Det här är ett blufföretag. Egentligen skulle de få en minusstjärna. Beställde en crosstrainer strax före nyår, och dumt nog betalade jag vid beställningen. Tiden gick, men jag fick inte det jag be... Mehr ansehen
Beställde en keps den 21:e september. Fick spårningslänk först den 25:e och paketet leverades till ombud 26:e. Enl. supporten var det strul p.g.a. en lagerflytt. De automatiserade formaten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uppdatering: Blev uppringd efter mitt inlägg av trevlig medarbetare på Sportoteket och han tog tag i det direkt och såg till att jag fick mina produkter omgående! Dessa har nu landat hos oss och ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Raka motsatsen av blixtsnabba leveranser Tog över 2 veckor innan min order blev skickad Kontaktade support en vecka senare och fick ett kort svar som bad mig hålla ögonen öppna efter ett mail. In... Mehr ansehen
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Blufföretag
Det här är ett blufföretag. Egentligen skulle de få en minusstjärna.
Tiden gick, men jag fick inte det jag beställt. Mejlade, men inget svar.
Gjorde då en reklamation till Handelsbanken, och har nu fått tillbaka mina pengar.
vill varna alla ev kunder detta är rena…
vill varna alla ev kunder detta är rena skojare. beställde en julklapp till min son och betalade i förskott. fick inget spel som jag hade betalat för fick inga penar tillbaka heller, bojkotta dessa skojare
Scamsida
Scamsida, beställde i mitten av februari, mailade och fortfarande inget svar. Får hoppas Klarna har lika bra skydd som paypal, har anmält dom via klarnaverktyget. Lustigt att de sitter här och svarar men inte på sin egen mailadress....undvik!
Bluff och lurendrejeri!!!
Bluff och lurendrejeri!!!
Har nu väntat i en månad på min vara, har inte hört något från dem, har försökt nå dom utan resultat, har fått ett par fåniga mejlsvar om att "dom är på bollen" och att dom ska höra av sig vilket inte hänt.
Riktigt dålig butik
Riktigt dålig butik. Ingen leverans och ingen återkoppling trots lagd order för över 2 månader sen. Mailat flertalet gånger och inget svar. Välj annat alternativ.
Ett tips för alla som betalt med ett bankkort är att göra en kortreklamation via sin bank då får man pengarna tillbaka.
Har ej fått varor
Har ej fått varor. Bluff. Betalat såklart och känner mig såklart dum.
Reklamera köpet hos din bank
Reklamera köpet hos din bank, det fungerade för mig för att få tillbaka pengarna från denna bluffbutik. Din bank kommer då kräva tillbaka pengarna från bluffbutikens bank. 🥳
Skicka med skärmdump från beställningsbekräftelse och kontoutdraget till din bank. Lycka till!
Har väntat snart två månader på min…
Har väntat snart två månader på min beställning. Har skrivit tre gånger till kundtjänst utan svar. Nu är till och med hemsidan stängd. Riktigt dåligt. Handla inte här.
Jag beställde boxningshandskar i…
Jag beställde boxningshandskar i september 2025, det är nu mars 2026, och jag har fortfarande inte fått min beställning.
30 dagar utan återkoppling
30 dagar utan återkoppling,
Beställde en produkt den 25 februari, sen dess helt tyst. Nu ligger hemsidan nere. Tyvärr swishade jag så pengarna ligger hos företaget. Bedrövligt bolag, har skickat flertalet påminnelser utan livstecken förutom autosvaret om att dom hör av sig inom 24h.
ARN och Polisanmälan nästa?
Jag ser i tidigare recensioner där det…
Jag ser i tidigare recensioner där det sägs att ni bytt ägare och att hemsidan ligger nere. Jag har beställt från er men ej fått min produkt. Ni har mina pengar men jag har ingen produkt. Inget svar från Mail heller. Vad ska jag förvänta mig härnäst?
Otroligt dåligt att det inte går att spåra samt inte får återkoppling.
Polisanmälan?
Scam
Jag beställde från dom den 27 februari och tills nu har inte fått något meddelande från dom. Jag har bett dom flera gånger om återbetalning
Är det någon som vet om det lönar sig…
Är det någon som vet om det lönar sig att polisanmäla Sportoteket? Har både mejlat (fick tillbaka det där hurtiga autosvaret) och ringt (kom bara till telefonsvarare...
Verkar vara ett bluff företag
Verkar vara ett bluff företag. Ångrar att jag inte tog referenser här ifrån innan jag la beställningen. Snart gått en månad sen jag beställde, varken fått leverans bekräftelse eller svar på mina mail till kundtjänst.
Har varit i kontakt med Klarna för att pausa betalningen, får se hur detta går.
Beställde ett par blåa RDX MMA handskar…
Beställde ett par blåa RDX MMA handskar samt benskydd, beställde för mer än en vecka sen och har fortfarande inte fått spårningsnumret samt inget svar på mejl som jag skickat.
Levererar inte varorna och svarar varken per mail eller telefon.
Det stod att det var blixtsnabb leverans, efter en vecka har jag fortfarande inte fått några varor eller något mail om att de skickats. Jag har mailat 3 gånger, inget svar och ringt numret jag hittade på nätet men det har ingen abonnent.
Blufföretag
Blufföretag. Ingen vara levererad en månad efter orderbekräftelse. Inga svar på mejl.
Kommer polisanmäla ägaren Daniela Kloth
Beställde och betalade 11/12 2025 och…
Beställde och betalade 11/12 2025 och lovades snabb leverans. Sedan tystnad. Jag mailade flera gånger men fick aldrig svar. Inga varor kom. Jag fortsatte att höra av mig, nu för att avbeställa eftersom det jag beställt var tänkt som julklappar och vi var inne i januari. Fick ett standardsvar ”Vi är på bollen….” och lovades svar inom 24 timmar. Inget svar, och jag skrev igen och igen och hotade med polisanmälan. Total tystnad. Där står vi nu. Så otroligt uselt. Akta er för det här företaget/ Cajsa
Beställde en cykel 3 december
Beställde en cykel 3 december, fotfarande inte kommit. Mailet många gånger aldrig något svar.
Men betalt tog dom vänligen betala tillbaka mina pengar.
Irriterad och förbannad kund.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.