Superfin jakke
Hurtig levert. Kjempefin jakke til en super pris, handler gjerne igjen :)
Hurtig levert. Kjempefin jakke til en super pris, handler gjerne igjen :)
Sendt 2 pakker i retur og ingen respons. Sendt utallige mail til dem,men ingen refusjon. Styr unna
Riktigt seg kundservice. Dålig hjälp när de väl svarar. Dyra stövlar som köptes som present gick i sönder efter 1,5 månads användande. Rekommenderar inte att handla här.
For en drittbutikk! Aldri aldri ALDRI handle fra denne søpplekassa her! Kjøpte "sko" som etter 2 uker uker er helt ødelagt og trekker vann gjennom. Det er ikke mulig å bruke skoene noe mer og butikken nekter å betale tilbake pengene for dette møkka søppelet som de selger. At det går ann frekke tyver !!
Jag beställde en jacka jättebilligt och fick exakt vad jag beställt och det gick väldigt fort. Var skeptisk pga omdömena här plus att jag råkat ut för fakesidor, men jag såg sedan att dom har många fysiska butiker varav en ganska nära mig som jag sett med egna ögon. Så här behöver ni inte vara rädda för att beställa ifrån! Glad att jag vågade.
Beställde en jacka som enligt bild var brun, får hem en svart jacka. Man har alltså marknadsfört en jacka, men säljer en annan. När jag uppmärksammar problemet får jag inget annat än en ursäkt. Sportshoppen visar ingen som helst välvilja att vända en missnöjd kund till en nöjd kund. Någon slags kompensation hade suttit på sin plats, men icke. Kommer inte handla från Sportshoppen fler ggr. Och inte heller någon i min närhet.
Bestilte en vare som aldri kom. Fikk ingen varsel om leveringsbekreftelse eller hentemelding. Når jeg tok kontakt med kundeservice var det ikke mulig å få hjelp, da de kun hadde registrert varen som retur. De sendte ikke varen på nytt og de sa de heller ikke kunne sende den. Varen fantes ikke lengre på lageret så denne fikk jeg aldri.
Jag beställer några strumpor och får besked att de ska levereras med Early Bird.
2 oktober får jag SMS om att paketet finns i min brevlåda. När jag går upp till min brevlåda, ser jag inget paket där. Den är tom!
Jag kontaktar sportshoppen som meddelar att de behöver 5 arbetsdagar för att kontrollera ärendet.
13 oktober har de fortsatt inte hört av sig. Det är det jag som gör. Då får jag svaret att de måste ha 5 arbetsdagar på sig för att kontrollera ärendet!!
Jag har den 2 oktober begärt återbetalning. Fortsatt den 13 oktober finns ingen återbetalning och inget erkännande om någon sådan.
Lägsta betyg för denna oseriösa kundservice!
________
14 oktober får jag kvitto på återbetalning efter påtryckning genom Trustpilot och hot om anmälan till ARN. Summan är på mindre än halva beloppet. 158 istället för 396 kronor!
________
15 oktober meddelar Sportshopen följande:
"Vi ser att lagret inte har hanterat rätt antal så vi ber dom att dubbelkolla detta och rätta till det. "
Det här har inget med ärendet att göra överhuvudtaget. Det finns en orderbekräftelse och ett kontoutdrag för betalningen. Sportshopens interna problem är irrelevanta för ärendet... Sportshopen har medvetet fuskat med återbetalningen!
Reklamen förra veckan säger, 20% på allt, gäller även tidigare sänkta priser om du köper två eller fler!
Stor bluff!
Gällde inte alls när jag var i butiken.
Först pekade expediten på en gammal annons som inte gällde den aktuella. Sedan när jag påpekade att det var ovanstående erbjudande som gäller nu, så svarade hon att det nog stod längst ner i det finstilta att annonsen inte gäller och att många har klagat i butiken på att de inte får köpa enligt annonsens erbjudande.
Tilläggas kan att många varor i butiken håller ALLTID ett s k nedsatt i pris.
Till sist, jag fick veta att jag kunde nå ansvarig Jessica på kontoret idag mellan kl 14-15. När jag ringer tillbaka kl 14.10 får jag veta att telefontiden inte gäller, att den slutar kl 15 (!)! Hänvisning finns till på hemsidan. Allt för att inte behöva svara i telefon.
Uruselt Sportshoppen!
Kvaliten på kläderna va under all kritik, både vantar och jacka gick sönder efter några dagar, när man sen skulle få tag i kundservicen så var även dom under all kritik!! Handla inte här!
Bestilte joggebukser. På nettet stod det at det var 80% bomull. Tenkte ikke på å sjekke det når de kom, men etter at det hadde gått litt tid og jeg merket at de var veldig ukomfortable sjekket jeg lappen og der stod det at det var 60% bomull og 40% polyester. Huden min reagerer på polyester og det klør vanvittig mye når jeg bruker klær med det. Jeg klagde på dette til de, men det eneste de skulle gjøre var å endre informasjonen på nettsiden sin og kunne ikke ta i mot min retur fordi jeg hadde brukt klærene. Jeg forstår i grunn det, men når man har feilinformert kundene så burde man ta i mot returen.
Jeg bestilte en jakke som ikke passet. Da jeg bestilte varen framkom det som at det var fri retur. Når jeg får pengene igjen har sportshoppen trukket 99 kroner i gebyr. Styr unna!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.