Solar Concept Bewertungen 674

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppers!!! De medewerkers van deze organisatie! Nadat ik me had opgegeven voor een thuisbatterijschouw, werd ik al snel gebeld voor een afspraak. Op het positieve advies werd er weer vlot gereageerd e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na lang wikken en wegen een shortlist met aanbieders gemaakt. Uitgebreid laten informeren en uiteindelijk de beste deal en het beste gevoel bij Solar Concept. En terecht is gebleken. Zowel vooraf als... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In eerste instantie ging alles goed. Goede prijs, snel afspraak gemaakt voor schouw en plaatsing van de Zinvolt thuisbatterij. Ondanks dat de hoofdwaterleiding geraakt werd bij het boren, toch ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Mehr ansehen

1. Solarenergieunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

674 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over Solar Concept.

Zeer tevreden over Solar Concept.
Zowel in de offerte basis, uitvoering en nazorg uiterst tevreden.
Afspraken werden zo goed als mogelijk nagekomen. Montage van de zonnepanelen en opslag verliep zonder problemen.
Dus zeer de aan te raden als men opslag of zonnepanelen wil aanschaffen.

11. Februar 2025

Antwort von Solar Concept

Hey Math, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van je zonnepanelen en thuisbatterij! Laat de zon maar schijnen.

Zonnestralen van Succes: Een Verbazingwekkende Ervaring met Zonnepanelen

Allereerst kreeg ik in het weekend binnen vijf minuten een telefoontje nadat ik mijn interesse in zonnepanelen had aangegeven. De reactie was onmiddellijk en indrukwekkend, een veelbelovend begin van mijn avontuur naar duurzame energie. De heldere en informatieve uitleg die volgde, stelde me in staat om met volle overtuiging een bestelling te plaatsen.

Het hele proces verliep uitzonderlijk soepel en transparant. Op de dag van de installatie werd er zorgvuldig meegedacht over onze unieke situatie. Gezien onze beperkte ruimte voor zonnepanelen, besloten we enkele panelen aan de oostzijde van ons huis te plaatsen. Dit bleek een gouden beslissing te zijn.

Tot onze verrassing, produceren de zonnepanelen aan de oostkant op sommige dagen tot wel drie keer meer energie dan die aan de zuidkant. Het was een onverwachte en aangename ontdekking die onze tevredenheid naar een nog hoger niveau tilde. Kortom, onze ervaring met de installatie en prestaties van de zonnepanelen is niets minder dan spectaculair te noemen.

We zijn uiterst tevreden met de service en het resultaat, en kijken vol vertrouwen naar een duurzame toekomst.

17. Februar 2025

Antwort von Solar Concept

Bedankt, Miranda! We krijgen hier echt energie van! We gaan altijd voor de plus en zijn blij dat je zo tevreden bent. Op naar een duurzame toekomst! Laat de zon maar schijnen.

Perfect

Perfect! Van begin tot eind zeer fijn en kundig geholpen. Tussentijds nog overleg gehad en aanpassingen gedaan waar zeer snel op geanticipeerd werd. Mooi eindresultaat: mooie panelen en goede, nette montage en uitleg.

24. Jänner 2025

Top installateur

Niks te klagen. Hele duidelijke communicatie vanuit de front- en backoffice. Installateurs waren ook top. Netjes op tijd en hebben alles keurig en netjes in overleg geinstalleerd. Uitleg achteraf was ook top

Antwort von Solar Concept

Hey Ricardo, hier krijgen wij energie van. Bedankt voor je review en de mooie complimenten. Die geven we zeker door aan onze jongens. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn…

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn complexere materie dan we dachten. Maar inmiddels zijn we erachter dankzij Solar concept en hun goede begeleiding en geduld.

Antwort von Solar Concept

Beste Jan, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Wij wensen je heel veel plezier met de thuisbatterij en zonnepanelen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig bedrijf!

