Stålhästen Bewertungen

1 130
TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte en Stålhästen Prima svart (elcykel) för 2 år sen och har aldrig vart med om en sämre cykel. Så många gånger jag har fått lämna in den på olika servicar för att något har gnisslat,gått sönder... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har en kokhet laddare som jag mejlat om men svaret dröjer trots påtryckningar...vi återkommer, det är under behandling mm. Nu tror de de det är batteriet det är fel på men inget mer händer. Har ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hybrid Steps elcykel inköpt on-line. Vid leverans saknas fästen till lyse och cykelkorg. Får maila tre gånger innan fästen till korgen kommer. Inga fästen till framlyset dock så får ordna med en sl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Man får lite vad man betalar för! Skruvar i kedjeskyddet som är förlänga och resulterar i att de tar emot kedjan. Tar man i och trampar på, så känns vevarmar tillsammans med vevlagret klent då det kn... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrradgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi säljer stiliga cyklar på nätet sedan 2010

(1 130)

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fick inte min cykel

Jag fick inte min cykel på mer än en månad. Försökte få hjälp att lösa detta problem och bemöttes nonchalant och personalen var inte speciellt tillmötesgående/hjälpsamma. Blev erbjuden att själv lösa problemet genom att betala dem 500kr i frakt för att ändra adress (frakten är vanligtvis 199kr) eftersom jag under sommaren inte bor på samma adress (vilket inte skulle vara ett problem om de bara skickat cykeln när de skulle).

Alltså, beställde en cykel härifrån i slutet av maj som enligt stålhästens hemsida skulle komma inom 5 dagar och nu är det tidig juli och jag står fortfarande utan cykel.

7. Juli 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I bought this bike several months back

I bought this bike several months back. Less than a year I had to fix the 5-10 times.
Mudguard adjustments
Break problems
Chain cover alignment problems
Now less than year old and chain is too long. Overran build of the bike is poorly done and really low quality build.

I feel really sad to buy this bike.

1. Juli 2022

Hi Lahiru!
Thank you for your review but sorry to hear about your experience. Did you buy the bike with assembly from our shops? Then we always include a free check-up service after 3 months. Otherwise we recommend in our manual to tighten bolts and scews after the first weeks of riding if you assemble the bike on your own, since newly assembled bikes at most times needs to be tighten after the first time of usage. This goes for all types of bikes, as well as you need to stretch the chain sometimes. If you are able to come by any of our stores we will gladly assist you with this!

Kind regards, Martin

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill verkligen varna för detta företag

Vill verkligen varna för detta företag. Vi köpte en ny cykel ifrån dem nyligen. Andra gången cykeln används lossnar ena trampan under cykling, som tur var skedde ingen allvarlig olycka. Vi tog in cykeln till närmaste verkstad som konstaterade att cykeln var väldigt slarvigt monterad och fick skruva åt även den andra trampan, stödet och cykelkorgen. Möjligen fick sig växeln en kyss när cykeln trillade vid tramphaveriet, men detta var inget vi märkte. Några veckor senare låser sig hela bakhjulet eftersom växeln åker in i hjulet under färd. Bakhjulet går inte att rubba och vi får köra in cykeln till Stålhästen för reparation. Dagen därpå ringer de och säger att cykeln måste skrotas eftersom hela ramen har vridit sig när växeln åkte in i hjulet. De anser inte att de har något som helst ansvar för detta och vägrar att ersätta oss. Detta trots att jag anser att de inte kan bevisa att ramen inte var sned ifrån början, eller att skadan på växeln inte hände när trampan lossnade. Kommer aldrig mer köpa något ifrån dem, och föreslår att ingen annan gör det heller.

29. Juni 2022

Hej Sara!
Vi är ledsna för situationen och förstår er frustration och besvikelse när en endast några månader gammal cykel råkar ut för en olycka som ger sådana effekter.
Tyvärr är vi så säkra man kan bli på att skadan på ramen är en effekt av skadan på växeln. Hade ramen varit så pass skadad vid leverans hade det aldrig från början gått att använda växlarna. Sen kan en växel skadas på många sätt, någon kan ha råkat göra så att cykeln ramlat olyckligt utan att ni vet om det, eller om en granncykel i ett cykelställ eller liknande hakat i och tryckt till den om någon slitit ut sin cykel på ett vårdslöst sätt. Det är ovanligt men sker ibland, däremot blir det så klart en väldigt tråkig konsekvens när det innebär att växeln sedan fastnar i hjulet och drar sönder ramen som i detta fall. Och när det är på en så pass ny cykel förstår jag också att man blir arg, ledsen och besviken. Alla hemförsäkringar brukar dock hjälpa till i sånna här fall och vi hjälper er gärna i dialoge, om det är något mer dom vill ha förutom den skaderapport som redan skickats. Och skulle valet falla på en ny Stålhästen ska vi se till att göra vad vi kan för att minska självrisken!
Med vänlig hälsning, Martin på Stålhästen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drömcykel

Har velat ha en cykel en längre period nu och äntligen hittade jag min drömcykel hos er på Stålhästen! Allt verkar väldigt bra och pålitligt och beställningen gick väldigt smidigt :)

22. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skräddarsydd leverans

Något seg hemsida. I övrigt mycket bra användarflöde. Stort plus att det går att senarelägga leverans så att det passar med semestrar :-) Dessutom supersnabb och trevlig support!

21. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det sämsta jag varit med om

Det sämsta jag varit med om vid köp av vara av ett företag! Det tog över 1,5 månad att ens får varan skickat. Inga svar trots återupprepade försök till kontakt.

Snygga cyklar absolut men herregud vilken dålig kundupplevelse.

20. Juni 2022

Antwort von Stålhästen

Hej Viktor! Tack för din recension och ledsen att det tog lite tid att leverera. Vi har under våren genomfört en lagerflytt (inte den optimala tidpunkten för ett cykelföretag men vi har inte haft något annat val tyvärr). Det har gjort att vi legat efter i våra leveranser men vi är nu ikapp för dom flesta och vi kan återgå till vår vanliga tid, dvs att man får sin cykel inom 3-5 dagar från beställning.
Att du inte fått svar på dina frågor ber jag om ursäkt för och vill gärna kika lite närmare på för att se vad som är orsaken. Har du möjlighet att maila dina kontaktförfrågning till fabriken@stalhasten.se vore det toppen! Med vänlig hälsning, Martin

Dålig kundvård

Ringde kundtjänst med funderingar efter att jag mottagit min cykel, fick ett väldigt icke lösningsorienterat bemötande och lite ”du har fel” attityd från personen, där jag tycker att man borde sett till affären som gjorts och varit behjälplig. Hade det inte varit för returavgiften hade jag skickat tillbaka cykeln och köpt någonstans där man uppskattar sina kunder. Kändes som att dem inte såg någon anledning att göra mig nöjd när jag redan hade köpt cykeln.

13. Juni 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr