Ik heb mijn oude iPhone verkocht aan Sobby omdat ik daar de hoogste prijs kreeg en ik goede reviews had gelezen. De prijs die op internet werd berekend, kreeg ik keurig uitbetaald. Ik had het pakje di... Mehr ansehen
Wilde mijn Iphone 15 vekopen en na wat zoeken op het web, kwam ik uit bij Sobby. Een heel mooi bod ontvangen (onder voorbehoud uiteraard) en mijn telefoon opgestuurd. Goed op de hoogte gehouden via ma... Mehr ansehen
Ik verkoop al jaren lang mijn oude iPhone aan Sobby, altijd een goed bod en snel uitbetaald. Aantal maanden opnieuw weer mijn oude iPhone opgestuurd, maar na lange was de conclusie dat Post.nl het pa... Mehr ansehen
Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby. Eén erg vriendelijke dame aan de telefoon gesproken, die duidelijk uitleg gaf hoe het werkt. Mijn telefoon opgestuurd, en binne... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Uw iPhone verkopen voor de best mogelijke prijs. Defect of werkend wij bieden het hoogste bedrag van heel Nederland.
kievitstraat 7, 4585AJ, Hengstdijk, Niederlande
- 0114850745
- algemeen@sobby.nl
- sobby.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima service en realistische prijzen!
Na eerst mijn iPhone vruchteloos aangeboden te hebben op Marktplaats, terechtgekomen op de website van Sobby. De reviews waren goed, dus ik besloot het ok te proberen. Na een nauwkeurige omschrijving te hebben gegeven, bood Sobby realistische prijs voor mijn telefoon.
Na akkoord kreeg ik netjes een verzendlabel en heb ik de telefoon netjes verpakt en verstuurd via PostNL.
Door de feestdagen was er wat vertraging, maar een dag na ontvangst kreeg het beloofde bedrag op mijn rekening.
Topservice en bedrijf, graag de volgende keer weer!
Wederom perfect
Wederom perfect
Snelle uitbetaling en 100% eerlijk !!
Nooit meer ergens anders dan Sobby
Erg duidelijk en snel
Erg duidelijk, snel en betrouwbaar
Na een mooi bod, en verzending kreeg ik gelijk m’n geld gestort!
Sobby kan ik iedereen aanbevelen.
Na aankoop van een nieuwe iPhone mijn oude iPhone 8 verkocht aan Sobby. Na het versturen van de oude iPhone de volgende dag keurig bericht dat de iPhone was binnen gekomen en weer een dag later stond het geld op m’n bankrekening, Heel netjes!
Top bedrijf.
Nog nooit zo makkelijk mijn oude telefoon verkocht als bij Sobby.
Mijn telefoon opgestuurd, en binnen 2 dagen stond het afgesproken bedrag al op mijn bankrekening.
En beduidend meer gekregen dan bij de bekende telefoon aanbieders.
Kom hier zeker de volgende keer weer terug.
Top. 👍
Alles perfect gelopen
Alles perfect gelopen
Het bedrag wat beloofd werd is een dag later ook daadwerkelijk uitgekeerd !
Eerlijk en betrouwbaar
Goeie service!
Snel en goede prijs
Nette prijs geboden. Makkelijke afhandeling en supersnel
Super service
Super service. Zaterdag telefoon verzonden, dinsdag het geld op de rekening. Top!
Top!
Super goede service, helemaal niets aan te merken op dit bedrijf. Ik kreeg een duidelijke mail met instructies en nadat mijn pakketje was aangekomen binnen 1 werkdag mijn uitbetaling ontvangen. Top!
Een goed prijs
Een goed prijs, snelle afhandeling, gratis verzending, snelle storting van afgesproken bedrag. Een bedrijf om te onthouden/verder te vertellen.
Zeer betrouwbaar en snel.
Zeer betrouwbaar en snel.
Vrijdag telefoon ter verkoop opgestuurd (gratis en verzekerde verzending), maandagochtend ontvangstbevestiging ontvangen, maandagmiddag bevestiging en uitbetaling op mijn rekening. Bedrag in lijn met eerdere calculatie, geen verrassingen. Top!
Teleurstellend bedrijf
Sobby probeert altijd je opgestuurde telefoon of mac als een lagere kwaliteit te kwalificeren en zo de prijs te drukken. Lijkt dus aantrekkelijk, maar uiteindelijk krijg je er weinig voor terug. Geen goed alternatief.
Super bedrijf
Super bedrijf!
Goeie service, en heel snel uitbetaald!
Quick payment of sold iPhone
Zeer betrouwbaar en vriendelijk!
Sobby doet wat ze beloven.
Ik moet toegeven ik was in eerste instantie sceptisch toen ze bij the Phonehouse in Aalsmeer adviseerde mijn oude iPhones via Sobby aan te bieden. 2 iPhones zondag via een super simpel proces op de website aangemeld, label uitgeprint en bij een post nl punt ingeleverd. Vandaag bericht dat ze ontvangen waren en dat er geld zou worden overgemaakt en binnen 2uur stond het afgesproken bedrag ook op de rekening. Een eerlijke en reële prijs zonder gezeur of vreemde aan de deur, ik ben fan en kom zeker terug.
Eerlijk en snel kortom een goed en…
Eerlijk en snel kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
Ga zo door!!
Recommended
Easy to deal with (comparing to maarktplats), fair prices and promises in terms of payments are kept. Recommended.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.