Ik heb enkel de map voor zadel afmetingen besteld,ik ga nog even wachten om een zadel te bestellen. Ik heb de map voor zadel afmetingen zeer snel gekregen.
Unternehmen hat geantwortet
Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top service, ik had enige vragen over de breedte van het zadel, enkele ogenblikken later antwoord. Alsook werd het zadel de dag erna geleverd! Alsook kan ik het zadel 60X infinergy ergowave active 2,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.
Niederlande
- sqlab@sqlab.nl
- sqlab.nl
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Helaas
Helaas, na alle positieve verhalen, houd ik veel zadelpijn met mijn nieuwe zadel, model 621 21cm. Eerst de meetset aangeschaft, op basis daarvan besteld.. Erg jammer.

Antwort von SQlab Nederland
Echt geeeeen behoefte aan 100 emails om…
Echt geeeeen behoefte aan 100 emails om te beoordelen, ga weg

Antwort von SQlab Nederland
De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop dient niet alleen ter bescherming van het lager maar houdt ook de body van het pedaal op z’n plek. Nadat dit probleem gemeld was werd zou een nieuw setje pedalen onder garantie verstuurd worden. Een dag later bleek dit setje al bij de voordeur te liggen.

Antwort von SQlab Nederland
Snelle en goede service en een zadel…
Snelle en goede service en een zadel waar ik tot nu toe zeer tevreden over ben!

Degelijk
Gemakkelijk geplaatst. Voor mij is de levensduur van het zadel het belangrijkst
. Daar valt nog niets over te zeggen.

Makkelijk en goed
Makkelijk iets op te zoeken.
Oude sqlab zadel was perfect. Nu meer dan 12 jaar oud en aan vervanging toe.

Antwort von SQlab Nederland
Goede uitleg en vlotte levering
Goede uitleg op de site en vlotte levering. De begeleiding om de juiste maat te bestellen is ook top

Antwort von SQlab Nederland
Dat ik bijna 10 euro heb betaald voor…
Dat ik bijna 10 euro heb betaald voor een plakje karton . Had ik dus net zo goed op.een oude doos kunnen gaan zitten ,
Echt belachelijk .
Vandaar dat ik er voor gekozen heb om niet verder met jullie in zee te gaan

Zeer tevreden
Zadel werd binnen enkele dagen geleverd.
Zadel zit voor mijn vrouw erg comfortabel.

Antwort von SQlab Nederland
Mijn bestelling is nooit aangekomen
Mijn bestelling is nooit aangekomen. Ik kreeg op een dag een mail dat alles geretourneerd was en ze mijn geld terug gingen storten (wat ook gebeurde). Daarmee had ik natuurlijk niet mijn bestelde product en zelf geen zin om dit nog zelf eens te proberen.

Antwort von SQlab Nederland
Goed idee om eerst zo’n testkarton voor…
Goed idee om eerst zo’n testkarton voor te stellen. Daardoor heb ik nu een topzadel onder de kont

Antwort von SQlab Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.