Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förstår inte allt negativt .. Jag har bara positivt att säga om Sportkost. Har börjat beställa där och gjort en 6-7 beställningar hittills. Allt har kommit fram inom 2 dagar. 1 gång gick int... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Vom Unternehmen geschrieben

Handla kosttillskott online snabbt, smidigt & enkelt hos Sportkost.se. Vi har ett stort, prisvärt och kvalitativt sortiment av allt inom kosttillskott, hälsokost & näringstillskott. Sportkost är till för dig som vill ha det senaste och bästa inom kosttillskott. Vi har det du söker, oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt och/eller bygga muskler.

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde Dymatize ISO100 Protein…

Jag beställde Dymatize ISO100 Protein härifrån och blev lite orolig efteråt när jag läste några dåliga omdömen. Jag kontaktade Sportkost och ville avbryta ordern, men då hade den redan skickats. De svarade att jag bara kunde låta paketet ligga kvar hos ombudet, så skulle det automatiskt skickas tillbaka, men jag hämtade ut det ändå.

Jag kan dock ärligt säga att allting gick bra – snyggt packat, med retursedel och snabb leverans. Jag kontaktade till och med Dymatize för att säkerställa att produkterna var äkta, och det var de. Min personliga upplevelse var alltså bra.

23. April 2026

Hejsan!

Vad glada vi blir för din feedback! Stort tack för att du handlar hos oss och tog dig tid att lämna recensionen! 💚

Rekommenderar!

Var skeptisk först pga så billiga priser, men lade en beställning och fick hem den inom 3 dagar. Inga problem med leverans och som sagt, toppenpriser!

13. März 2026

Åckligaste produkten någonsin

Åckligaste produkten någonsin. Hur kan man ens sälja sånt? Jag är inte en petig person, jag nöjer mig med torr kyckling och ris. Köpte 2 såser (vit choklad och dulce de leche) samt majonnäs. Det var den vidrigaste såsen jag någonsin ätit, fattar inte ens hur de kan sälja det. Kontaktade även butiken för att reklamera men fick svaret 'Vi har ingen smakgaranti". Snacka om dålig kundservice. Detta var första och sista gången jag handlar här. Handla inte här!!

20. November 2025

Antwort von Sportkost.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att produkterna inte levde upp till dina förväntningar.

Smak är väldigt unik och kan upplevas väldigt olika från person till person, men vi förstår självklart frustrationen när något inte alls faller en i smaken, särskilt när man sett fram emot produkterna. Leverantörens såser och majonnäs är socker- och kalorisnåla alternativ, vilket innebär att smaken skiljer sig från traditionella produkter, men det ska ändå vara en positiv upplevelse.

När det gäller reklamationer kan vi tyvärr inte erbjuda smakgaranti på livsmedel, men vi tar till oss din feedback kring hur detta upplevdes och hur kommunikationen kan bli tydligare och mer tillmötesgående.

Vi beklagar att din första upplevelse hos oss inte blev bra och tackar för att du tog dig tid att lämna din recension, den hjälper oss att bli bättre.

Vänligen Sportkost 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har beställt 3 gånger och alla gånger…

Har beställt 3 gånger och alla gånger levereras efter 7 arbetsdagar och dessutom skickas ibland 2 olika leveranser på en samma beställning men ena tar längre tid än den andra…

30. Jänner 2026

Antwort von Sportkost.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi förstår att det kan upplevas frustrerande när leveransen tar längre tid än förväntat.

Leveranstiden kan i vissa fall ta några extra arbetsdagar, särskilt vid hög belastning. När en beställning överstiger 20 kg delas den upp i flera kollin enligt transportörernas riktlinjer, vilket kan innebära att paketen anländer vid olika tillfällen.

Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både leveranstider och information kring detta. Kontakta gärna vår kundservice om du vill att vi tittar närmare på just din beställning, vi hjälper dig gärna.

Tack för ditt tålamod och för att du handlar hos oss.

Vänligen Sportkost 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen retursedel i paketet och ingen…

Ingen retursedel i paketet och ingen återkoppling

Leveransen fungerade utan problem, men det fanns ingen retursedel i paketet. Jag har försökt nå er via både telefon och e-post utan att få något svar, då vi behöver göra en retur.

När jag försökte använda kontaktformuläret på er hemsida fick jag ett automatiskt svar om att vi ska använda er ”offentliga adress”. Kan ni förtydliga vilken adress det syftar på? Det känns förvirrande att det finns ett kontaktformulär som inte verkar fungera för kundärenden.
Jag hoppas att ni tar till er denna feedback och ser över era rutiner, så att det blir enklare för kunder att få hjälp vid returer framöver.

5. November 2025

Antwort von Sportkost.se

Hej, och tack för din feedback! 💚

Vi skickar inte med retursedlar i alla paket, utan endast till de kunder som behöver göra en retur. Detta för att minska onödig pappersförbrukning och vår miljöpåverkan.

Det låter som att du försökte nå oss via Sportkost, och vi vill gärna hjälpa dig med din retur. Du kan kontakta oss direkt via e-post på kundtjanst@sportkost.se, så ser vi till att du får en retursedel och instruktioner för hur du går vidare.

Tack igen för att du tog dig tid att dela dina synpunkter, det hjälper oss att förbättra vår service!

Snabbt, billigt och pålitligt

Sportkost var det enda stället som fortfarande säljer Celcius Acai Hallon till ett rimligt pris, så köpte två flak (efter jag läst om varierade leveranstider här på Trustpilot), och jag fick hem leveransen till ombudet redan efter två dagar. Kan inte annat än ge 5/5 stjärnor här. Kommer definitivt komma tillbaka.

22. Oktober 2025

Helt Super!

Förstår inte allt negativt ..

Allt har kommit fram inom 2 dagar.
1 gång gick inte en rabattkod in men dom korrigerade den utan att ens ifrågesätta det.

Tycker dom har levt upp till alla förväntningar man har vid onlinehandel och kommer fortsätta beställa mina såser och dressingar därifrån. Ev mer i framtiden 🤩

Fortsätt så Sportkost!

26. Oktober 2025

Grym service

Varan kom fram snabbt men det blev fel produkt. Kontaktade dem och sedan gick allt väldigt snabbt. Rätt vara skickades ut och den varan som skickades fel fick jag behålla. Bra kundservice och nu fick man en ny produkt att testa.

24. Oktober 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och rätt produkt , inga konstigheter (y)

12. September 2025

Aldrig mer Sportkost!

Min order från 3/9 (2025) levererades aldrig. Instabox tappade bort paketet, men Sportkost vägrade ta ansvar trots att det enligt lag är säljaren som ansvarar tills varan är hos kund. Fick bara dåliga standardsvar och noll hjälp.

Tvingades häva köpet och kräva återbetalning själv. Extremt dålig kundservice – jag handlar aldrig här igen och avråder andra från att göra det.

10. September 2025

Hej Camilla!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är verkligen ledsna över att du inte fått den service du hade förväntat dig och att din beställning inte levererades som planerat.

Vi ser att din beställning och betalning har korrigerats enligt dina önskemål. Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss igen om det skulle vara något mer vi kan hjälpa dig med.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.💚

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Really bad customer service and…

Really bad customer service and delivery times. You basically have to write them or they will either forget your order or will send it even 2 weeks later.

2. September 2025

Antwort von Sportkost.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med vår service och leveranstider. Så ska det naturligtvis inte fungera, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra rutiner för leveranser, och din input hjälper oss att bli bättre. Vi vill gärna titta närmare på just ditt ärende – hör gärna av dig till vår kundtjänst med ditt ordernummer så kan vi undersöka vad som har blivit galet och se till att du får en bättre upplevelse framåt.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss.💚

Nerspammad av smsreklam dagligen

Nerspammad av smsreklam dagligen efter flertalet avregistreringar

25. August 2025

Hejsan!

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att du fortsatt får SMS trots att du försökt avregistrera dig flera gånger. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt – vänligen kontakta vår kundtjänst så ser vi till att avregistrera dig direkt. 💚

Leverans tider långa

Leverans tider är långa.

21. August 2025

Hejsan!

Tack för din feedback! 🙏 Vi förstår att leveranstiden kan kännas lång ibland och arbetar ständigt på att förbättra detta. Hoppas vi får chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och fantastiskt bemötande!

Snabb leverans och ett utomordentligt, fint bemötande och hantering av kundtjänst, då den ena produkten jag beställde, vid leverans hade gått sönder. Jag kommer absolut beställa från Sportkost även i fortsättningen!

15. August 2025

Antwort von Sportkost.se

Hejsan! Vad glada vi blir av att läsa din fina feedback och att vi fick chansen att rätta till det som gått sönder! Stort tack för att du handlar hos oss! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra bemötande

Var orolig att behöva vänta länge på varorna med tanke på tidigare omdömen men dagen efter beställning fick jag info om att paketet gått iväg och nån dag senare var paketet levererat - snabbt!
Mejlade även företaget innan då jag ville veta hur länge en viss vara skulle vara på rea (eftersom jag skulle åka bort en period och ville inte riskera leverans medan jag var borta) och fick svar att om rean hann ta slut så skulle jag bara höra av mig så fick jag köpa till rea-priset. Väldigt snällt av dem🤗
Bästa priset på Nad+ tabletter har de också nu när de var på rea.

23. Juli 2025

Antwort von Sportkost.se

Hejsan! Vad glada vi blir av att läsa din fina feedback, stort tack för att du handlar hos oss! 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde saker som fanns i lager.

Beställde saker som fanns i lager.
Efter 1,5 vecka skrev jag och fråga varför inget skickats?
Fick då till svar att en del av produkterna var restade.
Skickade då att ni kan skicka en annan smak.
Skrev också till att pga detta strul så ser jag gärna att ni skickar med något roligt.
Ett par dagar går och inget händer.
Nu efter ytterligare några dagar gått så betalas hela ordern tillbaka, inget svar eller något från dem.
Handlar för många tusenlappar per år där men nu är detta slut på.
Saker kan hända och ske men såhär gör man när man inte vill ha kunder!

25. Mai 2025

Hejsan!

Vi ber verkligen tusen gånger om ursäkt för det som har hänt. Din upplevelse är långt ifrån den standard vi strävar efter, och vi förstår fullt ut din frustration – både över bristen på kommunikation och hur ärendet hanterades.

Det är absolut inte såhär vi vill att någon av våra kunder ska känna sig bemött. Här har vi helt enkelt brustit, och det tar vi på största allvar.

Vi tar med oss din feedback internt för att se till att liknande situationer inte upprepas. 💚

Blåser folk

Blåser folk! Jag fick vänta 9 dagar trots dem lovar leverans 3-5 , ingen svarar på deras kundtjänst och inte heller mail, dem borde inte få existera! Hemska

28. April 2025

Hejsan!

Vi ber tusen gånger om ursäkt då du fått vänta på din leverans, vår kundtjänst är öppen vardagar mellan 8-17 så varmt välkommen att höra av dig! 💚

Otroligt seg leverans

Beställde från detta skämtföretag. Står 1-3 dagar leverans men efter över 2 veckors tid utan att de lämnat dom så ber jag dom att makulera beställningen eftersom jag fått köpt på ett annat ställe. De svarar inte på mailet på flera dagar och när de väl svarar är ex antal dagar senare så svarar de på inom SAMMA timme som de packar skiten ändå och skriver drygt: ​”Ser att ditt paket skickat från vårt lager idag så kan tyvärr inget avbryta det men har du ångrat dig går de alltid bra att låta de gå i retur till oss” Det mailet skickade dom 10:13, instabox hämtade skiten hos dom vid 17-tiden. Nu ska jag tjorva med att hålla på att skicka tillbaka & stöka. Bättre att ge rabatt så alla varit nöjda men de väljer dom inte ens att svara på.

Undvik dessa skojare.

6. Mai 2025

Hejsan!
Vi ber tusen gånger om ursäkt då din leverans dragit ut på tiden! Önskar du inte ha paket så låt de bara ligga kvar hos transportören så går de tillbaka till oss per automatik! 💚

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

5 dagar för att skicka en kartong?

30. April 2025

Hejsan!

Vi ber tusen gånger om ursäkt då du fått vänta på din leverans, vi arbetar för fullt med att få ut alla paket så fort som möjligt! 💚

Vänligen Sportkost

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr