Toppers!!! De medewerkers van deze organisatie! Nadat ik me had opgegeven voor een thuisbatterijschouw, werd ik al snel gebeld voor een afspraak. Op het positieve advies werd er weer vlot gereageerd e... Mehr ansehen
Na lang wikken en wegen een shortlist met aanbieders gemaakt. Uitgebreid laten informeren en uiteindelijk de beste deal en het beste gevoel bij Solar Concept. En terecht is gebleken. Zowel vooraf als... Mehr ansehen
Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
Bernestraat 1, 5374PE, Schaijk, Niederlande
- 0486 - 831 400
- marketing@solarconcept.nl
- solarconcept.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Solar concept is een betrouwbaar en deskundig bedrijf
Solar concept is een betrouwbaar en deskundig bedrijf gebleken. Zonne panelen zijn zorgvuldig en snel gemonteerd. De electriciën had meer werk: er bleek te weinig wifi bereik op de zolderkamer, waar de omvormer en thuisbatterij aan de muur waren gehangen.
Hij is tot 18.30u bezig geweest zonder resultaat. Wifi versterker gekocht en 2 weken later was de installatie voltooid. Keurige afwerking. Zeer tevreden
Goede communicatie en aanleg
Goede communicatie, vlotte planning en aanleg van één thuisbatterij. Goed werk.
Het is een rommeltje
Qua organisatie en communicatie is het een rommeltje. Je kan er niet vanuit gaan dat afspraken die je maakt worden nageleefd. De afspraken zijn vaak verzet, en elke keer moet je nabellen of de afspraken in de werkvoorbereiding zitten, en dan moet je nog een keer checken of het klopt wat ze opschrijven. Ik heb tientallen keren contact met ze (proberen) te krijgen, maar ze zijn erg onbereikbaar. Ze werken met verschillende onderaannemers die andere delen van het werk doen, dus wanneer die communicatie en organisatie zo belabberd is word de uitvoering ook zo.
De problemen die ik nog heb na die tientallen contactmomenten:
Ze zouden rekening houden met dat de zonnepanelen op de dakkapellen een andere hellingshoek hebben dan die op het dak, maar dat is niet gebeurt. Mijn systeem gaat, zoals het er ligt, dus verre van optimaal presteren.
Er zit een gat in de dakgoot en er is een steen in de buitenmuur kapot geboord.
Er is een automaat (een stop) in de meterkast die niet functioneert.
De aannemer voor de elektra was ontevreden over de schouw en kon het niet afmaken omdat het meer werk was dan verwacht. Daarom is het systeem überhaupt niet ingeschakeld.
Ik heb ze niet kunnen bereiken de afgelopen dagen en op mijn mail is ook niet gereageerd, dus ik weet niet of ze deze problemen gaan oplossen. Ik stond halverwege dit proces al op het punt te stoppen met deze partij en ik heb spijt dat ik dit niet heb gedaan.
Installatie van thuisbatterij AlphaESS…
Installatie van thuisbatterij AlphaESS is prima verlopen. Oplevering en installatie door derde partij, zonder hiervan in kennis te zijn gesteld. Solar Concept kan duidelijker hierover communiceren. Wel goede installateur. Nazorg vanuit Solar Concept zou zeker helpen voor een nog betere klantenservice.
Communicatie Goodwe omvormer
Hier is hetzelfde als de review over communicatiefout Goodwe omvormer
Ik krijg iedere keer het antwoord afwachten word aan gewerkt komt goed , maar dit is nu al verschillende malen , er staat volgens mij standaard op de site van Solar Concept dat er problemen zijn met de Goodwe omvormer en er wordt niets opgelost
Ze maken duidelijken afspraken en ze…
Ze maken duidelijken afspraken en ze komen die na dat vind ik heel belangrijk. Al met al een goed bedrijf met deskundig personeel.
goed advies en netjes geïnstalleerd…
goed advies en netjes geïnstalleerd kundige monteurs.
En denken met je mee.
Prijs kwaliteit denk dat het goed zit
Altijd dat stapje extra
Wat ons vooral opviel is hun betrokkenheid. Ze denken mee, zoeken naar de beste oplossing en stoppen niet bij de standaardoptie. Alles werd duidelijk uitgelegd en perfect uitgevoerd.
Vakmanschap en topadvies
Solar Concept maakt hun belofte echt waar. Vanaf het eerste contact kregen we deskundig en eerlijk advies dat perfect aansloot bij onze situatie. Je merkt dat ze hun kennis letterlijk op het dak hebben opgedaan. De plaatsing verliep vlot en professioneel.
Communicatiefout Goodwe omvormer
In 2023 zonnepanelen laten installeren door Solar Concept via vereniging eigenhuis.
Sinds 25 oktober geeft de omvormer communicatie fout. Er blijkt iets mis te zijn met sim provider 1NCE.
Ik krijg al weken hetzelfde antwoord. 'We verwachten dat het midden volgende week is opgelost'.
Maar helaas is de storing nog steeds niet opgelost.
Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?
Laadpaal Solar Concept
Binnen 3 dagen de laadpaal geregeld en geplaatst, hulde! prima contact met de binnendienst en kundige, vriendelijke Monteur
Goed geinformeerd met geen agressieve verkoop strategie
Super kundig en relaxed mensen met geen agressieve verkoop strategie. Geduldig met mijn "200" vragen over wat en alles en blij om mee te denken over hoe de installatie best ingezet kan zijn. Bedankt
Super behulpzaam
Super behulpzaam. Maakt waar wat men beloofd. Vakkundig personeel.
Defecte zonnepanelen/optimizers binnen 3.5 jaar
Op 12 mei 2022 heeft Solar Concept bij ons een compleet SolarEdge zonnepanelensysteem geïnstalleerd, bestaande uit onder andere een SolarEdge omvormer, zonnepanelen en bijbehorende optimizers.
Na 3.5 jaar werken er 2 van de 20 panelen niet meer, vermoedelijk door een defect aan de optimizers.
Voor het vervangen van de eerste optimizer werd een offerte van ruim €200 aangeboden. Binnen twee weken ging het 2e paneel defect en reageert Solar Concept niet meer op mijn verzoek tot overleg en is men telefonisch niet bereikbaar.
Volgens de installatiegarantie die Solar Concept verstrekt, geldt er een garantie van 10 jaar op de installatie en
het onderling functioneren van de systeemcomponenten, inclusief kosten voor transport, werkzaamheden, materialen en reistijd.
De slogan van Solar Concept "Alles voor de +" wordt voor mij hier duidelijk niet waar gemaakt. Een goed bedrijf herken je aan hoe men met problemen omgaat. Ik had hier duidelijk een betere nazorg/overleg verwacht.
Goed bedrijf met fijne mensen
Goed bedrijf
Van begin tot oplevering ging alles perfect
Ik raad het iedereen aan
Wij hebben batterijen laten monteren.
Zeer tevreden over Solar Concept
Zeer vakkundige en aardige monteur die de batterij netjes gemonteerd heeft, en aangesloten in de meterkast.
Netjes alles opgeruimd na de werkzaamheden!
Zeer tevreden over Solar Concept van A tot Z.
SOLAR CONCEPT IS EEN TOPBEDRIJF MET TOP MONTEURS EN ZEKER EEN AANRADER!!!
Via ver.eigenhuis kwam solar met een…
Via ver.eigenhuis kwam solar met een scherp aanbod voor een thuisbatterij. Het bedrijf blijkt deskundig personeel te hebben die je een goed advies geeft welk batterij het beste bij je past, zonder dwang of drang. De installatie is uitgevoerd op 1 dag, samen met een nieuwe groepenkast.
Oplevering Zonnepanelen Thuisbatterij en Energie management systeem
Solar Concept heeft bij circa 3 weken geleden de zonnepanelen, thuisbatterij en het Energie Management Systeem geïnstalleerd. We hebben geen zolder of garage, dus het was vooraf nog een puzzel om de plaatsing. Maar accu's en kabels zijn allemaal netjes geplaatst en waar nodig zijn kabelgoten geplaatst. (klein minpuntje; de kabelgoten zijn zelf gehaald, er was niet doorgegeven dat deze nodig waren). Het hele proces van offerte, schouw, voorbereiding en installatie is vlot gelopen. Na de oplevering volgt nog een inregel periode van circa 10 dagen waarna je de inlog in het Energie Management Systeem krijgt. De installateurs waren erg vriendelijk en hebben voor zover ik kan beoordelen prima werk geleverd.
zonnepanelen montage
ook bij onze tweede woning contact en montage prima geregeld goed overleg met monteurs bij montage zeer tevreden
Ridiculously bad company
Ridiculously bad company, don't buy or you regret.
1) misleading sale information,
- they said you can get full VAT refund and they will assist you to do so. In reality, the VAT refund is not guaranteed, so you better put this to the contract, in case of failure of reclaim, the contract can be cancelled.
- the VAT refund has a maximum, and they won't tell you. The maximum is 2495 euros. So you better limit your battery size such that the VAT won't past the threshold.
- There are fixed one-time cost from the battery size, which is the size per kWh x 15.6 euros. This hidden cost is also skipped from the sale.
2) irresponsible and non efficient customer service
- it is hard to reach out even your call is marked as urgent request.
- the schedule date is always at least two to three weeks. But if the technician is delayed, your next appointment will be another month.
- they just do not care about one customer as they are just too busy to handle your request.
3) overestimated return from the home battery
- the estimated return is only 100 euros per month per 45.6 kWh battery, which is 3 times less than the claimed return, (well I have only two months data).
- the battery down time is not included. My new battery used for two months was down, implying how bad the quality of the battery is. I called them to repair, two weeks and then the technician delayed by 3 hours and skipped me, another month that I have to wait for them.
Last but not least, this company only "apologise" in words but not actions. For the sake of god, stay away from Solar Concept. Or you will regret like me.
Period.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.