Støttestrømpen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet ved Støttestrømpen.dk flere gange gennem de seneste år. Der kommer de mails, der skal - dvs ordrebekræftelse og faktura når ordren er afsendt, hvilket som regel sker inden for 24 timer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg kender støttestrømpen.dk fra tidligere handler tog jeg fluks chansen for at få nogle nye farver med rabatter. Jeg er mangeårig bruger af støttestrømpen.dk og har altid været godt tilfreds.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har behov støttestrømper, men kun ved området omkring mine fødder. Har fundet smarte og farverige korte støttestrømper hos jer, og de fungerer helt perfekt for mig. Har nu erhvervet næsten 15 par... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Støttestrømpen er meget pålidelige. Varerne har god kvalitet og rimelig leveringstid. Det eneste der trækker oplevelsen lidt ned er en ret tidkrævende returneringsprocedure (hvis der er brug for det),... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

103 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan varmt anbefales.

Jeg bestilte for anden gang i går, der skete er eller andet og jeg fik to ordre og trukket beløbet to gange. ( Tænker der har været koks med net forbindelse ) Jeg skriver til dem og vupti fejlen er rettet. Ingen problemer overhovedet. Og jeg kan se at ordren er sendt allerede.
Så god god service og hurtig levering .
Og gode strømper .
Bestiller helt sikkert derfra igen .

27. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stod og skulle bruge en støttestrømpe…

Stod og skulle bruge en støttestrømpe nr 2 32/42 til hurtig operation åreknuder om kun 11/2 dag.
Bor selv tæt på, og ville afhente i Kastrup. NEJ KUNNE IKKE LADE SIG GØRE. "Vi er ikke mange på arbejde" var svaret.
Køber aldrig noget der!
Købte dem i Vejle. Levering til tid!

3. April 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Handler der ikke igen.

Anbefaler ikke støttestrømpen.dk
Træls telefonisk hjælp/vejledning - oplevede det lidt nedladende.
De strømper jeg har købt lever ikke op til forventningen.
Dog hurtig levering.

4. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse med dem her

Virkelig dårlig oplevelse med dem her. Køber et par støttestrømpebukser, da jeg skal ud og rejse 15 timer snart. Fik huller da jeg skulle prøve dem, og de løb. Virkelig træls at betale 190kr for et par, også går de i stykker ved første prøv.... har ingen negle der har kunne lave hullerne, de var virkelig skrøbelige.

12. Oktober 2019

Godt tilfreds

Godt tilfreds.
Jeg har bestilt varer 3-4 gange og de har altid leveret det der var bestilt og super hurtigt.

9. Oktober 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke en god oplevelse

Produkter virker som i god kvalitet. Men jeg har oplevet at vejledning på deres hjemmeside ikke passe. Så selv om du tror du har fundet den rigtig størrelse, fordi mål til ankel, skostørrelse og leg passer deres skema, men alligevel kan det være for stor eller for lille. Der er ikke retur label med. Så det bliver dyrt, hvis du vil retur eller bytte. Jeg har ringet til kundeservice og efter jeg har fortalt diverse mål for at de kan hjælpe mig med at finde den rigtig størrelse, er svar: "de kan ikke sikker at de kan vejlede nogle størrelse som vil passe." Så hvis jeg bytte til en anden størrelse kan jeg risikere den ikke passe igen. Konklusion: hvis du har en masse penge som du er villige til at risikere skal betale retur porto flere gang, er det måske et godt sted at handle. Som jeg nævnt tidligere, kvalitet virker fint nok og den er lavet i Italien.

27. Juni 2019

kan varmt anbefaler hjemmesiden

kan varmt anbefaler hjemmesiden, god service, hurtigt ekspedition, en fejl rettes op på uden tvivl at kunden har ret, jeg vil vender tilbage med mere køb i fremtiden. takker for venligheden

31. Jänner 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da vi skal ud at flyve på en længere tur

Da vi skal ud at flyve på en længere tur bestilte vi 5 pr støttestrømper også til senere brug. Da nogle af parrene ikke passede sendte vi det retur og ændrede i bestillingen. Ingen problemer selvom det var et tilbud der blev delt og jeg skrev en lille besked på rerursedlen. Kan anbefale folk til at handle her en anden gang

6. Oktober 2017

støttestrømpebukser

Købte et par støttestrømpebukser. Da de gik forholdsvis hurtig i stykker kvitterede de uden forbehold et par nye uden beregning. Top kundeservice og kort leveringstid. 👍🏻

9. September 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og super service.

Jeg bestilte nogle graviditetsstrømpebukser som ikke passede mig helt, så kundeservice hjalp med vejledning så jeg kunne finde et nyt par - utrolig god og venlig service! Strømpebukserne var desuden også i top kvalitet :) Kan anbefales

28. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr