Onze hond Nayeli is 13 en heeft last van ouderdoms kwaaltjes. Nadat we zijn overgestapt van "gewone" hondenvoeding naar Spark merken we echt verschil in haar energie en soepelheid. Ze kan nu weer mee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Honden eten de brokken graag. Dat in tegenstelling tot andere merken die we geprobeerd hebben omdat met name 1 hondje een moeilijke eter was! Levering vlot.
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn heel tevreden . Ziggy en Koda vinden de brokken heel lekker . Ziggy heeft nogal gevoelige darmen maar met de 2.0 zalm volwassen gaat het prima . Geen last gehad met overschakelen van v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het eerste 'proefpakket' van 3 kilo is bijna op. De eerste keren gemengd met zijn oude brokken en nu bijna volledig over op Spark. Mijn hond vind deze smaak (zalm) erg lekker. Er ligt nog een zak Blac... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Spark staat voor zuivere hondenvoeding zonder concessies. Wat je ziet op het etiket, is precies wat je hond krijgt. Geen slachtafval, geen vulstoffen, geen verborgen ingrediënten. Onze recepten zijn graanvrij, hypoallergeen en bevatten minimaal 50% dierlijke ingrediënten — afkomstig uit de EU en geschikt voor menselijke consumptie. Spark. Eerlijk. Liefdevol. Vastberaden.
Amstelvlietstraat 515, 1096 GG, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik heb een hele kieskeurige en slechte eter... Mijn hond ontdekte dit voer bij een ander en at meteen de hele bak leeg. Ik heb dit voer direct zelf aangeschaft, en sindsdien wordt ze gek van enthousiasme wanneer ik haar bak vul.
Ik vind het zelf superbelangrijk dat er geen troep in het voer zit. Ik geef Spark een dikke 5 sterren!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Eindelijk ook gezond en lekker eten voor mijn hond. Top hij vindt het heerlijk!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Sinds we Spark gebruiken, merk ik echt verschil in de gezondheid van mijn hond. De brokken zijn lekker voor hem en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, wat ik enorm waardeer! Het voelt goed om hem voeding te geven die echt bijdraagt aan zijn welzijn. Ik ben er echt blij mee en kan het iedereen aanraden die een gezonder alternatief zoeken.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Ik ben al een jaar opzoek naar geschikt voer voor mijn hond, in de supermarkten is dit niet te vinden en online is de bezorging vaak lang wachten of niet goed geregeld, tot nu! Wat een top product, m’n hond smult er van en alles (de bestelling en bezorging) loopt gesmeerd love it!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Wauw, mijn hond vindt het mega lekker! En ik ben blij, want het is zuiver! Echt fantastisch.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Wat een fantastische service! Snelle bezorging en snelle afhandeling mail.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Perfect voer snel bezorgd en een hond die er heerlijk van smult!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Mijn hond is er dol op. Goede ingrediënten, geen onnodige toevoegingen. Verzending was ook top. Zeker een aanrader!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Goede brokken zonder onnodige troep, voor een aardige prijs, snelle verzending via postnl.
Klantenservice reageert snel en aardig👍
En mijn honden vinden de brokken heerlijk. Dus al met al toppie 👌

Antwort von Spark Dierenvoeding
De brokjes worden met veel smaak gegeten en voor mij belangrijk dat Spark gezonde voeding verkoopt zonder rotzooi. Iedereen blij:) Daarnaast ook snelle levering en geen gedoe met bestellen, helemaal goed.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Naast het feit dat Boris het in enkele seconden naar binnen had geschrokt, was de website erg overzichtelijk en de checkout was eenvoudig en snel. Ik kon betalen met PayPal en had gratis verzending.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Mijn Australische herder is er dol op! Erg blij dat ik een merk gevonden heb met alleen zuivere ingrediënten en het belangrijkst: geen graan! Mijn hond krijgt daar maag en darm problemen van.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Brokken waren snel geleverd en mijn hond geniet er enorm van!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Bevalt goed, de hond vindt het lekker en alles gaat soepel!

Antwort von Spark Dierenvoeding
Onze retriever spaniel is een moeilijke eter en laat zijn bakje vaak uren links liggen. Maar sinds dag 1 verzot op de lamsbrokken.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Goede ervaring gehad. Snelle levering. Ik wilde mijn bestelling aanpassen en dat was allemaal geen probleem.

Antwort von Spark Dierenvoeding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.