SQlab Nederland Bewertungen 267

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb enkel de map voor zadel afmetingen besteld,ik ga nog even wachten om een zadel te bestellen. Ik heb de map voor zadel afmetingen zeer snel gekregen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Sqlab 502 active pedalen zijn een onverwacht grote verbetering ten opzichte van de standaard pedalen. Na een paar dagen fietsen bleek dat de afsluitdop van het linker pedaal was verdwenen. De dop d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ergonomische handvaten gekocht voor mijn fiets. Mooie aanbieding en snel geleverd. Ik ben er echter nog niet van overtuigd dat ze beter zijn dan mijn vorige handvaten. Ik ga de afstelling nog probe... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrradzubehör
  2. Straßenradfahren

Vom Unternehmen geschrieben

De expert in ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals fietszadels, handvatten, sturen en stuurpennen. SQlab heeft zich gespecialiseerd in de drie contactpunten van de fiets (Handen - Bekken - Voeten). Een fietszadel moet niet alleen perfect passen bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke anatomie, maar ook het lichaamsgewicht vanuit medisch oogpunt correct verdelen. De handvatten moeten gevoelloze vingers voorkomen, gemakkelijk en stevig gemonteerd kunnen worden en goed in de hand liggen. Met name onze zadels en ons pasproces, dat de perfecte zadelbreedte bepaalt, hebben ons tot de meest succesvolle zadelproducent gemaakt in tests van fietstijdschriften.

4,3

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Musthave voor alle serieuze fietsers

Snelle levering.
Mooi product.
Zeer comfortabel zadel.

6. Mai 2025

Hi Christine,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het zadel en onze snelle levering. Fijn dat het comfort zo goed bevalt. Veel fijne ritten gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, en inlegzolen zijn echt een verbetering

12. Mai 2025

Hi Danny,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de levering snel was en dat de inlegzolen echt een verschil maken, daar worden we blij van!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn zadel en fijne service

Fijn zadel en fijne service, ook van Dealer in Zuthpen (Bike Totaal)

24. April 2025

Hi Maurits,

Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het zadel én de service!

Goed en snelle service

Goed en snelle service, mijn probleem snel en goed opgelost

7. Mai 2025

Hi Georges,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service en dat je probleem goed is opgelost!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop nooit een zadel van het merk SQlab

Koop nooit een zadel van het merk SQlab. 5 jaar geleden een zadel van € 100,00 gekocht. En echt je gelooft het niet, maar de pen waar het op steunt, breekt gewoon af. Je maakt een doodsklap en kan gebeuren wordt er gezegd. Service vergeet het maar. Naar mijn mening is dit gewoon een productiefout.

12. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Marianne,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met het zadel. Dat is uiteraard niet wat je mag verwachten, zeker niet bij een product dat bedoeld is om jarenlang mee te gaan. We begrijpen dat dit erg teleurstellend voor je is.

Mocht je dit nog niet gedaan hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Thuismeting

Thuis meting aangevraagd. Snel verstuurd. Prijs een beetje aan de hoge kant. Wel de korting bij aanschaf SQlab zadel

1. Mai 2025

Hi Aad,

Bedankt voor je review. Fijn dat je de thuismeting snel hebt ontvangen en gebruik hebt kunnen maken van de korting bij aanschaf van een SQlab zadel. Veel fietsplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top zadel kan je uren op zitten zonder…

Top zadel kan je uren op zitten zonder pijn

16. April 2025

Hi Werner,

Bedankt voor je positieve review. Geweldig om te horen dat je zo comfortabel zit en urenlang pijnvrij kunt fietsen, precies waar een goed zadel voor bedoeld is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede producten in combinatie met goed…

Goede producten in combinatie met goed advies.

15. April 2025

Hi Gerrit,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze producten als het advies, dat is precies waar we naar streven!

Zadelpijn

Een goede manier om een Goed zadel te kiezen.(zadelpijn)

15. April 2025

Hi Danny,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling. Veel fietsplezier gewenst!

Tam SQlab Nederland

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

goed zadel maar erg duur

60x 2.1 zadel. prima zadel mijn rugpijn is minder
de coating op de zadelrails is wel helemaal eraf gegaan na 2 ritjes zonder dat het zadel uberhaupt verschoven is
ook hoor ik af en toe een kraak en ben ik afgestapt om te kijken of er wat gebroken was ofzo. gelukkig was dat niet het geval.