Nieuwe stoppenkast en zonnepanelen. Vanaf het eerste moment duidelijke afspraken en informatie. Iemand komt langs om de zaak in ogenschouw te nemen en alles uit te leggen. Een deskundige en vriendelijke monteur vervangt de oude voor een nieuwe stoppenkast, ruimt alles netjes op. Tussentijds is er telefonisch contact. Als de zonnepanelen worden geplaatst komt voordien een monteur alle nodige voorbereidingen treffen. Ook deze is vriendelijk en ruimt nadien alles netjes op. Zodra dat klaar is zijn de zonnepaneel mannen al op het dak en in no time is de installatie gereed. Chapeau Solar Concept.

Antwort von Solar Concept

Hi Ton, hier krijgen wij nou energie van! Bedankt voor de mooie complimenten. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen.

Vakkundig

Contact verliep vlot, offerte was goed, installatie volgens plan en vakkundig uitgevoerd.

1. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een hele uitdaging

Het was een hele uitdaging om op de mansardekap op de 2e schuine gedeelte zonnepanelen te leggen dit is zeer goed gelukt. Top werk afgeleverd!!

9. Dezember 2024

Antwort von Solar Concept

Hey Ajay, bedankt voor je review. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijk en doen wat ze zeggen

Duidelijke afspraken, van offerte, naar inspectie, tot levering.
Kundige technische mensen die de bevestiging en bedrading beter hebben gedaan dan de vorige partij (bij ons vorige huis).

23. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Hey Peter, bedankt voor je review en de mooie complimenten. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, duidelijk uitleg en goede scherpe prijs. Instalatie verliep soepel. Solar Concept zeer aan te bevelen

26. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Hey Jeroen, bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Wel jammer dat je ons maar één ster geeft ;)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima installatie

Er waren wat technische uitdagingen bij aanvang van de installatie. Die zijn keurig opgelost door de monteurs, zodat de panelen en thuisbatterij geheel volgens planning aan het eind van de dag opgeleverd werden. Top!

20. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Hey Pieter, bedankt voor je review en de mooie complimenten. Wij gaan altijd voor de plus, dus fijn om te lezen dat dit gelukt is. Geniet van je installatie en laat de zon maar schijnen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De installatie is heel prettig verlopen

De installatie is heel prettig verlopen. Mijn wens om de aanleg achter de keuken langs door te laten lopen is vervuld en de jongens hebben zeer netjes gewerkt. Omdat het de eerste keer was dat ze dat type batterij plaatsten, hebben ze net zo lang gewacht dat de storing was opgelost en niets meer ter plekke hoefden te doen. Heel netjes! Ook waren ze mooi op tijd en netjes in en rondom het huis. Alles was heel fijn geregeld en verlopen. Blij mee!

14. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Hi Patries, bedankt voor je review en de mooie complimenten. Daar krijgen onze mannen energie van. Geniet van je installatie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

tevreden over solar concept schaijk

Na een duidelijke en ook redelijke informatie kwam een duidelijke offerte, waarna nog enige aanpassingen keurig werden verwerkt. De afspraken werden nagekomen en de plaatsing ging voorspoedig en netjes. Informatie achteraf was ook goed.

18. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Hier krijgen wij nou energie van! Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Laat de zon maar schijnen.

Goede montage en service

De 2 monteurs kwamen keurig op de afgesproken tijd.
Binnen 3 uur hadden ze 5 panelen op het (schuine) dak liggen, de meterkast weer in orde gemaakt. Na de koffie en de thee gingen ze weer verder. Prima gewerkt!
Als de zon wil gaan schijnen, kunnen we zien wat ze opleveren.....
H. vd Pas, TRiel

16. Jänner 2025

Antwort von Solar Concept

Beste meneer v d Pas, bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We zullen de complimenten doorgeven aan onze jongens. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.

Solar Concept

The sales process was seamless, and our questions were answered promptly. All explanations were straightforward and clear. We were able to make changes to the order later on in the process. There was an on-site inspection of the roof. Though the installation took a bit longer due to the challenges of our old house, ultimately, good decisions were made, and everything looks (and works up till now) great.

17. Jänner 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr