Toppers!!! De medewerkers van deze organisatie! Nadat ik me had opgegeven voor een thuisbatterijschouw, werd ik al snel gebeld voor een afspraak. Op het positieve advies werd er weer vlot gereageerd e... Mehr ansehen
Na lang wikken en wegen een shortlist met aanbieders gemaakt. Uitgebreid laten informeren en uiteindelijk de beste deal en het beste gevoel bij Solar Concept. En terecht is gebleken. Zowel vooraf als... Mehr ansehen
In eerste instantie ging alles goed. Goede prijs, snel afspraak gemaakt voor schouw en plaatsing van de Zinvolt thuisbatterij. Ondanks dat de hoofdwaterleiding geraakt werd bij het boren, toch ee... Mehr ansehen
Service is sinds oktober vorig jaar echt waardeloos. Ze stellen een oplossing voor om de storing in de data verbinding te herstellen en komen dat vervolgens niet na. Na 2,5 maand werkt het weer en ve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
Bernestraat 1, 5374PE, Schaijk, Niederlande
- 0486 - 831 400
- marketing@solarconcept.nl
- solarconcept.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
afspraken goed nagekomen zeer kundig en…
afspraken goed nagekomen zeer kundig en beleefd monteurs
Zonnepanelen via Solar Concept
Via ANWB-Energie een offerte aangevraagd voor zonnepanelen en daardoor kwamen wij bij Solar Concept terecht. Wat op viel was duidelijke informatie in de offerte, zonder kleine lettertjes. Wij hebben de klantenservice gebeld met een vraag en deze was snel bereikbaar en behulpzaam. Alles was snel en gemakkelijk geregeld. Voor het plaatsen werden duidelijke afspraken gemaakt. De elektricien en een monteur belden op tijd of ze eerder mochten beginnen. Alles is vlot en netjes geplaatst. De rommel werd keurig opgeruimd. Vriendelijke en hardwerkende vaklui en daarom raad ik Solar Concept aan.

Solar Concept: Makkelijk, correct, netjes en vriendelijk
Solar Concept is super fijn bedrijf om mee te werken. Deze week zonnepanelen geplaatst. In de weken ervoor meterkast aanpassingen gedaan. Makkelijk, correct, netjes, en vriendelijk. Duidelijke afspraken, goed gepland en elke keer snelle opvolging.

Net geen 5e ster
Net geen 5e ster. Tot en met montage prima. Als klant zeer benieuwd wat er dan gebeurd met energieopwekking maar dit stukje info ontbrak bij oplevering

Fijn contact
Fijn contact, persoonlijk en goede service!
Montage laadpaal
Afspraken zijn nagekomen, deskundige en vriendelijke monteur

Antwort von Solar Concept
Updates zijn nodig en kosten extra geld ...
We hebben een Alfen laadpaal van € 2.000 besteld bij SolarConcept en die is correct geleverd. Als we de laadpaal voor de 1e keer willen gebruiken, blijkt dat een functie niet werkt en dat een 'firmware update' nodig is. Na minimaal 3 herinneringen wordt verteld dat de installateur daarvoor apart moet langskomen ... en dat daarvoor betaald moet worden.
Hoezo ... ? Updates van Alfen kunnen wel degelijk via internet automatisch uitgevoerd worden !
Dus, let op producten van Solar Concept lopen vanzelf vast door ontbrekende updates en die kosten weer extra geld !
PS De reviews van 'Klanten vertellen' worden vooraf door het bedrijf gescreend en zijn onbetrouwbaar

Antwort von Solar Concept
Echt super blij mee, netjes, snel en goed
Deskundige dakwerkers, deskundige electromonteur, alles keurig netjes gemaakt, toen ze weggingen hadden ze alles opgeruimd zodat je zelf echt niks hoeft te doen, deze mensen zijn goud voor Solar concept. Ik kan ze iedereen aan bevelen.

Gebruik je geZONd verstand
Gebruik je geZONd verstand
en kies voor Solar Concept
Hun team in huis is zó galant
binnen een paar uur is alles geprept!
Werk snel en goed uitgevoerd op…
Werk snel en goed uitgevoerd op afspraak volgens offerte. Netjes gewerkt in goed overleg. Vriendelijke medewerkers.

Antwort von Solar Concept
Een zeer vriendelijk contact en gedegen…advies
Een zeer vriendelijk contact en gedegen en meedenkende adviseurs . Daarbij een snelle levertijd en een op maat gemaakt nauwkeurig advies en behulpzame monteurs .

Top bedrijf!
Ik ben zeer tevreden over Solar concept. Vanaf het eerste contact maakten ze een professionele en betrouwbare indruk en dat hebben ze waar gemaakt. Goede communicatie over de afspraken en een vlotte installatie. Top!

Tevreden
goede contact; snelle installatie; bijna prima - installatie afspraak duurde een beetje na een kaar verwijderd (van SC zelf) - helaas weinig rabat door aankoop via Vereniging Eigen Huis
Goede service, goed bereikbaar
Goede service, goed bereikbaar.
Uitstekende ervaring!
Goed advies, goede service en snel geplaatst! Prima ervaring :).
Top klantenservice en begeleiding.
Top klantenservice en begeleiding.
Super ervaring met Solar Concept
Ons het gehele traject op de hoogte gehouden. Afspraken nagekomen. Tijdens hele warme dagen gewoon aan het werk geweest. Duidelijk en rustig alles uitgelegd. Vriendelijke mensen.
Goede panelen
Goede panelen, goede service. Zelfs nadat na 3 jaar bij flinke windstoten een klemmetje lostrilde, hebben ze het snel gefixt zonder gedoe. Top!

Antwort von Solar Concept
Prettige communicatie, komen professioneel over.
Adviseur Tijn gaf ons op een prettige en bekwame manier advies. De communicatie is prettig en komt vertrouwd over. Tot het moment dat de zonnepanelen geplaatst worden wordt je keurig op de hoogte gehouden. Ook de monteur waren erg vriendelijk. Ik zou SolarConcept zeker aanbevelen!

Antwort von Solar Concept
Uitvoering elektriciteit wel bijblijven!
Voorbereiding tot offerte vlekkeloos en duidelijk. Uitvoering met name aanleg elektriciteit minder. Elektricien hield zich niet aan de het van tevoren afgesproken plan, waardoor we moesten bijsturen terwijl dit eigenlijk te laat was. Wel goed opgelost, maar nu wel nutteloze boorgaten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.