Hi Nick,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je rugpijn verminderd is met het 60X 2.1 zadel, dat is precies waar het voor ontworpen is. Jammer om te lezen dat de coating op de zadelrails zo snel is versleten en dat je af en toe een kraak hoort. Mocht dit aanhouden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben het zadel nog wat aan het…

Ik ben het zadel nog wat aan het inrijden.
Voorlopig heel goed aanvoelen. Je steunt echt op de bekkenbeenderen waardoor je zadelpijn helemaal verdwijnt.
Tot nu toe heel tevreden over mijn aankoop.

Hi Rita,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat het zadel tot nu toe goed aanvoelt en je de juiste ondersteuning ervaart. Hopelijk blijft het comfort ook op langere ritten zo goed. Alvast veel fijne kilometers gewenst!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
Product goed verpakt en in goede staat

8. April 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat de levering snel was en het product goed verpakt en in perfecte staat is aangekomen!

Mooi product

Mooi product, prettig contact over verzending. Snel, vriendelijk en adequaat

4. April 2025

Hi Stephan,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en dat het contact rondom de verzending prettig verliep. Daar doen we het voor!

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding, zadel snel geleverd. Voldoet aan verwachting.

1. April 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent met zowel de aanbieding als de levering. Veel fietsplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en top zadel

Top service, ik had enige vragen over de breedte van het zadel, enkele ogenblikken later antwoord. Alsook werd het zadel de dag erna geleverd! Alsook kan ik het zadel 60X infinergy ergowave active 2,1 aan iedereen aanraden. Geen last meer van de zitbeentjes, onderrug en geen last meer van de gevoelige zones. Heeft wel enige gewenning nodig (zoals bij ieder nieuw zadel), eenmaal de juiste afstelling gevonden doet het waarvoor het gemaakt is. Top ondersteuning bij klimmen en hoe langer je fietst hoe beter het aanvoelt. Niet goedkoop maar voor mij de investering waard. Top zadel!

7. März 2025

Hi Bert,

Heel erg bedankt voor je positieve review! Wat goed om te horen dat het zadel zo’n positief effect heeft op jouw zitcomfort en fietservaring. We vinden het geweldig dat je onze service en het product als waardevol ervaart.

Lekker snel verstuurd. Top spul

Lekker snelle verstuurd

31. März 2025

Hi Jan,

Bedankt voor je positieve review. FIjn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was! Veel plezier met je aankoop en als we ergens bij kunnen helpen, laat het vooral weten.

Tevreden klant

Het zadel ziet er goed uit. Mooie opties met diverse rubbers ivm beweeglijkheid. Snelle levering en de klant heeft al positief gereageerd.

Hi,

Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat de verschillende rubbers goed bevallen en dat je klant tevreden is. Dat is waar we het voor doen! Veel comfortabele kilometers gewenst.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zadel snel geleverd en goed. Mail niet beantwoord

Zadel was snel geleverd en goed. Had al zo'n zadel maar was kapot gegaan. Over kapot zadel per mail een vraag gemaild. Geen antwoord. wel nu de vraag of ik en review wil geven. Bij dezen dus.
Aanvulling: De dag nadat mijn review was geplaatst reageerde men alsnog. Mijn mail was in hun spambox terecht gekomen. Heb nu inmiddels een duidelijk antwoord gekregen.

1. April 2025

Hi Abe,

Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het zadel en de levering. Wat betreft je eerdere e-mail: excuses dat je daar geen reactie op hebt ontvangen, deze is helaas in onze spambox terechtgekomen. Inmiddels heeft onze klantenservice contact met je opgenomen.

Dank voor je geduld en nog veel fietsplezier gewenst!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nooit weer

Een zadel “ aan laten meten” werd een SQlab 602 ergolux. Voor mij nooit weer. Zo veel zadelpijn op de zitknobbels dat het niet meer leuk is om te fietsen. Afstanden van 20-30 km gaat nog. Zadel mag je eerst uitproberen, maar heb helaas het zadel in de winter gekocht, en dan fiets je niet zo veel om het zadel te testen. Heb de “oude” Selle Royal maar terug geplaatst, die is eigenlijk te zacht voor langere (80-100km) ritten.

8. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Cor,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat het zadel niet naar verwachting heeft gezeten. Zadelpijn kan het fietsplezier flink beïnvloeden en dat is natuurlijk nooit de bedoeling.

We zien je bestelling niet in ons systeem terug, dus mogelijk heb je het zadel via een SQlab dealer aangeschaft. In dat geval raden we aan om ook daar even contact mee op te nemen voor eventuele aanvullende ondersteuning of een oplossing.

Mocht je alsnog vragen of twijfels hebben over welk zadel het beste bij je past, dan denken we uiteraard graag met je mee!

Team SQLab Nederland

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr