goede prijs voor mijn MacBook. Heel erg blij dat ik op deze manier mijn MacBook heb kunnen verkopen. Geen gedoe met handelen op bijv. Marktplaat. Het geld had ik binnen een paar dagen op mijn rekening.

Ik overweeg zeker om in de toekomst weer iets via Sobby te verkopen

9. Jänner 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Iphone opgestuurd en een dag later al het geld op mijn rekening. Wil je jouw iphone makkelijk verkopen voor een zeer goede prijs? Sobby is by far de beste en eerlijkste waar je zonder gedoe je iphone naar kunt op sturen, voor een goede en eerlijke prijs. Ik ben blij:)

8. Jänner 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb in de loop der jaren nu 4 keer…

Ik heb in de loop der jaren nu 4 keer mijn gebruikte APPLE divices verkocht aan Sobby.
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf.
Ze geven een eerlijke prijs en betalen snel.
Ook de administratieve afhandeling is prima.
Topper

5. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gsm met kapotte camera

Ik kocht in februari vorig jaar een iPhone SE. In december (dus nog binnen het jaar) was de camera kapot. Ik ging langs, moest de sobby-verkoper eerst nog overtuigen dat mijn gsm niet gevallen was of waterschade had en dat hij dus bijgevolg echt nog onder garantie viel. Ze hebben er nieuwe camera ingestoken maar ze gaven zelf aan dat dat het probleem niet oploste (camera was niet scherp). Meer konden ze niet doen zeiden ze. ‘Toestel niet recentste model’. Ik vind dit niet ok. Garantie v 1 jaar is garantie, toch?!

1. November 2023

Super ervaring!

Mijn iPhone verkocht aan Sobby - aanmelden ging heel soepel en het verzend label was zo geprint. Twee dagen geleden verstuurd en vandaag het geld volgens de prijsopgaaf ontvangen. Top geregeld!

22. Dezember 2023

Verk. oude telefoon

Keuring door hun per mail de vragen gesteld, deze geantwoord, verder alles netjes afgehandeld en keuring de betaling verzorgd

14. Dezember 2023

MacBook ingeruild

Ik vond het best spannend om mijn laptop zomaar op te sturen maar las veel goede berichten.
De afhandeling ging snel en netjes helemaal top!

18. Dezember 2023

Betrouwbare reseller!

Al meerdere malen zaken gedaan met Sobby. Alles wordt zeer snel en objectief afgehandeld. Wat mij betreft de meest betrouwbare en goede reseller die er op dit gebied bestaat. Ik blijf hier terugkomen!

15. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super simpel platform met eerlijke prijzen!

Super simpel platform met eerlijke prijzen. Je voert de gegevens van, in mijn geval een telefoon, op de website in. Sobby doet een bod op basis van de ingevoerde gegevens en wanneer je akkoord bent stuur je je telefoon op. Zodra zij je telefoon ontvangen hebben, ontvang je daarvan een berichtje met daarin de melding dat je binnen 24 uur bericht ontvangt over de afhandeling. En dat klopt. Binnen een paar uur stond het geboden geld op mijn rekening.

13. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr